RaveN Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Sta je smesno reki? Jesi u fazonu, "ja nisam ni izlazio nigde iz mog toplog doma" i nemam takvih roblema a? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 tako nekako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 odvalih se kao majmunche gajbi odoh u glavnu konkurentsku firmu na zurku tamo se jos vise odvalih muvah sve sto hoda bilo musko bilo zensko pih sve shto teche bilo pivo,vino ili voda i na kraju pricah sa deckom od ortakinje o stripovima fantasticno vece. sad cekam par drugara da dodju sa alkoholom da nastavimo fantasticno vece OVO JE NOC BEZ SNAAAAAAAAAAAAAA :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ja sam gledao Hari Potera i Red Feniksa ;).Posto uskoro nam u bioskope dolazi novi deo,morao sam malo da obnovim gradivo... a sad,malo spavanjaaa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ja ne mogu da spavam vec vise od mesec dana i sve postaje gore i gore... isciprljivanje kompom ne ide.. help/// We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ja ne mogu da spavam vec vise od mesec dana i sve postaje gore i gore... isciprljivanje kompom ne ide.. help/// izadji na vazduh The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ladno me probudila sestra u deset u fazonu, ajde ajde si zaboravio,ja kao shta? Pa materice su danas kao da vezemo kevu, ja je gledam reko zashta ova mene budi, i evo sad ne mogu da se vratim da spavam xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Lol savke koliko ti sestra ima godina 7 ? Elem u drugim vestima, nema nista novo :/ El ste nekada pokusali da objasnite sta je to virtualizacija non-IT coveku. E to je lotz of fun. E da umalo da zaboravim juce sam updejtovao garmin mape za mob na 1.9 verziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ^14,ali je malo pohlepno detence u pubertetu koje gleda da iscedi svaki jebani dinar mojima. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 haha sinoc ne znam gde ce mo sta cemo i kao u gimnaziji (grad ima jel te jednu gimnaziju, ali vrednu) imaju susreti generacija, zurka ili igranka :) naravno da smo bili najmladji pored dve shankerice, ali ljudi moji slika kako matorci djuskaju mrdaju polurigidnim pokretima, pijani prvi put posle nekoliko godina... lol... filmski nema shta... priznajem muzika je bila vrhunska... spichili par piva pa nastavili dalje po gradu odo do delta sitija sa sejom i devojkom... blaaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Bio u prodavnici i kupio smoki! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ladno me probudila sestra u deset u fazonu, ajde ajde si zaboravio,ja kao shta? Pa materice su danas kao da vezemo kevu, ja je gledam reko zashta ova mene budi, i evo sad ne mogu da se vratim da spavam xD Mene malo pre zvala moja sestra na telefon i rekla mi da vegnem mamu, btw sestra ima 21. godinu! :\ Vezao sam je i dobio 1(rechima, jednu) bananu!(i nemojte da penalite i vadite iz konteksta!) :\ Mada... dala mi keva kesh za nove farmerke pre neki dan! Treba da raspremim ovaj svinjac od sobe koju je moj cale prisvojio dok mene nije bilo tu, pa d'idem u teretanu i vecheras idem na bazen! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Jos sam smrsao. Zelim da se ubijem. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Prekini da se drogiras!! MATERICE MATERICE OMG KAKVI SU VAM TO OBICAJI U TOJ VASOJ SRBIJI, KOJ VAM KURAC LOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ja mislim da je Nikitin zivotni cilj da sto vise propadne u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 (edited) Sjeban sam zadnja 2 dana skorz, i jutros stanem na vagu i to me jos vise udari u depresiju, plus kad vidim sumorne maloletnice grada Cacka osecam se kao kojot kad ne bi imao kitu, a ni prste, a ni jezik pa ne moze da prca. @Koma: Pa kako sam krenuo,... Edited December 28, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Nikita, ima da te prebijem kad te vidim da prestanesh da seresh toliko!! ;* btw, drug mi poslao ovo http://s4.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=5497175 ahahhahahaha ulepshao mi je jutro! :)))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 da "VEGNEM" mamu :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ja dobio neke pare lol. Unexpected money rocks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 SI JE VEGNUO VUDICE,A ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 http://www.index.hr/vijesti/clanak/monstru...ndi/415131.aspx Onaj lik za koga su pisali da je ubio majku zbog igrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Nikita, ima da te prebijem kad te vidim da prestanesh da seresh toliko!! ;* Nisam toliko smrsao ;) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Jel samo ja primecujem da je ovaj Rapid na teskim drogama ili sta? @topic Jutros poranio u crkvu, lepa liturgija bila, pricestio se i sad uzivam cekajuci rucak. Milina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Jel samo ja primecujem da je ovaj Rapid na teskim drogama ili sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts