Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

sinotj po snegu ragbi, nema bolesnije bleje, a mokre su mi i gatje bile ;D

sad da se nadje nesto konstruktivno da se radi : )

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

au majku mu njegovu...dobra je ona bosanska shljiva sinoc bila, prava domaca...btw, kreatore, titula ti je zeratul, a u avataru ti je skaut:)

Znam, ali Scout mi je bzvz titula, a Scout Avatar mi je lepsi od Zeratul avatara :)

edit: Dule, jel sad bolje :D ?

Edited by kreator_

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

rade nedrzavne firme naravno :)

Kao i one privatne koje ne žele da ih inspekcija lupi po džepu zato što rade :)

Što je lep i svetao i sunčan dan, baš fino vreme. Jedino što opet imam manjak vremena da postignem sve ono što želim da postignem :)

прочитао сам књигу "Блесав, мртав, копиле и невидљив", Хуан Хозе Миљаса. бриљантно приповедање, надреални, психотични поглед на свет. преиспитивање ткања реалности, оглед дубине богате душе. сурово критичан осврт на данашњицу. неке реченице су у рангу највиших филозофских домета.

сад на миру могу да наставим са Пељевином...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

treba mi nov monitor :|

stara CRT 17" mi riknula, sad furam neku filipsovu 14" od drugarice, al moram da uzmem neki nov asap.

jel postoji ikakva varijanta da se nadju newide monitori, ili su svi presli na ta govna ?

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

@ch1zra

i ja gledam neki koji nije wide, hvale wide monitore,kao naviknes se i to, neka hvala...video jedan koji je istog izgleda kao oni samsung 2232 bw i ta serija..samo 19'' i nije wide...sad pokusao da nadjem ali zaboravio gde je...neki nas sajt izgleda kao mobilni svet, sve se nalazi sa leve strane sta prodaju....pomoc u pm :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...