Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 10/09/2023 in all areas
-
Nemojte jesti meso iz supermarketa, jedite u miselin star ili gat milo restoranima, tamo nikad nisam imao pprobleme sa kvalitetom6 points
-
3 points
-
2 points
-
2 points
-
2 points
-
U blenderu se napravi sokic 🙂 Jbg, kupio sam ovo ima 10 i vise godina, kad propadne, zovem Nikolasija2 points
-
Tesko je oprati, iseci i zaciniti salatu 😄 Zezam se malo, kad pravim rostilj volim sam sve da pravim. A krompir mi nesto ne ide sa rostiljem 😕 Ok mi je krompir sa onim ispod sacha i te fore, ali pljeke, cevapi, kobaje mi nesto idu samo sa salatom :c2 points
-
..reče Igor, pa posla decu u nebinarno igralište sa carbon neutral spravama, građeno donacijom društva "Ruka Prijateljstva" iz Belgijskog Konga2 points
-
uvek postoje te stvari, a još više u novije vreme, da su ljudi manje tolerantni na svašta nešto da ne kažemo alergični. možda sam i pisao ovde o ortaku kojeg otkida glava kad pojede krastavac 🙂 ajde ovi što su standardnije alergični na tipične alergene tipa kikiriki to i da ne pominjem.2 points
-
Recept za zacinjavanje zelene salate Senf, med, malo sirceta, so i ulje Moguce i da znate, al meni je salata. Ajlepsa kad je tako zacinim. Au brate, ovako Shreder iz nindza kornjaca pravi salatu 🙂1 point
-
1 point
-
Sad ce Zwerko, Kozurik i ostali da ti objasne kako je to ratnohuskacko ispiranje mozga omladini od strane klerofasisticke klike!1 point
-
Ma naravno, uvek postoji balans između ponude i tražnje. Ali praktično svi drugi kukaju kako su na gubitku sa EV automobilima bez subvencija1 point
-
1 point
-
Bukvalno, kakav kromipri na roštilj, samo luk/kupus/paradajz. Pro tip - u Lidlu ima neki aromatizovani balsamico kurčić "Italiamo", tri ukusa, standard, malina i naradža, znači naradža OTKIDA u salatama, a može i u blender/sokovnik u smuti/šejk/štagod, može direkt po mesu, po povrću, ribi, može u/na šta oćeš. Ja poneo na prošli roštilj, izneverovali smo koliko je dobra salata bila sa tim.1 point
-
1 point
-
Platiti 25 dinara 100 grama ili seckati i prati 300 delova neke masinerije. Nije tezak izbor1 point
-
Pa Tesla ima mnogo efikasniju proizvodnju, pogotovo od kada su uveli giga prese, pa prave telo automobila iz samo par delova. Mogli su oni da spuste cene i ranije, ali bi ih onda ostali proizvođači automobila optužili za nelojalnu konkurenciju i radnički sindikati bi kukali na sav glas1 point
-
1 point
-
1 point
-
1 point
-
1 point
-
1 point
-
1 point
-
Ne znam gde smo pisali preporuke u lokalu, pa bacam ovde: https://www.boralavirint.rs/ Sat i po od BG, super mesto klinci do 12 godina da se izjure i izigraju ceo dan.1 point
-
1 point
-
Lidl bas na oko izgleda ocajno. Naravno ima i razlike gde je koliki promet, koliko cesto menjaju/stavljaju svezije. Tu ima i onaj momenat gde koriste fore da meso izgleda svezije uz pomoc svetala u vitrinama ili tako sto stave najsvezije/najbolje delove gore koji se vide a ljudima daju ono smece ispod od pre x dana. Ima mucenika koji to jedu, uglavnom ovi sa stomacima koji mogu da svare kamenje ali to je bukvalno nesto najgore sto covek moze da priusti (posto je daleko od jeftinog) sebi. Tu bih jedino spremljene salate izvojio koje ne mogu puno da sjebu, sem ako ne naguraju sirce ali onda znaci i da je to bilo na isteku da umre.1 point
-
1 point
-
Interesantno skroz... Lično ređe kupujem u Lidlu meso za svoje potrebe, nešto skoro sam prelomio i pazario kilo i nešto mlevenog, i potvrdiću zaključke više ljudi ovde da vizuelno nije delovano nešto super, a ni mirisom, mada nije da sam neko ko ima toliko iskustva da zna kako treba da miriše dobro mleveno živo meso, meni je svaki taj miris gadnjikav jbg :D Problema posle konzumacije nismo imali svakako. S druge strane, par puta godišnje društvo i ja organizujemo roštilj koji potraje, bogami, skoro ceo dan, recimo ili doručak+ručak+večera istog dana, ili ručak i večera početnog + doručak sledećeg dana bude što ispečemo, a od toga mislim da oko 70 posto budu stvari iz Lidla šabačkog - ćevapi, nešto ribe, roštiljska, neka rebra nešto marinirano, a piletina bude pola Lidlova pola domaća nekad neko spremi. Nisam nikad imao problem, a ne sećam se da je i neko od društva. Takođe, ne znam koliko si mator i koje te sve boljke muče, ali činjenica je da što smo stariji neke namirnice teže podnosimo i varimo, bez obzira na kvalitet istih, recimo poznato je da prirodno postepeno postajemo manje tolretantni i teže varimo mleko. Piletina, npr, meni neke varijante, bez obzira na poreklo, hoće nekad da smetaju, pržena i roštilj ne toliko, ali kuvana, ona najzdravija, od nje nekad osećam kao da nisam svario ništa, i neke blage tegobice od kojih imam utisak kao da sam tek zaklao i pojeo živo meso i kao da se nalazim negde gde se kolju pilići i da sam okružen tim mirisom, sačuvajmese bože :D A najbizarnija stvar je koliok sam na jebeni MAK osetljiv, to nije problem sa varenjem već više simptome neke trovanja dobijem od jednog parčeta štrudle, i treba mi dan do dva se dođem sebi :D Prvi put kad se desilo, kontam da sam imao oko 33 godine, išao sam u prodavnicu gde sam kupio tu štrudlicu da ih zamolim da provere roki, sve bilo ok... Sahranu/daću - dve kasnije sam tek utvrdio tačno o čemu se radi :D1 point
-
1 point
-
1 point
-
1 point
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00