Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

odvalih se kao majmunche gajbi

odoh u glavnu konkurentsku firmu na zurku

tamo se jos vise odvalih

muvah sve sto hoda bilo musko bilo zensko

pih sve shto teche bilo pivo,vino ili voda

i na kraju pricah sa deckom od ortakinje o stripovima

fantasticno vece.

sad cekam par drugara da dodju sa alkoholom da nastavimo fantasticno vece

OVO JE NOC BEZ SNAAAAAAAAAAAAAA :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ladno me probudila sestra u deset u fazonu, ajde ajde si zaboravio,ja kao shta? Pa materice su danas kao da vezemo kevu, ja je gledam reko zashta ova mene budi, i evo sad ne mogu da se vratim da spavam xD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Lol savke koliko ti sestra ima godina 7 ?

Elem u drugim vestima, nema nista novo :/

El ste nekada pokusali da objasnite sta je to virtualizacija non-IT coveku. E to je lotz of fun. E da umalo da zaboravim juce sam updejtovao garmin mape za mob na 1.9 verziju.

^14,ali je malo pohlepno detence u pubertetu koje gleda da iscedi svaki jebani dinar mojima.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

haha sinoc ne znam gde ce mo sta cemo i kao u gimnaziji (grad ima jel te jednu gimnaziju, ali vrednu) imaju susreti generacija, zurka ili igranka :)

naravno da smo bili najmladji pored dve shankerice, ali ljudi moji slika kako matorci djuskaju mrdaju polurigidnim pokretima, pijani prvi put posle nekoliko godina... lol... filmski nema shta... priznajem muzika je bila vrhunska... spichili par piva pa nastavili dalje po gradu

odo do delta sitija sa sejom i devojkom... blaaah

fallout_table.gif

Ladno me probudila sestra u deset u fazonu, ajde ajde si zaboravio,ja kao shta? Pa materice su danas kao da vezemo kevu, ja je gledam reko zashta ova mene budi, i evo sad ne mogu da se vratim da spavam xD

Mene malo pre zvala moja sestra na telefon i rekla mi da vegnem mamu, btw sestra ima 21. godinu! :\ Vezao sam je i dobio 1(rechima, jednu) bananu!(i nemojte da penalite i vadite iz konteksta!) :\ Mada... dala mi keva kesh za nove farmerke pre neki dan!

Treba da raspremim ovaj svinjac od sobe koju je moj cale prisvojio dok mene nije bilo tu, pa d'idem u teretanu i vecheras idem na bazen! \o/

.

Sjeban sam zadnja 2 dana skorz, i jutros stanem na vagu i to me jos vise udari u depresiju, plus kad vidim sumorne maloletnice grada Cacka osecam se kao kojot kad ne bi imao kitu, a ni prste, a ni jezik pa ne moze da prca.

@Koma: Pa kako sam krenuo,...

Edited by Nikita

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...