gruja Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Muzika je ochajna,ali jbg,nismo je mi stavljali,bilo bi lepo kad bi svako prokomentarisao da li mu se svidja :) http://www.youtube.com/watch?v=teqvp-bEIG8 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koji si piroman sunce ti jebem ludo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 uuuu :) svidza mi se :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 skillz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 jedan dupli bez leda, i bez izmotavanja momak salim se grujane, oprali ste :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 muzika jebe kevu, ali ok je ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Gruja machka <3 Dobrih fora ima jebo mater, pogotovu kad upadaju chashe onako zapaljene :D Ajde malo detalja koji su sve to kokteli i smese u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 [jupi] Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 super ste :D mada gruji i ortaku mozda malo fali mofo stava u spotu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Racunam da su najmladji od ekipe a mofo stav se stice radnim stazom u zivotu :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ja nisam mogao da podnesem muziku i ugasio sam klip pre nego što je počelo izmotavanje, znači ono dok ulazite, preskačete šank itd. to bi bila neka sugestija što se tiče montaže, predugo traje taj uvod i u kombinaciji sa groznom muzikom odbija od daljeg gledanja. možda da se ispreseca slo-mo akrobacijama, čisto kao neki tizer za ono što sledi... pokušaću malo kasnije da odgledam ceo klip, al realno, da nije u njemu gruja nego neki random lik sa neta, ugasio bih posle 5 sekundi i sigurno se ne bih iscimao da napišem komentar. menjajte muziku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 hahaha :) vidi se da gruji nije do skila vec samo do alkohola :):):):) ali ona fora sa casama koje upadaju u case je bas suuuuuuuuuuuper :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Odlichno, dobrih forica ima... grujo priznaj da si popio na kraju snimanja sve :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Gruja machka <3 Dobrih fora ima jebo mater, pogotovu kad upadaju chashe onako zapaljene :D Ajde malo detalja koji su sve to kokteli i smese u pitanju :) Ovaj prvi koktel je random meshavina tj. obojena djus votka,a ostali kokteli su ove izmisljotine sto ih samo ima kod nas sa red bulom, crveni je red frog,onaj tamni je alexa,a plavi je ser zhile... Racunam da su najmladji od ekipe a mofo stav se stice radnim stazom u zivotu :) Jbg,navikao sam da se smejem,ne mogu da ostavim utisak madrfakera :) A svi smo 87 i 88,tako da nema razlike u godinama :) ja nisam mogao da podnesem muziku i ugasio sam klip pre nego što je počelo izmotavanje, znači ono dok ulazite, preskačete šank itd. to bi bila neka sugestija što se tiče montaže, predugo traje taj uvod i u kombinaciji sa groznom muzikom odbija od daljeg gledanja. možda da se ispreseca slo-mo akrobacijama, čisto kao neki tizer za ono što sledi... pokušaću malo kasnije da odgledam ceo klip, al realno, da nije u njemu gruja nego neki random lik sa neta, ugasio bih posle 5 sekundi i sigurno se ne bih iscimao da napišem komentar. menjajte muziku! Ne znam zasto je ta debilna meshavina mortal kombata i dr.igija uopste stavljena kad smo se dogovorili svi da ide remix blue mondaya,ali avaj,sad,sta da radimo u picku materinu. Odlichno, dobrih forica ima... grujo priznaj da si popio na kraju snimanja sve :D Ima scena koja nije ubachena jer je kao ispala sranje,gde sam palio ruski rulet pa prskao cimetom,a napravili smo nekih 10 komada,popio sam 5 i ostao da lezhim :)) @film Ono u principu smo se podelili ravnopravno da svako ima svoju scenu,ja sam npr. trebao da bacam flashe u prvoj sceni ali smo se odlucili da napravimo neku malo laksu koreografiju da bismo ubacili nashu zMaju :) A sam film smo uradili jer nas smaraju oni nabildovani likovi iz stefan brauna koji prikupljaju sav kredit da su neko i nesto u shankerskom svetu,a u principu svako od nas radi bolje od 90% njih tamo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Mozhe da se dobije chist snimak? :) Btw za ove iz brauna, ne uzimaju oni sav kredit...mozhda kod ovih novopechenih klabera, svi znaju da se kokteli piju u BARu :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 nisam mislio u smislu pijenja koktela,tamo naravno niko ni ne ide da pije koktele,bar je keva ofc,vec ono,svi silje pishe na njih,jao sta oni znaju,a brate oni samo prekrste ruke i otvaraju pivo celo veche.U magacinu su do jaja barmeni skroz,chak mislim da su i najjachi sto se tiche flaira kod nas. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ma ništa kao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Odlicno, jel to neki kafic u Pancevu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 браво Грујане мачко панчевачка!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Muzika je stvarno imbecilna. GG za skil though. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 A gde se nalazi taj BAR sto pricate sa najboljim koktelima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 spot skinite sa youtubea i obrishite sve bekape. potezi su mnogo dobri ali su muzika, montazha i efekti katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 A gde se nalazi taj BAR sto pricate sa najboljim koktelima ? u kralja petra ispod sbba ;) central bar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 draganče, kakvi su im bezalkoholni kokteli? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Mogli ste da stavite muziku od Denija Kragulja :D Inache potezi su xtra bravo grujane samo tako nastavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts