Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pa ja sam isto primetio da sam ranije mnogo lakse podnosio alkohol. sad rakiju ne mogu ni da pomirisem,stresem se,a kad se olesim od piva,ne mogu ceo sledeci dan da funkcionisem nomralno. ali to je mozda zato sto slabo pijem u poslednje vreme... pa nisam u kondiciji,kao chabke :)

Bjukenon Mitch

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratih se sa slave , prebio sam se od klope \o/

sad qnt a sutra ceo dan u gradu

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Danas je malo bezveznije vreme nego juče, a opet idem na dve slave. Juče sam bio na dve, naravno odvalih se od hrane i pića, a danas srećom radim pa ne mogu da stignem na treću, odnosno to bi bila prva, pošto je neki "rani ručak" u pitanju.

Zeza me grlo nešto, pa me baš nervira. I opet imam onaj fazon da kad tako grlo hoće da me boli, da imam neverovatnu želju da pijem ogromne količine tečnosti, jel zna neko zbog čega?

Torcida napala Zvezdine kosarkase na aerodromu pri povratku, ne mogu a da ne umrem od smeha na ovo:

Crveno-bele su na aerodromu obezbeđivala tri policajca, da bi njihov broj nakon ovog incidenta bio gotovo udvostručen...

:)

Ja sam se u toj vesti vishe smejao na ovu konstataciju, koja moze dvojako da se shvati :)

Srecom, samo je amerikanac Ovens dobio rasekotinu ispod kolena

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Roger that.

Ahah ..

Ali bozhe dragi koji je smeh ovo vadjenje dokumenata.

Bio je rad da svako uzme broj i cheka red. I onda su ljudi izvalili profit na tome, i uzimali po 50 brojeva i prodavali.

I panduri to izvale nakon nekog vremena, i imaju 2 reshenja : Da postave jednog pandura koji tje da pazi da li neko uzme vishe od 1 broja, ili da ugase taj rad sa brojevima i da ljudi stoje u redu.

Naravno izabali su ovo drugo. I stajao sam 2 chuke sa dzangrizavim seljacima da bih se na kraju napushio tvrdog kurca jer nemam original ponishtenja statusa izbeglice koji je potpuno isti kao i kopija.

OU JEA !

kapitaljizam rami.

btw danas sam bash zadovoljan sobom, skoro sve sam postigao, posao, da se vidim sa nekim ljudima, cak sam i odlican rucak napravio da ne bih morao da cekam kevu da se vrati sa slave ili da jedem neki junk....barena piletina,pirinach,bademi, indijski orah, bareni koktel paradajzi i malo kukuruza sharenca...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

izvinjavam se vudu sto ne jedem vej i kreatin

VUDU, IZVINI.

ja sam gastronom i volim da isprobavam sve, sve osim svega sto sadrzi krastavce. Da mi neko ponudi da pojedem sada vrapca u kolevci od krompira, pojeo bih. ja volim hranu i time se ponosim

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...