markotod91 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 nekad sam i znao da igram basket, ne igram ga aktivno vetj 10 god. Ja 5 godina ne treniram, trenirao sam 7 i ubijao sam :D Jos zalim sto sam prestao. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Napio sam se u Jagodinskoj kafani, od jagodinskog Chiche i smuvao lepu Madjaricu i mnogo mi, ali onako bash mnogo lepo :DDD I nosis neki netbuk sa wirelessom da nam se odma pohvalis, a :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Sa setom mogu da konstatujem da ovo vreme ne ide na ruku true basket fanovima...:( bas sam se prosle nedelje ponadao da ce prolece doci koji mesec ranije, ali, ajvar...:( Inace, prava zimska idila jutros....vozim se basom, razmisljam nesto i gledam crno dzipce kako se primice raskrsnici, kojoj prilazi i autobus u kome se i ja vozim...naravno, da je doslo do sudara i naravno da je baja sa dzipchetom zapalio sa "licinog mesta" :) Bacilo me jedno metar u stranu, ali zahvaljujuci refleksima iskusnog korisnika usluga produzenih limuzina GSP-a, sve je proslo ok :) AH, pobili se u skupstini...verovatno ce im sad u skupstinskom restoranu nabiti pampure na viljuske i nozeve, da se ne izbodu medjusobno :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ti jos nisi kupio dzip? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Chekam da vidim sta ces ti da kupis, pa da ja kupim isti takav, samo sa 1 spratom vise...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Deste bre vredni ljudi! Kako pada ovaj sneg, covece! Opet cu voziti korsu vidim ja, mada sad ide vikend pa ne planiram neshto da se pomeram specijalno iz kutje/redakcije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Διείσδυση χωρίς λιπαντικό, όλη την ημέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 kako je lepo voziti se u najsigurnijem autu danashnjice :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 burzhuju :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 kako je lepo voziti se u najsigurnijem autu danashnjice :P oooo fala bogu pa si prod'o nissana!! :) bio sinoc na prezentaciji nove fieste, svi kenjaju kao finansijska kriza ovo-ono, a oni spickali ko zna koliko novaca sa za to jedno vece... bilo jedno 500 ljudi u onom njihovom salonu, program vodili ona marijana i borka tomovic, pevao mali vukasin iz operacije triumf, pio se sampanjac celo vece... shiroko. danas bukvalno ne znam sta cu da radim sa sobom, u najavi dosada godine. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 oooo fala bogu pa si prod'o nissana!! :) NEVA!! The best car EuroNCAP have tested !!! dobra je nova fiesta, bash fino izgleda na ulici, pogotovo ako neka cica mota u rikverc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 oh radosti blago nama! Okaci slike neke obavezno! :)))))))))) ti stvarno jos nisi skapirao da si mi na ignore_u? brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ti stvarno jos nisi skapirao da si mi na ignore_u? Kako to iko da skapira kad ga kvoutujes i odgovaras mu na post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ignore threat fail! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ti stvarno jos nisi skapirao da si mi na ignore_u? Au, a ja mu se jos indirektno izvinjavao zbog one moje parodije na njegove fotografije. Al ok, neki ljudi ne kapiraju zajebanciju, sta ces. Kvotujte mu ovo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 kvotovace sam The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Oh divnog li dana. Polozio opet neki imbecilni ispit, sad sam IBM i HP sertifikovani specijalac. A jos malopre shvatih da se ne radi u ponedeljak. O jea, umrecu od igranja! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ou jea igore, ti si nas bowling idol!...btw, smorilo ovo vreme, ne izlazi mi se iz kuce, kola su mi ispod 6 metara snega i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) jedno pitanje za drugare koji prate survivor srbija (fata etc.) na koji fazon sad prikazuju reklamu "finale 18 februara UZHIVO ???" :S zar se oni svi nisu vratili na ostrvo vec odavno ? e da i jel pratite fight quest na diskaveriju ??? :D edit : bold fail Edited February 13, 2009 by mali_buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 pa gledaces snimak uzivo ^^ ontopicz propao sam kroz ledenu baru i smorio se za medalju :( malo lurka pa spremanje za sutrasnju ludnicu Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 jedno pitanje za drugare koji prate survivor srbija (fata etc.) na koji fazon sad prikazuju reklamu "finale 18 februara UZHIVO ???" :S zar se oni svi nisu vratili na ostrvo vec odavno ? e da i jel pratite fight quest na diskaveriju ??? :D edit : bold fail pa lazu narod svasta :D pobedio je nemanja evo odma ti kazem :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 jeste, vido ga ortak od ortaka kao vozi onog dzipa po kajblou Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Vecheras mi reche Dule da je fazon da ni ne znaju pobednika, nego ce u toj finalnoj emisiji da se sazna. Sad da l' nas lozio da ga ne bi smarali ili shta, to pojma nemam. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 idem da se uspavam uz seranove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 dobro jutro :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts