Jump to content

OGLASI: MOBA - DOTA2, LoL...

Pravila oglasnog dela foruma

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani i odobreni član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

390 topics in this forum

1. WTB Account Boost

• 0 replies
    • 788 views
  2. WTS Lol acc EUW plat

• 0 replies
    • 716 views
    • 8 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 822 views
    • 0 replies
    • 661 views
    • 8 replies
    • 973 views
  3. Menjam akaunt na NA!

• 2 replies
    • 842 views
  4. Prodajem 20 ključeva

• 0 replies
    • 641 views
  5. WTS LoL EUW acc :P

• 0 replies
    • 546 views
    • 0 replies
    • 486 views
    • 0 replies
    • 598 views
  6. Prodajem acc euw gold IV

• 0 replies
    • 594 views
    • 0 replies
    • 610 views
  7. WTS LoL account

• 1 reply
    • 624 views
  8. Middleman Service

• 4 replies
    • 757 views
    • 3 replies
    • 591 views
  9. Dota 2 MarketPlace

• 1 reply
    • 887 views
    • 3 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 552 views
    • 3 replies
    • 1.1k views
  10. WTB ACC

• 1 reply
    • 648 views
    • 0 replies
    • 518 views
    • 0 replies
    • 595 views
    • 0 replies
    • 451 views
    • 4 replies
    • 809 views

• Topics

• Au brate, sad si me zabrinuo. Ja imam na obe noge proširene vene, ova leva noga me ponekad i peče pozadi kad stojim duže :c   Bio sam pre 7-8 godine kod nekog doktora koji je pogledao, ali reče da su površinske, pa da nije problem. Valjda bi mi rekao da ima neki tromb ili nešto.    Od lopte i fudbala takvo sranje da se napravi :c
    • Dobijem udarac na fudbalu (tj pogodi me lopta u nogu) i stvori mi se tromb u površinskoj veni pre 10 godina. Ništa nisam radio po tom pitanju osim što sam nosio elastičnu čarapu godinama i pio lekove za ojačanje vena. Odem na lasersku ablaciju pošto mi je bila veoma proširena, a i krenula već malo da me zajebava (troma noga itd).  Pretpostavka je da je od operacije komplikacija. Sumnjaju na neki antifosfolipidni sindrom ali trenutno sve analize stižu negativne (osim na lupus antikoagulans koji mi je 1.28 već godinama) Sad idem od lekara do lekara da pokušaju da skapiraju zašto se to dogodilo / događa, al' da ne davim.
    • Ufff jebote...uzas zaista, eto gde je nase zdravstvo...tebi ostaje da slavis taj dan kao drugu slavu od kilavosti Nemke:DDD pa moze sto razloga da bude, desava se i mladjim ljudima tromboza i embolija nazalost, eno Wembi u Nba imao prosle god
    • Au jbm ti život. Katastrofa.   A od čega embolija?  
  • Create New...