Kal1mero Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 a bas si zeleo kao ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Dobro jutro neradni RURe! Lep dan danas. Danas je kevi rođendan. Kupio sam joj najveće Nescaffe pakovanje sa šoljom koje sam mogao da nađem u gradu. Nadam se da će joj se dopasti s obzirom da pije kafu 3 puta dnevno. Inače smorila me je devojka nešto... Rekao sam joj da mislim da nismo jedno za drugo... Jesam smrad ali ako mi u narednih mesec-dva ne postane nešto zanimljivije u vezi, moraćemo da prekinemo... :[ Ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali ne može da škodi. :P sve su iste. lol There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Dajte zekijev broj na pm ili od 3d cafe igraone, it's urgent! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ustao pre pola sata,koja sam mrcina,strasno... nesto me zajebava net,bas je spor,ne znam koji mu je... inace,mrzim nedelju,ogavna mi je,u najavi ce biti smor dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ja ustao pre 20 minuta, josh sam u gacama. Mrzi me da zivim a moram u menzu asap da ne ostanem gladan za danas! ;\ Tezak je zivot nas studenata... :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ^jbt razmisljao sam,meni bi do jaja bilo da moram da se hranim u menzi...mene bi toliko mrzelo da se iscimam,da bih smrsao do jaja za par nedelja... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 a posebno ako jedeš kod tri kostura :)) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Jebem ti zene, i njihov mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 prestanite da kukate i dajte mi zekijev broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ceo dan mi curi nos, odakle dolazi sve to !@#$%, istresem ga (nos naravno :D), i posle 2 minuta aj opet trci da treses... Isto i meni, a pluca mi gore, dok mi ochi izgledaju kao da sam popushio sam deset sprave, nema beonjache samo krv xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Meni suze oci ceo dan, mogao sam dupe da brisem mesec dana za ovoliko papira kolko sam potrosio juce i danas... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 A tek leba kolko smo mogli da kupimo! Jebem ti zene, i njihov mozak. Dobre su žene nego ti imaš pogrešan pristup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 nisu zene dobre i lose, zene su zenaste brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) a posebno ako jedeš kod tri kostura :)) Tri kostura ne rade vec ~3 meseca. Kad su kopali oko one zgrade gde je menza urushio se plafon u njoj valjda... i od tada je zatvorena. Sad svaki jebeni dan moram da idem u Djushinu(blizu 27. Marta) da bih jeo. ;\ Reche neko sinoc da ce danas biti ~15 stepeni, samo shto moj mozak taj podatak nije obradio sve dok nisam izashao napolje... u zimskoj jakni... mozak mi je prokljuchao do tamo i nazad 3 puta! Otishao sam u menzu i nishta nisam jeo realno, samo sam se za dz iscimao! ;\ @Kreator, Чabke I ja sam prehladjen prethodna 3 dana! Slinim i kijam nenormalno, al' samo na jednoj strani, ili desno oko i nozdrva ili samo levo. o.O Juche mi je malo falilo da izvadim desno oko koliko me je iritiralo! Do vecheras cu hteti levo da izvadim prolly! Hejt! Nego... jel' ima neko drugaricu koja bi se shetala po ovako divnom danu?! ^_^ Edited March 1, 2009 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 laze ljubim te :* brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Tri kostura ne rade vec ~3 meseca. Kad su kopali oko one zgrade gde je menza urushio se plafon u njoj valjda... i od tada je zatvorena. Sad svaki jebeni dan moram da idem u Djushinu(blizu 27. Marta) da bih jeo. ;\ Reche neko sinoc da ce danas biti ~15 stepeni, samo shto moj mozak taj podatak nije obradio sve dok nisam izashao napolje... u zimskoj jakni... mozak mi je prokljuchao do tamo i nazad 3 puta! Otishao sam u menzu i nishta nisam jeo realno, samo sam se za dz iscimao! ;\ sto se cimas za dz, sve su iste. lolo There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Dobre su žene nego ti imaš pogrešan pristup. Wulfgarova skola a? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 u zimskoj jakni... mozak mi je prokljuchao do tamo i nazad 3 puta! Sledeci put skini jaknu, ako si vec u njoj izasao ne morash je nositi sve vreme. @ corey - Brate kori, searchuj forum, 3d cafe subject, poster zeki i naci ces 10 topica sa brojem telefona. @ topic - Jedem neku testeninu, posle idem do babe, pa onda da gledam 'di mi je torba i tako josh ponesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Sledeci put skini jaknu, ako si vec u njoj izasao ne morash je nositi sve vreme. A posle jaknom da brishem nos koji curi sve vreme? :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 OK, ženo, make up your mind! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Oh, sad kontam da stvarno zvuchim k'o zena, kukam samo. :( Necu vishe, I promise! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 it's good to be famous [04:47:12] ---> JOIN * ch1zra *!*drk0sh@1531A3F7.67BC95A6.245C3989.IP [16:18:25] * Disconnected [16:18:32] * Attempting to rejoin channel #YumIRC [16:18:33] ---> JOIN * ch1zra *!*drk0sh@716EF96.750B04ED.53606A1B.IP [17:21:41] ---> JOIN * XperTeeZ *!*XperTeeZ@297ADDE.9CFB9423.18C4A334.IP [17:21:49] <XperTeeZ> omg! [17:21:50] <XperTeeZ> ch1zra? [17:21:56] <XperTeeZ> THE ch1zra? [17:23:50] <@ch1zra> ? [17:24:06] <XperTeeZ> xD [17:24:12] <@ch1zra> vrlo verovatno, posto sam jedini na internetima sa ovim nickom :) [17:24:37] <XperTeeZ> el si ti onaj, world poznati po scriptingu ch1zra? [17:24:37] <XperTeeZ> u jbt [17:24:37] <XperTeeZ> jesi [17:24:40] <XperTeeZ> pa sta radis ovde usamljen? [17:24:47] <@ch1zra> idlujem :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ne seri ladno chizra na RURu Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 [17:24:40] <XperTeeZ> pa sta radis ovde usamljen? hoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts