Stator Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Gde je onaj Ivan shto je rekao da operacija umnjaka prolazi za jedan dan? :P evo 3ci dan josh boli =S Jel su tebi ivane ushivali desni? Ja imam 6 kopci mater im jebem! Ja ti reko nedelju dana sam se ja zlopatio sa tim ti ne slusas :) Inace razmisljam da li da ustanem ili odustanem. Imam svasta da odradim danas ali realno sve to moze da saceka do ponedeljaka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ja ti reko nedelju dana sam se ja zlopatio sa tim ti ne slusas :) Inace razmisljam da li da ustanem ili odustanem. Imam svasta da odradim danas ali realno sve to moze da saceka do ponedeljaka :) Sta mozes da uradis danas, ne ostavljaj za sutra .... yeah right ;) topic> standardno dronovanje, veceras mozda neko pivo and bleja ... a mozda i ne :) vikend sam odlucio da provedem u krevetu sa brdo filmova i serija ... prema tome, ustajem samo da pisam :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 nema dronovanja, al ga ima zato sutra. sad rad za faks. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 PETAK :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 uuu danas pocinje veliki post... Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 dobro jutro svima iz dovlinog doma =) Reci joj da sam ljut na nju što me je sklonila iz friends liste na fejsbuku. sori, slucajno. =/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 gistro slučajno, naduvala te vudsi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Gde je onaj Ivan shto je rekao da operacija umnjaka prolazi za jedan dan? :P evo 3ci dan josh boli =S Jel su tebi ivane ushivali desni? Ja imam 6 kopci mater im jebem! jesu, al mislim da sam imao jednu il dve kopče, pa možda u tome leži odgovor zašto sam lakše podneo. a možda si ti samo mala sisica! vikend sam odlucio da provedem u krevetu sa brdo filmova i serija alo, ne može, oćemo reprizu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 jebo je prekljuche i to mu je dosta za naredna 2 meseca:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 a mozda sam i mala sisica a i imam vishe kopci? AL' SAM TE ZAJEBAO! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 finito josh malko na poslu pa spremanje za vikend na gochu sa planinarima, a vecheras pijanka ofkors Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 skinuse mi signu :( kako sam se slograio, odo jedem jaja, ALI PRZENA DA NE BI BILO FIXED!! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Otisao malo do grada da se prosetam , slistio neku pljeku sada da sredim malo sobu pa da qntam :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 skinuse mi signu :( NOOOOOOOOOOOOOOOO gde ce im dusa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Vi lepo uzmite pa stavite u neki plejer i nek vam stoji stalno aktivna u nekom uglu njegova signa i eto, problem resen! Ja hocu da jedem neshto, bash ogladneh, ali ne mogu sad, malo kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 stigoh sa faxa,ne znam gde bijem... idem da odmorim oci 2-3 sata,pa u 5 bi trebalo da bude neka fudbalica,a veceras blejica...sutra je dan rezervisan za kafanu i opijanje...najsssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) dobro jutro svima iz dovlinog doma =) Sta je doVla pravio za frustuk ... ? :))) Inace, ladno napolju, morao sam da odradjujem nesto za firmu i produvalo me kroz sve supljine...:( Veceras jos gomila posla...:( failing in life, moderately...:( Edited November 28, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 bio buddy pas kosarkas na tv-u...morao sam da ga pogledam,mnogo sam voleo taj crtac ko klinac... :)) @dovla&linka jel ste vi zajedno,ili ste u nekom srodstvu,ili...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 ja sam mrzeo taj film i to kretensko kuche Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 ^ al uvek sam ogledneo kad sam gledao scenu sa pudingom sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Vratio se iz skole, bio na Sajmu Preduzetnistva za mala i srednja preduzeca, nekoliko iz skole pravili neke gluposti pa prezentovali to tamo. Izpizdeh kad sam se vracao, vidim neki covek stoji iz zene, stavio debeli dugacki sal oko vrata i pretura zeni po torbi, a ona nista ne provaljuje. Jebeni dzeparosi, hteo sam glavu da mu otkinem, samo da je jos neko bio sa mnom, jeb'o bi mu mamu milosnu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 samo da je jos neko bio sa mnom, jeb'o bi mu mamu milosnu Muskarcino! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 @dovla&linka jel ste vi zajedno,ili ste u nekom srodstvu,ili...? sick dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 jesu, al mislim da sam imao jednu il dve kopče, pa možda u tome leži odgovor zašto sam lakše podneo. a možda si ti samo mala sisica! alo, ne može, oćemo reprizu! Repriza mozda u sredu, kad opet treba sa njom da se vidim ... a i ovaj uuuuurgghhhhh je u pravu, jebem svake prestupne ... plan and expectations za ovu godinu ispunjeni, prema tome ... filmovi i serije :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 bio buddy pas kosarkas na tv-u...morao sam da ga pogledam,mnogo sam voleo taj crtac ko klinac... :)) @dovla&linka jel ste vi zajedno,ili ste u nekom srodstvu,ili...? kumovi smo, kao brat i sestra :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts