Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OU JEA! said:

[roflmao]

Koj zasu jebote, oduvek sam gotivio Stevu, ali ovo je vetj bezobrazluk. Ali dobro, bar po ovom trejeru film izgleda neshto nalik "vishe-budzetnom" filmu iako je pravljen za TV, bar neka razlika od vetjine Sigalovih filmova posle "Under The Siege" masterpiece-a. (:

Ja chekam ovaj "Driven to Kill", pricha se da mu je to do sada best movie i to pod stare dane. Mada verovatno je shit. :(

E Stevo, Stevo.

AlexG said:
Al se ugojio breeeeeeee :)

Izgleda da nisi pratio Stevine filmove. Odavno je on "ugojen", sada je i smrshao neshto. [:D]

cali said:
Fanboys

Film ima prajsles momente i pristojnu glumu - ako trazhite opushtenu komediju ovo je obavezan naslov

P.S. Zhelim stormtrooper uniformu -_-

Film ima Kristen Bell, shto je sasvim dovoljno da bude odgledan 15-25 puta.

kristen-bell-gold-bikini-fanboys_12.jpg

[:0][8D]

cali said:
na tu scenu sa slave outfitom sam vratio 10 puta [:D]

Eh, samo 10??!?!!!1one

[:p][:p][:p]

AlexG said:
Jesam, jesam, nego mi je i dalje neobican posto sam i ja bio veliki fan ;)

Ja odgledam svaki njegov novi film, smorim se, pa se izlechim nekim ol' skul Steva super bad ass filmom i tako u krug. [:D]

Immz said:
u sick bastard... :P , mada mislim da je bustuju one cizme sto nosi kroz ceo film.

Boostuju je opako al opet, zadni film sa njom koji sam gledao je imala cca 7 godina, i odjednom "prc approved" lolita u sledecem ... 16 years, serious shiat [:D]

jada_pinkett_smith_dakota_fanning_40th_naacp_image_awards_2009_1.jpg

http://images2.fanpop.com/images/photos/38...1-1348-1619.jpg

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headl...g-letterman.jpg

[|)]

sex, drugs and bio food!

depresSed said:
kako neko moze da bude stivenov fan???

Ello? Sigurno nisam fan zbog njegovih glumachih sposobnosti, niti mi je on gotivan iz istog razloga kao neki drugi, pravi [:D], glumci. Ali eto, kada mi se gleda neki bad-ass film gledam Stevu! Od malih nogu! Chak sam hteo da budem i budista u jednom trenutku!!! [:D] Chovek lupa kontra shamare, ima zajebanu facu 24/7, svira gitaru i, sem u reeeetkim situacijama (Tommy Lee Jones je zasluzio da ga malo namuchi!!!), ne dobija batine!!!

sad gledah james bond: quantum of solace

JEBOTE KAKAV FILM!!

onaj negativac je jeza, sad vidim sto je igi uzeo njegovu sliku za avatar :)

E SAD SAM SE IZNERVIRO U 3 LEPE

ulazi bond u hotelsku sobu sa ribom koja ga do tog dela ne podnosi, i kaze joj, hajde da nadjemo pribor za pisanje ili tako nesto

sledeca scena LIZE JOJ LEDJA :(((

daj bre sto ja tako ne mogu

nikad ja necu jebati

Edited by Koma

zavrsih sa novim bondom, iako sam u pocetku hvalio film, sad kad sam ga odgledao, i nije bas toliko sjajan

previse je obracano paznje na bonda i njegova previranja u vezi ljubavi, etike, morala itd., nema nekog konkretnog neprijatelja, ona organizacija mi se cini kao nesto sklepano na brzaka, cissto da film ima negativca

krejg je odlican, kao i ostali glumci, izvlace film

nadam se da sledeci nastavak nece biti na ovu foru :)

VINYAN

poster_vinyan-1.jpg

Descent-into-madness film o paru koji traži sina u džungletinama Burme, koji bi bio solidan da je snimljen sedamdesetih i da je bar pola sata duži. Mada, fina i mučna atmosfera i lost-in-the-jungle-setting koliko-toliko vade film.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Yep, počinje u Tajlandu ali prilično brzo pređu granicu.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...