Jump to content

Djole Balasevic

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ziveo sam u zabludi, rur je pun radikala i debila. ajme meni, rekoh sebi:'daj se koncetriraj.'

da niste pokupili misljenje svojih matoraca, nego prvo razmislili na malo visem nivou mozda bi i skapirali sta covek govori...lolboonZ.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

djole je uvek bio najgora smradina

losh je chovek

gej su mu pesme

licemer je nikad gori

ovo nema veze za nacionalizmom, ovo ima veze sa zdravim razumom

march u pichku materinu djole i hrvati

+1

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

ziveo sam u zabludi, rur je pun radikala i debila. ajme meni, rekoh sebi:'daj se koncetriraj.'

da niste pokupili misljenje svojih matoraca, nego prvo razmislili na malo visem nivou mozda bi i skapirali sta covek govori...lolboonZ.

objasni nam,ali prilagodi nasem nizem nivou,da bi te skapirali.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

2 pitanja :

1. Koliko godina imas?

2. Ako imas >20 i kusur da li se secas ko je Radoman Bozovic?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nisu mu pesme sranje, al da je licemer, licemer je. Ok, njegov je legitimni stav da se ulizuje svakoj publici pred kojom nastupa u cilju što većeg navlačenja na sledeće koncerte, ali je i moj legitivni stav da zbog toga mislim da je smrad, jer izvođač koji ne sme da kaže svojoj publici da su pičke ako mu tako dune nije tru, a ni hardkor.

Also he's a niger.

Ђерђ Балијашевић?

па о чему ви причате? од "Рачунајте на нас" до "Геде"?

говно преиспољно...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

evo ga ova dva retarda seciraju panonskog govnara

vrh

ahahahahaha

kako su ga opleli i 10x ponovili "panonski govnar" :)))

sjajno

samo trebalo bi praviti razliku izmedju njega kao muzichara i kao choveka, jbg da je govno govno je, da ima dozen kvalitetnih stvari ima.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ovakvu retardaciju nisam video sto godina. Dobro, to što je reko u Lipoj Njihovoj, jeste vrlo glupo, i za osudu.

Ali komentari na tom isečku o spotu. Da da braćo retardi, Jugonostalgičnost i vera u stari socijalizam je ono što je izazvalo ratove i sankcije, a ni slučajno vaš sektaško neonacistički umi zdrobi kolji nacionalizam na rakijskoj osnovi. Neću bre da diskutujem kad vidim da neko kaže takvu glupost. Đ.B je bio za Tita, bio za Jugu, čim je počelo "događanje naroda" i "burek i jogurt revolucija" to je osudio, za Velikog Nikad Prežaljenog U Hagu Umorenog Vođu nikada nije bio. Nije vrteo levo desno, mnogo, mada imamo u kontrastu "Laku Noć Janezi" i njegovo uzimanje državljanstva i slanja porodice u Slo... :(

Znači, Čolić može da nastupa svugde, on je izvan politike pa može da radi šta hoće bez da ga iko osuđuje. Da jebeni Baliski Hodža Dino Merlin dođe u Beograd napunio bi Ušće, ito bi bila ista publika kao kod Srpske Majke i Udovice. Samo je Balašević za osudu, sve drugo se guta i prolazi. Kako nas je lepo ovih 8 godina pod Mutavim uništilo... On je jebao sa jedne strane, i ono govedo na RTSu, a sa druge strane LDP i G17, pa nacionalizam samo buja i buja. Deca zaboravila Dodatak Dnevnika, nisu se tad ni rodila, a proleće 99 je bilo cool jer nisu išli u školu.

Ajde retardi svi na Stormfront.org da ubeđujete kolege da Hitler u stvari nije mislio da su Srbi niža rasa podobna samo za istrebljenje. Kuš.

Ne ozbiljno je oko Radomana Bozovica, ja sam Balasevica gotivio kao osobu (muzika mi je uvek bila prepateticna sem albuma boža pub i pesme hej haj taljige, ЋЕРААААЈЈЈЈ ИЈААООО), ali nakon sto sam se svojim ocima uverio da igra tenis i loce sa osobom koju je 1992 na SVIm koncertima zaredom pljuvao, ma ćao debeli mongolu.

Na stranu sto mi je bilo užasno neprijatno gledati kako ljudi cmizdre na njegovim koncertima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jel mozete da zamislite, recimo, severinu ili olivera dragojevica, da dodje na koncert u srbiju i kaze, moj maternji jezik je srpski, ali govorim jednu iskvarenu verziju srpskog, hrvatski? Da li bi oni ispali kul i smekerski?

Djoletu je majka Hrvatica, pa je mogo da provali to o materinjem, ne znam koji je slucaj sa Severinom i Dragojevicem (po pitanju majki)