Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u cemu je fora otici na maidene i stajati na tribinama :(

Možda zato što nije u fazonu da se gađa stripovima ?

Mozda u tome da zaista CUJES maidene ? Na stranu sto mozes i da ih vidis, kao i gomilu debila dole sto se gaze i sutiraju na parteru, a posle skontaju da ustvari nisu ni bili na koncertu lol (meni se desilo na Metallici) :(

Ili mozhda zato shto prosto ne mozhesh nigde drugde da budesh na koncertu?

poz voz 2011

Mozda u tome da zaista CUJES maidene ?

bolje se chuju na mp3 plejeru.

odlazak na koncert je po meni zbog osecaja energije mase koja je ponesena dobrom muzikom. blejanje na tribini mi je ekvivalent slushanju psihodelije uz jutarnju kafu. sa druge strane, ima bragging rights da je bio na koncertu [:D]

Smaras, opako.

Brat je uzimao karte u CT-u gde radi, i bile su samo za tribine. I ja se slazem da je velika greska sto nisam bio dole, i ako opet budu dolazili, bez razmisljanja idem u fan pit.

ALI BRATE DOLE ISPRED ZVUCNIKA NE CUJES MAIDENE!!!2 [:D]

Edited by cali

Smaras, opako.

Brat je uzimao karte u CT-u gde radi, i bile su samo za tribine. I ja se slazem da je velika greska sto nisam bio dole, i ako opet budu dolazili, bez razmisljanja idem u fan pit.

Koliko je bilo ljudi, ako mozesh da procenish?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ne znam, na Metallici sam bio odma iza fan pita, 1. red, na maidenima direktno prekoputa bine na tribini...

Metallicu sam tada vise gotivio, ali sam se stvarno smorio kasnije kad sam skontao da smo pola koncerta skakali, drali se i euforicno gubili uz stare hitove, i da ih nisam ni slusao kako valja :)

Na Maidenima sam uzivao, i nije bila bas tolika bleja na tribinama, ortaci samo sto nisu pali dole od skakanja na ogradu :)

Idealno bi bilo kad bi mogao teleport malo do fan pita za vreme Troopera i tako to :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...