Jump to content

windows 7 public beta

Trooper

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

El neko pratio CES 2009 ? Mislim koja katastrofa, opet su failovali u bilo kakvom inoviranju, sto im je i najslabija tacka poslednjih 9 godina. Cisto da ne budem samo MS kritican i Apple je fejlovao na macword-u istu u njihovoj najslabijoj tacki (napraviti jeftin komp) to jest prikazali su jedan novi lap koji kosta 2700$ i to ne mozes ni bateriju da menjas na njemu, bravo Apple.

Elem da se vratimo na Win 7, pazite koji su im killer fičeri.

- Mogucnost da nacinis sve prozore nevedljivim

- Mogucnost da resajzujes prozor na pola ekrana

- Novi taskbar i grupisanje programa u njemu

- Lako sherovanje muzike izmedju ukucanih preko WMP-a.

- Integracija smajlija sa avatarom na MSN-u. Bas ono sto je svetu trebalo.

Dakle ako su im to killer fičeri mogu da yamislim kako su onda drugi.

Uostalom evo i linka pa pogledajte

http://pc.ign.com/dor/articles/942884/ces-...dows7_demo.html

:(

radi, ali radi ocajno, zabada na glupostima, postoji uvek nekakav lag za najobichnije operacije, krsh... a jbg doslo instalirano na laptopu, na desk ga ne bih nikada stavio

Ne znam, nemam laptop :) Na desktopu radi savršeno (SP1 x64), mogu slobodno da kažem nakon solidnog vremena arčenja.

El neko pratio CES 2009 ? Mislim koja katastrofa, opet su failovali u bilo kakvom inoviranju, sto im je i najslabija tacka poslednjih 9 godina. Cisto da ne budem samo MS kritican i Apple je fejlovao na macword-u istu u njihovoj najslabijoj tacki (napraviti jeftin komp) to jest prikazali su jedan novi lap koji kosta 2700$ i to ne mozes ni bateriju da menjas na njemu, bravo Apple.

Elem da se vratimo na Win 7, pazite koji su im killer fičeri.

- Mogucnost da nacinis sve prozore nevedljivim

- Mogucnost da resajzujes prozor na pola ekrana

- Novi taskbar i grupisanje programa u njemu

- Lako sherovanje muzike izmedju ukucanih preko WMP-a.

- Integracija smajlija sa avatarom na MSN-u. Bas ono sto je svetu trebalo.

Dakle ako su im to killer fičeri mogu da yamislim kako su onda drugi.

Uostalom evo i linka pa pogledajte

http://pc.ign.com/dor/articles/942884/ces-...dows7_demo.html

:(

koliko sam ja shvatio takodje su normalizovali onaj security kurac sto te pita kad pomeris misa da li ste sigurni da zelite da pomerite misa

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

stavili smo 7cu na virtualnu mashinu u mrezhu na poslu cisto da vidimo sta i kako... nich posebno... ojadish eye candy i deluje pristojno... funkcionalno... a sto se viste tiche, skinuo sam sa torenta CD verziju, ocherupana lite aktivirana, jebe kevu kako sljaka, cisto da iam ako negde bas MORA da se metje... inache, XP still rulzort sto kazhe Krukolino, ne menjam ga dokle god naprave procesor koji ne podrzhava taj OS! [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ova podela ekrana na dva dela je kul skroz, pošto ja to radim stalno, kad god nešto gledam, tražim, isražujem i piskaram i tako. Jedino nisam siguran da će to biti dovoljno da pređem na Win7.

os x ima slicnu, i mnogo bolju opciju odvajkada (spaces) a i linux.. ponovo mikrosoft zakazuje sa inovacijom

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Realno kad obrisete moj saljivi post, mozete slobodno obrisati 2/3 teme jer je i to rekla kazala, probala instalaciju pa pukla ;) vidla na netu da vindouz sak, s tim sto ja pokusavam da se zevzecim.

Jedino nije bio saljiv deo koji se odnosi na optimizaciju viste za laptop, mada i dalje xp radi bolje na svakom uredjaju.

A posto je tema windowz 7, nakon par dana nekih ovlas testiranja, ima problem sa raidom (za ocekivati zbog drivera), i da, ovo je vista nazvana drugacije.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

os x ima slicnu, i mnogo bolju opciju odvajkada (spaces) a i linux.. ponovo mikrosoft zakazuje sa inovacijom

Zar ovo ne moze i na xp-u?

Recimo otvorite word i mozillu i na taskbaru: klik na word pa ctrl+klik na mozillu i desni klik>tile horizontal/vertical.

Edited by Kadeshi Ambassador

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Firefox extenzija Split Browser https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4287 radi isto to samo bolje.

Pa da, to i ja imam u Avantu od 2005. godine, ali je fora u tome što pričam o situacijama kada imam word i browser na primer. To je možda nešto kao ovo što priča Kadeshi, samo što nikadn isam probao tako nešto :)

Pa da, to i ja imam u Avantu od 2005. godine, ali je fora u tome što pričam o situacijama kada imam word i browser na primer. To je možda nešto kao ovo što priča Kadeshi, samo što nikadn isam probao tako nešto :)

a zar ne mozes jednostavno da resize-ujes prozore? :))