Jump to content

Sirakii

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Nije se snašao

3 Followers

About Sirakii

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos uvek na prodaju! Na account-u takodje ima 1000rp-a !
 2. Kao sto naslov kaze prodajem LoL account na westu! Za vise informacija pm! Heroji : http://i.imgur.com/TaW9FYZ.jpg Skinovi: http://imgur.com/BWcDFtt Rune: http://imgur.com/ii48Llh Stats: http://imgur.com/7zVLM0j Kupljena Lissandra, takodje na accountu ima 6100 IP-a kao i 1000rp-a .
 3. Hvala puno! Sad sam laksi za 18 gb-a :)
 4. Sam cache file mi zauzima 18gb-a na HDD-u u "C:\Users\*****\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment/cache" Da li to mogu da obrisem? Msm da li ce smetati sistemu ako obrisem ovaj cache?
 5. Da li sa Intesa internet karticom moze da se podizu pare sa racuna ili ona samo sluzi za placanje ?
 6. Prodajem The secret world account! Kupljen pre 2 dana. Na account-u ima samo jedan lik na kojem je igrano max 30min cak i manje! Prodajem account jer nemogu da igram, previse mi igra sece na racunaru! Cena:1500din. Moze i zamena za WoW gamecard!
 7. LoL! Gledam ove vase linkove.. a vala sam ih se i nagledao zasad je onaj wrong hole pobedio.. Gledam i pitam se u sebi "What the fuck i'm doing with my life?".....
 8. Jbg... account je bio na limitu nisam ga duze vreme koristio i zaboravio informacije...
 9. 110e imam. Account je registrovan na Grcku + zaboravio sam i datum rodjenja koji sam stavio tamo. Pa razmisljao sam o tome FAKE ID al nisam photoshop expert nit znam nekog ko je..
 10. Imam Moneybookers account na fake imenu, pre neki dan su ga lockovali i poslali mi email trazeci da im posaljem neki papir tipa ID kako bi dokazao svoj indetitet i unlockovali mi account. Sad problem je sto je account na fake imenu :/ Zna li neko nacin kako ovo moze da se resi? Placam do 20e za osobu koja mi pomogne uspesno da unlock account.
 11. Zainteresovan za trade? Imam WoW(MoP)/Diablo 3 bnet account.
×
×
 • Create New...