sinister Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Sandee Westgate dajte neki video sa njom. znam da sam ranije imao nesto njeno, dal je xxx ili lesbo shit, ne mogu da se setim.. hvala ti :D daj josh ako ima :D Edited April 22, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Crank 2 (jason statham ftw!) extra film,nerealan skroz ali ok da se ubije jedno popodne :P Ne volim brate toliko nerealne filmove, lik se budi u sred operacije srca jebenog... koji kurac? :D brate, ja sam bio na laporaskopskoj operaciji obicnoj, brate prva 3 sata kao da imas 3 noza u stomaku, ne mozes se saviti, ustati sa kreveta, a kamoli sa otvorenim rebrima opaliti samarcinu doktoru da se lik okrene oko sebe, mislim... wtf O.o lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Odgledao ponovo 1408 i shvatim da postoje dve verzije filma sa razlicitim krajevima... Ali i dalje mislim da je film vrhunski! Mislim, sta reci, Stephen King... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 e pa ja sam to odmah chula s tim shto sam ja samo gledala sa hepi endom oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 qft Quit fucking talking ? :PP This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 ibm idi beri maline Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0410097/ "Zestoki momak sa Memfiskog asfalta" pokusava da, uz pomoc nekoliko prijatelja, napravi karijeru u svetu hip-hop muzike. Cini se da mu je put ka zvezdama otvoren, ali sustiže ga njegova prošlost... ok. skroz ok :) malo je falilo da prekinem, na 20 i nekom minutu, al onda je dosao pozitivan preokret :) Zanimljivosti: - Za vreme snimanja filma u Memfisu, Anthony Anderson i asistent režisera Wayne Witherspoon su uhapšeni i optuženi za seksualno zlostavljanje. Optužbe protiv Andersona su kasnije odbačene od strane predsedavajućeg suca. - Distributivna prava na film su prodata kompaniji Paramount Pictures/MTV Films na Sundance Filmskom festivalu 2005. godine za 9 miliona dolara, što je festivalski rekord. - Film je finansirao John Singleton. - Film je osvojio Nagradu publike na Nashville Filmskom festivalu 2005. - Ovaj film je posvećen Samu Phillipsu, čoveku koji je otkrio Elvisa Presleyja i osnovao Sun Records. Phillipsova estetika uradi-sam je inspirisala Craiga Brewera da napiše scenario za film. - Zlatni sat koji nosi DJay koji je navodno pripadao njegovom ocu je zapravo pripadao ocu i mentoru Craiga Brewera, Walteru. - Iako u filmu postoji mnogi detalji koji se odnose na poznate umetnike i muzičare iz Memfisa, Craig Brewer je operzno izbegavao bilo kakve detalje koji bi se odnosili na Elvisa Presleyja. U jednom intrevjuu, Brewer je rekao: "Postojalo je pravilo. Bez Elvisa." - Snimatelji filma su ubedili glumca Terrencea Howarda da neko vreme živi u Memfisu kako bi poprimio njihov dijalekt i osećaj mesta. - Terrence Howard je pričao sa preko 300 makroa pre nego što je počeo da snima film. Nominacije: Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song, Best Performance by an Actor in a Leading Role, 2006 Academy Awards, USA Best Actor, 2006 Chicago Film Critics Association Awards Excellence in Costume Design for Film - Contemporary, 2006 Costume Designer Guild Awards Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama, 2006 Golden Globes USA Breakthrough Award, 2005 Gotham Awards Outstanding Actor in a Motion Picture, Outstanding Motion Picture, Outstanding Supporting Actor in a Motion Picture, Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture, Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture, 2006 Image Awards Best Male Lead, 2006 Independent Spirit Awards Best Sound Editing in Feature Film - Music - Musical, 2006 Motion Picture Sound Editors USA Best Actor, Best Breakthrough Filmmaker, 2006 Online Film Critics Society Awards Outstanding Motion Picture, Comedy or Musical, 2005 Satellite Awards Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture, 2006 Screen Actors Guild Awards Grand Jury Prize, 2005 Sundance Film Festival Nagrade: Best Song, 2006 Broadcast Film Critics Association Awards Best Feature, 2005 Nashville Independent Film Festival Best Breakthrough Performance by an Actor, 2005 National Board of Review USA Outstanding Actor in a Motion Picture, Comedy or Musical, 2005 Satellite Awards Audience Award, Cinematography Award, 2005 Sundance Film Festival Edited April 23, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 e pa ja sam to odmah chula s tim shto sam ja samo gledala sa hepi endom I druga verzija je odlicna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 WHOOP THAT TRICK ! Ha ha, dobar film, taj deo mi je omiljeni :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 the house bunny - http://www.imdb.com/title/tt0852713/ - nista posebno, komedijica, da se pogleda ako nema bas nista pametnije da se radi make it happen - http://www.imdb.com/title/tt0822868/ - isti kao ostali flimovi o plesu, "lalala, ja sam iz malog grada, lozim se na ples, i sad cu da idem i uspem u zivotu" center stage: turn it up - http://www.imdb.com/title/tt1145144/ - -||- nisam ni uspela do kraja da odgledam the babysitters - http://www.imdb.com/title/tt0796302/ - uh... bzvz, ni prica nije nesto, ali kraj lol. shrooms - http://www.imdb.com/title/tt0492486/ - smara film, ali kraj je do jaja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Gledao Motorcycle Diaries, naravno o Gevarinom putu po juznoj americi, film je iz 2004-te. Odusevio me je film, tim vise sto sam skoro citao knjigu . Poptuno odise nekom mladalackom energijom, NIJE americka rezija tako da se film poprilicno drzi knjige. 'ladno igra i Che-ov sestric/burazer Rodrigo De la Serna. Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0416320/ vudi alen. opet... i opet.. i opet :) kakva prica. kakav triler. prica na prvi pogled izgleda kao nesto "vec vidjeno", al kako ovaj covek moze da je zacini.. i napravi remek delo, to je strasno. glavni glumac. nisam ga ranije gledao, bar ne u nekoj glavnoj ulozi. jako cudan lik.ne znam dal glumi pedera ili je peder. ponasanje mu je krajnje kriticno :) al nema veze, dobro je odglumio.. i vise od toga. skarlet... skarlet je jebeno prelepa. najlepse njeno izdanje do sada :)) kakav preokret u zadnjoj trecini.. dios mio ! preporuka, ako ste fan vudija. zao mi je samo sto ga nisam pogledao pre vikikristinabarselona, bio bi pod jos vecim utiskom.. sigurno. posto volim alena pogledao film... moram priznati da nisam ocekivao zaplet, mislim mogao sam da pretpostavim ali svakako ne sve.. glavnom glumcu ova uloga tako dobro lezi, kao da je stvoren za nju..gledao sam ga u jos nekim filmovima i ostavio je odbojan utisak na mene, tako i ovde, nekako mi je odbojan facom ali kako je odglumio win win win !!1 skarlet po meni nista preterano nije odglumila, ali svakako imba izdanje :) meni je kraj jos bolji od preokreta ... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Disturbia 2007 Solidan filmić, preporuka. Edited September 7, 2009 by salenzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 crank 2 sta reci, film je postao trash vec, mozda je malo zajebao i tarantina i ricija :) ukradene igre..gta, hitman, max payne sasvim lepo odradjeno, stratam lud kao i uvek :) fin kraj al ja ga ne bih nastavljao We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Carlito's Way Extra vrh. Po meni bolji od godfadera (koji je precenjen) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Extra vrh. Po meni bolji od godfadera (koji je precenjen) Care to elaborate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 kako mogu uopste da se porede ta dva filma? This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Care to elaborate ? Bah mrzi me iskreno, gledao sam film kao klinac, gledao sam ga skoro ponovo, i samo ga gledam i nista ne osecam kao kod nekih (cak i losijih) filmova. Ali rezija i soundtrack prebijaju. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Everybody hates chris, sve sezone :P extra komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Gledao Twilight. Nije los. Ne znam zasto ali jako mi se svidja Bella (Kristen Stewart), nekako je lepa na poseban nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) poslednji deo iz Rocky edicije plakao sam od uzbudjenja i srece, Silvesteru oce i majko!! EDIT sad gledah Hulka novog U JEBEM TI ZIVOT STARK SE POJAVLJUJE U FILMU I NAJAVLJUJE NEKI TIM JAOJAJOA Edited April 25, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 gledao clerks 1 i 2. koje bleje od filmova. vrh su me opustili a tako sam nervozan bio danas :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 GENERATION KILL Odlična serija o invaziji na Irak iz 2003. iz perspektive izviđačkog voda koji je valjda tamo radio sve osim samog izviđanja. Dobro preneta atmosfera uz insistiranje na mnogo autentičnih stvari u vidu radio komunikacije, vrste opreme, zajebancija sa kojima se vojnici svakodnevno sreću, procedura prilikom akcija, odnosa između kurčevih viših oficira karijerista željnih odlikovanja i marinaca na samom terenu koji su u gotovoj istoj opasnosti kako od svojih nadređenih tako i od neprijatelja. Upravo taj odnos, par trigger happy manijaka kod kojih se takvo ponašanje i podstiče, kao i scene jezivih random stradanja civila i na najbolji način opisuju o čemu se u tom ratu zapravo i radi. Porediti sa Band of Brothersima nije fer, ali sama za sebe, serija i te kako ima šta da ponudi. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 odgledao martyrs.prevrce mi se stomak jos uvek.impresivan film Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pipe, eno ti ga topik za GK :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts