nickwood Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Miloš Filipović, Veliko Središte (800+200)=1000 Dragan Kolev, Arilje (800+200)=1000 Miloš Kovački, Pančevo (800+200)=1000 Dimitrije Badnjarević, Novi Sad (400+150)=550 Denis Protić, Banatsko Novo Selo (1200+200)=1400 Dušan Popov, Šid (400+150)=550 Andrejić Dušan, Čačak (0+150)=150 Uroš Stamenković, Bor (400+150)=550 Srdanov Ivan, Zrenjanin (400+150)=550 Đorđe Marković, Šabac (0+150)=150 Đorđe Marković, Šabac (400+150)=550 Stvari stoje ovako: - Prvi iznos u zagradi je cena majica. Sve su po 400 dinara, pa iznos zavisi od broja poslatih komada. Drugi iznos je poštarina, odnosno ono što uzima City Express. Ako imate jednu majicu, uzimaju 150 dinara, ako je dve ili više, 200 dinara. - Andrejić Dušan je dobio majicu džabe najverovatije, pogrešio City Express, pa će platiti samo poštarinu. - Đorđe Marković će dobiti jednu majicu džabe, a platiti poštarinu za dve, mojom greškom, jer nisam stavio dve majice u jedan paket, pa je odrađena delimična kompenzacija na naš račun, da se čovek ne bi izlagao trošku zbog greške nekog drugog. - Ostali plaćaju sve :) VAŽNO: - Majice bi trebalo da stignu sutra na adrese koje ste dali Boletu, u prepodnevnim časovima. Pošto City Express nema vaše telefone, važno je da na toj adresi sutra budu pare da bi moglo da se plati i preuzme. Da li ćete vi davati pare ili mama, tata, sestra, brat, nije od presudne važnosti naravno. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Svaka vam dala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Hvala PUNO, drugari, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Child Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Hvala puno !!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ja prolazio kroz Banatsko Novo Selo u subotu....da sam znao pa da ponesem maju choveku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 E jbg trebao si da vrnes na kafu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Odlicno cekam sutra sa kintom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Über \o/ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 valjda ce stici sutra pre nego sto krenem na peperse :D taman da izreklamiram sve tri maje tamo ;) e da hvala puno svima koji su se izcimali za ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Hvala drugari :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Srbija do Tokija :) hvala puno carevi ste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Jedva cekam sledecu stranu ovog topika kada se ispostavi da majice nisu stigle! ololololo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 I da ih je Nikola zapravo pojeo :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ko je Miloš Filipović, Veliko Središte?! Mislim, koji nick ima? :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ja :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 a ko je ovaj sto dobija besplatnu maju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 braca blizanci ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Hajde malo ozbiljnosti :) Molim one koji su gore u prvom postu da, kako dobijaju majice i resavaju sve svoje probleme sa njima i City Express-om, da to ovde napisu. Naravno, posto ne znam ko je ko po nickovima sa foruma, a previse bi bilo od bata Boleta traziti da poteze za imenima u RUR arhivi, ostavite format Ime.Prezime.OK. Tako cu ja znati da je sve u redi u brisati vas iz "omg, jos jedna majica za slanje/vracanje itd" foldera. Hvala unapred Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 e da sam znao da se organizuje slanje, iscimao bih vas da i meni poshaljete :/ Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ja :))) Zoves na kirvaj :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 a ko je ovaj sto dobija besplatnu maju :P me, Dushan Pa hocu li ja moju majicu morati da platim naknadno ili ne? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Child Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Evo meni : Uros Stamenkovic, Bor je upravo stigla majica pre i preuzeo sam je i sve je ok. Nekako se osecam profesionalno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Da kazem da je i meni stigla maja i vrh je samo sto mi mali taj vas xxl nesto...jos ako bi je slucajno oprala keva u masini mislim da bi mogao devojci da je poklonim...sledeci put nadjite neki pravi xxl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Meni nista nije stiglo jos :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Poshtar ti zaglavio ispred neke prodavnice sa flashom piva :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts