Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

raspad... boli glava vec 12 sati, lekovi protiv bolova ne pomazu... verovatno cu da banem kod neurologa ovih dana :/

uh oh glava :|

86821_migraine_logo.jpg

ili uzmite kafetin...

Ko je ono iz Bora...:(

Zagađenje vazduha u Boru

24. novembar 2008. | 00:15 | Izvor: B92

Bor -- Koncentracija sumpordioksida u vazduhu u Boru, tokom oktobra i novembra, bila je i do četrdeset puta veća od dozvoljene granice, upozoravaju ekolozi.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Evo me radim vec dva sata ... ohohoh californication i entourage skinuti, jedva cekam da odem kuci i da se bacim na gledanje :)

Inace, nemam pojma al' meni sve verzije kafe is starbucksa imaju ukus ko babunova pisacka ... jutros sam uzeo neki medium preso, i pola sam popio ... sranje.

... bitno je da u svakoj holivudskoj "seriji" (filmu) svi piju starbucks. lol n00bs.

sex, drugs and bio food!

Zagađenje vazduha u Boru

24. novembar 2008. | 00:15 | Izvor: B92

Bor -- Koncentracija sumpordioksida u vazduhu u Boru, tokom oktobra i novembra, bila je i do četrdeset puta veća od dozvoljene granice, upozoravaju ekolozi.

Ma bezi, to je sitnica. Sumpor je nista, samo malo pece oci i nos i pluca i gori ves na terasama. Imas sto stvari u dimu za koje ne kazu, Arsen, Kadmijum... cela azbuka teskih otrovnih i/ili kancerogenih elemenata.

Inace, nemam pojma al' meni sve verzije kafe is starbucksa imaju ukus ko babunova pisacka ... jutros sam uzeo neki medium preso, i pola sam popio ... sranje.

... bitno je da u svakoj holivudskoj "seriji" (filmu) svi piju starbucks. lol n00bs.

i ja sam se razočarao u starbaks kad sam ga napokon probao. ove beogradske kafe za poneti (grinet, kofi drim, grand) su sve mnogo bolje. čak je i kosta kod nas bolja nego u domovini.

Kako danas ekstra dan u skoli, 0 sati ucenja, dve dobre(vrlo dobre) ocene iz programiranja i racunara, keva ce da padne u nesvest kad cuje !!! [:D] Jos smo dobili ekstra grupu za zimski turnir imamo sanse da prodjemo, jupi !!!

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...