Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[roflmao]

Koj zasu jebote, oduvek sam gotivio Stevu, ali ovo je vetj bezobrazluk. Ali dobro, bar po ovom trejeru film izgleda neshto nalik "vishe-budzetnom" filmu iako je pravljen za TV, bar neka razlika od vetjine Sigalovih filmova posle "Under The Siege" masterpiece-a. (:

Ja chekam ovaj "Driven to Kill", pricha se da mu je to do sada best movie i to pod stare dane. Mada verovatno je shit. :(

E Stevo, Stevo.

Al se ugojio breeeeeeee :)

Izgleda da nisi pratio Stevine filmove. Odavno je on "ugojen", sada je i smrshao neshto. [:D]

Fanboys

Film ima prajsles momente i pristojnu glumu - ako trazhite opushtenu komediju ovo je obavezan naslov

P.S. Zhelim stormtrooper uniformu -_-

Film ima Kristen Bell, shto je sasvim dovoljno da bude odgledan 15-25 puta.

kristen-bell-gold-bikini-fanboys_12.jpg

[:0][8D]

na tu scenu sa slave outfitom sam vratio 10 puta [:D]

Eh, samo 10??!?!!!1one

[:p][:p][:p]

Jesam, jesam, nego mi je i dalje neobican posto sam i ja bio veliki fan ;)

Ja odgledam svaki njegov novi film, smorim se, pa se izlechim nekim ol' skul Steva super bad ass filmom i tako u krug. [:D]

u sick bastard... :P , mada mislim da je bustuju one cizme sto nosi kroz ceo film.

Boostuju je opako al opet, zadni film sa njom koji sam gledao je imala cca 7 godina, i odjednom "prc approved" lolita u sledecem ... 16 years, serious shiat [:D]

jada_pinkett_smith_dakota_fanning_40th_naacp_image_awards_2009_1.jpg

http://images2.fanpop.com/images/photos/38...1-1348-1619.jpg

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headl...g-letterman.jpg

[|)]

sex, drugs and bio food!

kako neko moze da bude stivenov fan???

Ello? Sigurno nisam fan zbog njegovih glumachih sposobnosti, niti mi je on gotivan iz istog razloga kao neki drugi, pravi [:D], glumci. Ali eto, kada mi se gleda neki bad-ass film gledam Stevu! Od malih nogu! Chak sam hteo da budem i budista u jednom trenutku!!! [:D] Chovek lupa kontra shamare, ima zajebanu facu 24/7, svira gitaru i, sem u reeeetkim situacijama (Tommy Lee Jones je zasluzio da ga malo namuchi!!!), ne dobija batine!!!

sad gledah james bond: quantum of solace

JEBOTE KAKAV FILM!!

onaj negativac je jeza, sad vidim sto je igi uzeo njegovu sliku za avatar :)

E SAD SAM SE IZNERVIRO U 3 LEPE

ulazi bond u hotelsku sobu sa ribom koja ga do tog dela ne podnosi, i kaze joj, hajde da nadjemo pribor za pisanje ili tako nesto

sledeca scena LIZE JOJ LEDJA :(((

daj bre sto ja tako ne mogu

nikad ja necu jebati

Edited by Koma

zavrsih sa novim bondom, iako sam u pocetku hvalio film, sad kad sam ga odgledao, i nije bas toliko sjajan

previse je obracano paznje na bonda i njegova previranja u vezi ljubavi, etike, morala itd., nema nekog konkretnog neprijatelja, ona organizacija mi se cini kao nesto sklepano na brzaka, cissto da film ima negativca

krejg je odlican, kao i ostali glumci, izvlace film

nadam se da sledeci nastavak nece biti na ovu foru :)

VINYAN

poster_vinyan-1.jpg

Descent-into-madness film o paru koji traži sina u džungletinama Burme, koji bi bio solidan da je snimljen sedamdesetih i da je bar pola sata duži. Mada, fina i mučna atmosfera i lost-in-the-jungle-setting koliko-toliko vade film.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Yep, počinje u Tajlandu ali prilično brzo pređu granicu.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...