Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Napio sam se u Jagodinskoj kafani, od jagodinskog Chiche i smuvao lepu Madjaricu i mnogo mi, ali onako bash mnogo lepo :DDD

I nosis neki netbuk sa wirelessom da nam se odma pohvalis, a :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sa setom mogu da konstatujem da ovo vreme ne ide na ruku true basket fanovima...:(

bas sam se prosle nedelje ponadao da ce prolece doci koji mesec ranije, ali, ajvar...:(

Inace, prava zimska idila jutros....vozim se basom, razmisljam nesto i gledam crno dzipce kako se primice raskrsnici, kojoj prilazi i autobus u kome se i ja vozim...naravno, da je doslo do sudara i naravno da je baja sa dzipchetom zapalio sa "licinog mesta" :)

Bacilo me jedno metar u stranu, ali zahvaljujuci refleksima iskusnog korisnika usluga produzenih limuzina GSP-a, sve je proslo ok :)

AH, pobili se u skupstini...verovatno ce im sad u skupstinskom restoranu nabiti pampure na viljuske i nozeve, da se ne izbodu medjusobno :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

kako je lepo voziti se u najsigurnijem autu danashnjice :P

oooo fala bogu pa si prod'o nissana!! :)

bio sinoc na prezentaciji nove fieste, svi kenjaju kao finansijska kriza ovo-ono, a oni spickali ko zna koliko novaca sa za to jedno vece... bilo jedno 500 ljudi u onom njihovom salonu, program vodili ona marijana i borka tomovic, pevao mali vukasin iz operacije triumf, pio se sampanjac celo vece... shiroko.

danas bukvalno ne znam sta cu da radim sa sobom, u najavi dosada godine.

facebook.com/speed.rs

Oh divnog li dana.

Polozio opet neki imbecilni ispit, sad sam IBM i HP sertifikovani specijalac.

A jos malopre shvatih da se ne radi u ponedeljak. O jea, umrecu od igranja!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jedno pitanje za drugare koji prate survivor srbija (fata etc.)

na koji fazon sad prikazuju reklamu "finale 18 februara UZHIVO ???" :S zar se oni svi nisu vratili na ostrvo vec odavno ?

e da i jel pratite fight quest na diskaveriju ??? :D

edit : bold fail

Edited by mali_buda

pa gledaces snimak uzivo ^^

ontopicz

propao sam kroz ledenu baru i smorio se za medalju :(

malo lurka pa spremanje za sutrasnju ludnicu

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

jedno pitanje za drugare koji prate survivor srbija (fata etc.)

na koji fazon sad prikazuju reklamu "finale 18 februara UZHIVO ???" :S zar se oni svi nisu vratili na ostrvo vec odavno ?

e da i jel pratite fight quest na diskaveriju ??? :D

edit : bold fail

pa lazu narod svasta :D pobedio je nemanja evo odma ti kazem :D

Нема  будућности без истине.

Vecheras mi reche Dule da je fazon da ni ne znaju pobednika, nego ce u toj finalnoj emisiji da se sazna.

Sad da l' nas lozio da ga ne bi smarali ili shta, to pojma nemam.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...