Sa1Nt Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 "sve ce biti sredjeno uskoro" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 I jos jedna desetka iz informacionih sistema i softverskog inzinjerstva. mrnjau! koji sam bog Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Oh my god josh jedan zajeban dan.... ali sutra .... dzdzdzdzdz u "Areni" xD Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ijao true :D Vidimo se sutra tamo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Pfft, ja ga dobijam svake nedelje :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 koji govno dan • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 odlazak u vinchu je kao seks uz lee man_a - i pesmu tri sesira brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 jaoooo da Maideni sutra \o/ [shock2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ne spamujem. Odgovaram. Topic se zove pricajte. Cao. mislio sam na post pre tog "odgovora", i generalno na tvoju tendenciju da dođeš na pričajte i ostaviš deset postova u pet minuta. //mora da se promeni ovaj fazon da korisnik koji je upozoren od strane admina ili moda em ignoriše to upozorenje em bezobrazno odgovara. stay tuned :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Sutra ispit a ja magarac po ko zna koji put učim dan pre. Nikada manje motivacije za učenje nisam imao u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 drka me net, radicu pripravnicki izgleda u bolnici, bio mi rodjendan, igram MedinXL mod Diabla. i evo upravo mi se upucao net, moracu da sacekam da proradi da bi mogao da kliknem na Add Reply... sacu se najebem keve tehnickoj podrsci :) a evo neta.. al svejedno zovem tehnicku... jedino sto smara ona muzika opasno :| Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 E Ch1rzore, hb, stay tr00! |m/ On topic, imao ispit jutros, tanke su shanse da polozim. ;\ Josh jedan u sredu i jedan u subotu i palim za Chachak, 10 dana me nece biti! Poshto sam spavao 2h jutros, sad odo' da se izvrnem u krevet! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Sta ucis ti daki? ajao ajao daki na prethodnoj strani postovao ^_^ Edited February 9, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 UCIM SKOLU NEKU! Salim se, na FTN-u sam na Racunarstvu i automatici, smer za racunarske nauke i informatiku. A i lep sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) A to je ono za burzuje, aj mi posalji cenovnik za ocene i ja sam to hteo da upisem!! Edited February 9, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Nije privatan fax, tako da nije za burzuje. Ako si na budzetu drzava ti placa fakultet, jel, dok u suprotnom godina je oko 80.000 din. Ocene se ne mogu kupiti koliko ja znam. Jos nisam cuo da je neko kupio neki ispit na FTN-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Salio sam se daki, izvini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Opusteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Milostiv si daki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Nije privatan fax, tako da nije za burzuje. Ako si na budzetu drzava ti placa fakultet, jel, dok u suprotnom godina je oko 80.000 din. Ocene se ne mogu kupiti koliko ja znam. Jos nisam cuo da je neko kupio neki ispit na FTN-u. pitaj Vladicu dal ne mogu da se kupe 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Sutra ispit a ja magarac po ko zna koji put učim dan pre. Nikada manje motivacije za učenje nisam imao u životu. ahahaha isto i samnom. jbt, tuzni li smo :( Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Zasto mi stizu preteci mailovi zbog mog avatara oO Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Znachi konstantno pljujem po svakom roku koji je nastao u 21. veku, i evo sad me ortak navuk'o na Muse, facepalm edit: rur gram policija je uchinila svoje, uradio sam edit da bi stavio tachku na 21 i apostrof na neizgovoreno "a" :D Edited February 9, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Muse je tako gej :( Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Opet sam pocheo da spavam do 3 popodne :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts