Doca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Bah,smorio sam se gadno,zabo sam 7 iz engleskog na ispitu,moram da ponistim definitivno :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @exi zato matori majica, džemper i polarna jakna, nisam ni osetio hladnoću :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ta morao si udisati hladan vazduh. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Sad sam ustao ... kako je lepo posle nekog vremena imati sloboda dan u mrtvi ponedeljak koji nikad nisam gotivio :) Odoh da klopam pa palim ... :) OH WAIT, Entourage a Californication danas ... veceras ce da bude nonmnomnomn sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ^^ i očajne domaćice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Leshko krajnje je vreme da se uozbiljish i pocnesh da uchish! :P mislis a?:) pa slazem se sa tobom,samo sto ja fakticki i nemam sta da ucim...ja imam da pisem glupe radove,a to me mega smara... :\ danas imao kao neki kolokvijum koji nosi 10bodova...otkud znam,valjda sam dobro uradio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ponedeljak \o/ Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 16h \o/ sad kuci da bacim nesto u kljun, lupim sebi dva samara, i sednem da ucim ja sebi nalupo kolko hoces i dzabe :( Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 glava me ubija i pored lekova koje pijem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Bah,smorio sam se gadno,zabo sam 7 iz engleskog na ispitu,moram da ponistim definitivno :/ You dont want to do that!:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 buah. KONACNO. ajd zdravo brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Preko fejsbuka sam posle 10 godina, nashao drugaricu iz osnovne shkole i starog komshiluka, koja je sa 10 godina otishla u Kanadu. Definitivno prelazim sa spejsa na fejs :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 pređi sa rura na fejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 vidim ovog sto potkopova sopstveni forum, ko te placa a ? ;) dosla sad sa casa... ne znam da li da gledam "metropolis" ili da se bacim na nesto drugo .. verovatno nesto drugo .. danas mi nesto sporije radi net .. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 jel ovo neki vaginalni povratak ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ma ona to tako svaka dva-tri meseca, valjda kad se pokvari ana.co.yu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ivan potkopava sopstveni kredibilitet,a ne forum ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Jaojjj ajde i ja da malo prichamm ovde, chisto da vidimo chemu char ovog forumblogovanja... Pokushaj broj 1. Evo upravo sam jeoo cuftice sa paradajzom i senfomm i nisam vishe gladan. Jelo mi se slatkoo pa sam zabo neshto iz frizidera, zatim sam seooo i odluchio da se malo prokenjam ovde, zato shto mi je toalet zauzet. Nadam se da ce ga ubrzo osloboditi.... U SVAKOM sluchaju idem da radim, treba klientu neko sranje da proverim a smara me do bolaa, posle toga treba da pishem raspored za moje dronove, kad i ko radi za bozicne i novogodishnje praznike. ---- Jel ovo ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Mislim da si krajnje korektno odradio posao. GZ! ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 GRATZ !!! Dosao iz skole, i cekam da keva nesto zavrsi, da mi spremi veceru! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) zbog retarda od profesorke likovnog (istorije umetnosti, same shit) koja nema sta da radi u skoli pa se izivljava, moram da napisem tipa 10 analiza likovnih dela za sutra...a tiketi se moraju ispratiti :( zima vec smorila Edited November 17, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ^treba mozga i za kladzu, idi uchi. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 zbog retarda od profesorke likovnog (istorije umetnosti, same shit) koja nema sta da radi u skoli pa se izivljava, moram da napisem tipa 10 analiza likovnih dela za sutra...a tiketi se moraju ispratiti :( zima vec smorila Ne verujem da postoji jos jedna takva, imao sam takvu, tipa idem elektrotehnicku skolu, a iz likovnog sam imao najgore ocena jedva 2!!! Nije normalna!!! Ima oko 60 godina mislim! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ZAMISLI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 MISLIM!!!! ^^^ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts