ArktickaLubenica Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Pa dobro evo posle cu u neku drugu prodavnicu da uletim pa da svima bude zanimljivo a ja otplatim celu prodavnicu :D Ispalio me ortak, kakav smor sam kuci do 2-3 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 sedi i igraj igrice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ledeno doba Napolju je vruće Ledeno doba Ostani kod kuće Loše vesti kruže gradom Svaki pogled zove te kradom Isključenje mozga, samo osta Isključenje mozga, samo osta Odupri se ludilu Odupri se ludilu .... Tako se osecam xD Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Mokra mi je desna noga Vece levo jaje Na terenu sada sam I niko kafu ne daje Posle opet po govnima gazi server tegli zasto nisam lancic mali sto medj' sisama sedi Nakon toga opet uci mesto wow da igram zasto nisam neki kurac s platom da se igram eto tako se ja osecam :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Hladni nes, next Immunity, i krofna iz Hleb&Kifle. Jao kakvo jutro jao ^ _ ^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 gay! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Nakon toga opet uci mesto wow da igram zasto nisam neki kurac s platom da se igram eto tako se ja osecam :) ...aaaaand t3h award for t3h best rhyme goes toooo.... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Evo ovako... Parkirao kola nizbrdo, digao rucnu, ubacio u drugu...otisao do kuce po kljuceve kada se vratio kola su malko u prodavnici i slomila su jedan stub koji drzi prodavnicu :) E sada, mene matori moze da ubedjuje koliko hoce da sam ga ostavio u leru bez rucne ali ja znam da nije tako vec da je jebeni Yugo neispravan i da je menjac sjeban al ajd...Nije bio sneg niti led, jednostavno su kola sama krenula nizbrdo i sva sreca nisu uzela neki veliki zalet i nisu napravila neku ogromnu stetu :) On topic : Ustao u 7 da ucim malo istoriju, sada mi dolazi drug na kafu i pljuge pa posle odo' da kupim vrata za prodavnicu i farbu za stub :) a zar nema ona fora da smotas volan u jednu stranu da ako krene se zaustavi od ivicnjak ili kako vec ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 dobio neke pare od rodbine za rodj,sad razmisljam sta cu sa njima ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 a zar nema ona fora da smotas volan u jednu stranu da ako krene se zaustavi od ivicnjak ili kako vec ?:D ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ustao, iam temp 38.5 \o/ al bole me kurac, umotao se u cebe, malo da zablejim za kompom, pa cu da zabodem krevet ostatak dana izgleda... boles' smara :| Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Sinoć u Tempu sam naleteo na energetsko piće po ceni od 51 dinar za 1l. » Click to show Spoiler - click again to hide... « is this bad ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Otrovcina u najavi :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Vidi kako su iskrivljeni na etiketi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 dobio neke pare od rodbine za rodj,sad razmisljam sta cu sa njima ^^ Ja sam moje sprco odma. Sad se nadam da cu prodati wow account da kupim touch-screen fon :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 gde ima da se kupi taj EXcess omg! inače, ako ste mislili da vadite neke papire ili radite bilo šta drugo što uključuje odlazak na neki šalter, uradite to danas, plaše se penzioneri snega pa nema nigde nikoga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Da sam znao ranije zbog Licne Karte :( Jos je nemam :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 gde ima da se kupi taj EXcess omg! inače, ako ste mislili da vadite neke papire ili radite bilo šta drugo što uključuje odlazak na neki šalter, uradite to danas, plaše se penzioneri snega pa nema nigde nikoga :) Znaci zato sam ja jutros sedeo u basu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Da sam znao ranije zbog Licne Karte :( Jos je nemam :D Jako je kul filing. Eo ja moju imam 5 dana i ne odvajam se od nje. Chak ima i koristi. Neko zlato sam utopio. Jea! E da. Bio sam kao na grudvanju i zavrshio na cs-u. Shta tju kad je sneg govno. Edited February 18, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 E da. Bio sam kao na grudvanju... Je l' sa Kalimerom? :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ne, predaleko je. Morao sam da improvizujem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 jel zna neko, ima li igde kod nas da se kupi oreo keks? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Jako je kul filing. Eo ja moju imam 5 dana i ne odvajam se od nje. Chak ima i koristi. Neko zlato sam utopio. Jea! E da. Bio sam kao na grudvanju i zavrshio na cs-u. Shta tju kad je sneg govno. Uff mene su najeli ovi moji iz odeljenja danas, otisli na malom odmoru, zakasnili pola casa na sledecem, dosli svi mokri i znojavi, al je bar super zezanje bilo. Drugaru su zatvorili oko grudvom lol :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Sinoć u Tempu sam naleteo na energetsko piće po ceni od 51 dinar za 1l. » Click to show Spoiler - click again to hide... « is this bad ? brate,bio je u bugarskoj PITBUL,2 litre,daju ti za dzabe bukvalno.I bio je sranje.Kontam a ni ovo nije nista bolje. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Pio sam pitbul kad sam prolazio kroz Bugarsku,bio sam iz fazona da se vratim na pumpu i reklamiram koliko je loš. Ovo naše Excess sranje je čak i ok dok ga piješ,ali kad progutaš (ololo) poslednji gutljaj osetiš količinu toksina u njemu :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts