Sa1Nt Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 shta fali visti o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Da ne pokrećem opet istu diskusiju iznova, tek, meni na toj Visti ništa nije radilo kako treba. Ne rade igre, baguje se FlashGet ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 A meni sve živo radi, uključujući i GTA 1 i 2 koje sam skinuo pre nedelju dana sa Rockstarovog sajta radi fore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 radi, ali radi ocajno, zabada na glupostima, postoji uvek nekakav lag za najobichnije operacije, krsh... a jbg doslo instalirano na laptopu, na desk ga ne bih nikada stavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 El neko pratio CES 2009 ? Mislim koja katastrofa, opet su failovali u bilo kakvom inoviranju, sto im je i najslabija tacka poslednjih 9 godina. Cisto da ne budem samo MS kritican i Apple je fejlovao na macword-u istu u njihovoj najslabijoj tacki (napraviti jeftin komp) to jest prikazali su jedan novi lap koji kosta 2700$ i to ne mozes ni bateriju da menjas na njemu, bravo Apple. Elem da se vratimo na Win 7, pazite koji su im killer fičeri. - Mogucnost da nacinis sve prozore nevedljivim - Mogucnost da resajzujes prozor na pola ekrana - Novi taskbar i grupisanje programa u njemu - Lako sherovanje muzike izmedju ukucanih preko WMP-a. - Integracija smajlija sa avatarom na MSN-u. Bas ono sto je svetu trebalo. Dakle ako su im to killer fičeri mogu da yamislim kako su onda drugi. Uostalom evo i linka pa pogledajte http://pc.ign.com/dor/articles/942884/ces-...dows7_demo.html :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 radi, ali radi ocajno, zabada na glupostima, postoji uvek nekakav lag za najobichnije operacije, krsh... a jbg doslo instalirano na laptopu, na desk ga ne bih nikada stavio Ne znam, nemam laptop :) Na desktopu radi savršeno (SP1 x64), mogu slobodno da kažem nakon solidnog vremena arčenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 meni i na desku i na lapu radi fenomenalno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 programi koji se baguju sa Vistom: Visual Studio 2008 (+ Visual Assist X), UltraMon, LcdStudio, Synergy... dok to ne proradi ne zelim ni da razmisljam o prelasku sa WinXPa - Integracija smajlija sa avatarom na MSN-u. Bas ono sto je svetu trebalo. ma sta to uopste znaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pa pogledaj video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 da pogodim: uzme tvoj avatar (očekuju da staviš svoju sliku tu) pa onda na njemu nekako pravi smajli-grimase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 El neko pratio CES 2009 ? Mislim koja katastrofa, opet su failovali u bilo kakvom inoviranju, sto im je i najslabija tacka poslednjih 9 godina. Cisto da ne budem samo MS kritican i Apple je fejlovao na macword-u istu u njihovoj najslabijoj tacki (napraviti jeftin komp) to jest prikazali su jedan novi lap koji kosta 2700$ i to ne mozes ni bateriju da menjas na njemu, bravo Apple. Elem da se vratimo na Win 7, pazite koji su im killer fičeri. - Mogucnost da nacinis sve prozore nevedljivim - Mogucnost da resajzujes prozor na pola ekrana - Novi taskbar i grupisanje programa u njemu - Lako sherovanje muzike izmedju ukucanih preko WMP-a. - Integracija smajlija sa avatarom na MSN-u. Bas ono sto je svetu trebalo. Dakle ako su im to killer fičeri mogu da yamislim kako su onda drugi. Uostalom evo i linka pa pogledajte http://pc.ign.com/dor/articles/942884/ces-...dows7_demo.html :( koliko sam ja shvatio takodje su normalizovali onaj security kurac sto te pita kad pomeris misa da li ste sigurni da zelite da pomerite misa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 Pa pogledaj video :) videh upravo ... mračna budućnost je pred nama prijatelji ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ova podela ekrana na dva dela je kul skroz, pošto ja to radim stalno, kad god nešto gledam, tražim, isražujem i piskaram i tako. Jedino nisam siguran da će to biti dovoljno da pređem na Win7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 stavili smo 7cu na virtualnu mashinu u mrezhu na poslu cisto da vidimo sta i kako... nich posebno... ojadish eye candy i deluje pristojno... funkcionalno... a sto se viste tiche, skinuo sam sa torenta CD verziju, ocherupana lite aktivirana, jebe kevu kako sljaka, cisto da iam ako negde bas MORA da se metje... inache, XP still rulzort sto kazhe Krukolino, ne menjam ga dokle god naprave procesor koji ne podrzhava taj OS! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ova podela ekrana na dva dela je kul skroz, pošto ja to radim stalno, kad god nešto gledam, tražim, isražujem i piskaram i tako. Jedino nisam siguran da će to biti dovoljno da pređem na Win7. Firefox extenzija Split Browser https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4287 radi isto to samo bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ova podela ekrana na dva dela je kul skroz, pošto ja to radim stalno, kad god nešto gledam, tražim, isražujem i piskaram i tako. Jedino nisam siguran da će to biti dovoljno da pređem na Win7. os x ima slicnu, i mnogo bolju opciju odvajkada (spaces) a i linux.. ponovo mikrosoft zakazuje sa inovacijom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 gledam ovaj video sad...ovo sa nevidljivim prozorima je jebeni 'show desktop'. a windows je i dalje ruzan :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Realno kad obrisete moj saljivi post, mozete slobodno obrisati 2/3 teme jer je i to rekla kazala, probala instalaciju pa pukla ;) vidla na netu da vindouz sak, s tim sto ja pokusavam da se zevzecim. Jedino nije bio saljiv deo koji se odnosi na optimizaciju viste za laptop, mada i dalje xp radi bolje na svakom uredjaju. A posto je tema windowz 7, nakon par dana nekih ovlas testiranja, ima problem sa raidom (za ocekivati zbog drivera), i da, ovo je vista nazvana drugacije. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Nije ti niko obrisao post, promašio si temu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 gerovital i ginko. zbogom svete Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 ne daj se Igore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) os x ima slicnu, i mnogo bolju opciju odvajkada (spaces) a i linux.. ponovo mikrosoft zakazuje sa inovacijom Zar ovo ne moze i na xp-u? Recimo otvorite word i mozillu i na taskbaru: klik na word pa ctrl+klik na mozillu i desni klik>tile horizontal/vertical. Edited January 13, 2009 by Kadeshi Ambassador Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Firefox extenzija Split Browser https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4287 radi isto to samo bolje. Pa da, to i ja imam u Avantu od 2005. godine, ali je fora u tome što pričam o situacijama kada imam word i browser na primer. To je možda nešto kao ovo što priča Kadeshi, samo što nikadn isam probao tako nešto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Pa da, to i ja imam u Avantu od 2005. godine, ali je fora u tome što pričam o situacijama kada imam word i browser na primer. To je možda nešto kao ovo što priča Kadeshi, samo što nikadn isam probao tako nešto :) a zar ne mozes jednostavno da resize-ujes prozore? :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 možda bude lansirano u vreme wina 7 http://arstechnica.com/journals/microsoft....-14-screenshots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts