Jump to content

League of Legends

363 topics in this forum

1. Prodajem LoL Acc

• 0 replies
    • 1.2k views
    • 1 reply
    • 966 views
    • 1 reply
    • 824 views
    • 0 replies
    • 4.2k views
    • 0 replies
    • 689 views
    • 0 replies
    • 804 views
  2. LoL turnir u Novom Sadu

• 0 replies
    • 805 views
    • 0 replies
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 637 views
    • 0 replies
    • 699 views
    • 0 replies
    • 4.3k views
    • 0 replies
    • 470 views
  3. LOL TURNIR u Novom Sadu

• 2 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 2.8k views
    • 0 replies
    • 4.1k views
    • 2 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 575 views
  4. prodajem lol acc

• 0 replies
    • 522 views
    • 3 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 971 views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 917 views
    • 0 replies
    • 2.7k views

• Topics

• Raščlanjivali smo ovde Bugoniu lepo, a prilično samo siguran da sam i Poor Things “obavio”, pa udari neki serach. Ili TLDR da ne udariš tamo na neki spojler možda - Bugonia je odlična i uslovno rečeno normalnija od tipičnog njegovog filma, Poor Things je uvrnut, gadnjikav, feminističan, meni se nije dopao, ali opet da ti sigurno kažem “ne gledaj” ne mogu, ima zanimljive “thought provoking” momente, najbolje da pogledaš i odlučiš sam 😉. Kinds of kindness isto pogledaj, može da skrene u bilo koju stranu, meni počinje predobro, ali postepeno od pola baš klizi u u apsurd, jbg, vidi :D Ostalo nisam školovala :D Bugonia je vrlo verovatno njabolji i njanormlaniji, možda ostaviti za kraj, eto.
    • ima dosta "easter eggova" u warcraftu i starcraftu oko te priče tj. malo "podbadanja" na temu WH - sećam se da ima kad "siluješ" jedinice ono dvoklikom na njih pa posle X dvoklika krenu da pričaju rendom stvari npr ima neke od njih 🙂
    • Ok, ali šta tačno imaju da potvrde - pa sve rase u Starcraftu su bukvalno prepisane iz WH40k? 🙂 Terrani su marinci, Zergovi su Tyranids i Protossi su Eldar, kao ne mogu biti sličniji, samo je malo uprošćeno sve da razumeju široke narodne mase. 
    • Ove dve konstatacije su ti malo kontradiktorne 🙂 Ima u ponudi kod nekih takozvani zakup, tj operativni lizig, recimo ako ja dobro razumem Fiat nudi opciju da model 600 ili Grande Pandu kupiš bez bilo kakvog učešća, a isto važi i za neke Jeep i Alfa Romeo modele.  Problem je što je taj način ubedljivo najskuplji za korisnika, najveći je iznos kamate tokom otplate, a druga stvar je i kreditna sposobnost. U smislu ova njihova ponuda sa "0% kamate" može da bude takva jer oni preuzmu relativno mali trošak kamate koji zaračunaju kao akciju. A da je kamata na celokupan iznos vozila to bi bilo dosta značajno na recimo neki period 4-5 godina.  Druga stvar ne moramo baš sve da kopiramo iz Amerike 🙂 Eno onaj Caleb Hammer napravi čovek ozbiljan YouTube kanal kako govori ljudima da su debili što kupuju skupa kola tako što samo uzmeš i plaćaš rate. Isto kao što je bila priča da će Tramp da dozvoli lizing na kola od 15 godina, a on je i sam pominjao hipoteke na 50 godine. To u teoriji zvuči primamljivo jer je rata mala, ali je u praksi bukvalno put u dužničko ropstvo, bolje to ipak ne raditi... 
  • Create New...