Jump to content

Miloš Perović u finalu Hearthstone IeSF svetskog prvenstva!


rur_bot

Recommended Posts

Miloš Perović, naš predstavnik u Hearthstoneu na svetskom e-sport prvenstvu u organizaciji IeSF-a, uspeo je da nas sve obraduje i postigne fantastičan rezultat plasmanom u finale, koje će se igrati sutra! Juče smo pisali o njegovom furioznom startu u grupi, koju je prošao sa svim pobedama, kao između ostalog i naša cela reprezentacija (HS, LoL, SC2).

Miloš je sjanim tempom nastavio i u 1/4 gde je ispred sebe imao za protivnika domaćina iz Južne Koreje. I mada je protiv sebe imao i glasnu publiku, to ga nije omelo da uzme dominantnu pobedu i ode u polufinale protiv rumunskog predstavnika MooDya. U polufinalu protiv Moodya je otvorio svojim Secret Paladinom protiv Patron Warriora, imao je dobar early curve, što mu je omogućilo da postigne rani pritisak i agresiju koje Rumun nije mogao da se reši, pa je Miloš poveo sa 1-0. U sledećoj partiji Moody je bio taj koji je pilotirao Secret Paladinom, protiv Miloševog Midrange (Combo) Druida. MooDy je imao jako prisustvo na tabli u toku cele partije, uspeo je da odigra oba svoja Mysterious Challengera za skoro pun value, tako da je Miloš i pored dosta čišćenja izgubio pod pritiskom Secret Paladina. Treća i odlučujuća partija između Patron Warriora i Combo Druida, je pre nerfa Warsong Commanderke išla u korist Warriora, ali sada je ovaj matchup dosta balansiraniji, pa je Miloš imao svoje šanse koje i iskoristio, zatvarajući partiju dobrim starim kombom, nakon što MooDy više nije imao rešenja za njegove konstantne Midrange pretnje na tabli. Miloš sutra igra finale protiv predstavnika Tajlanda i želimo mu puno sreće i titulu!

Naša LoL ekipa je nažalost izgubila u polufinalu, u meču protiv ekipe domaćina, Južne Koreje. Korejci su pokazali zašto su jedna od najboljih LoL ekipa na svetu i ubedljivo uzeli prvu partiju, dok smo u drugoj partiji pružili nešto jači, ali nedovoljan otpor, pa je Južna Koreja zasluženo otišla u finale, dok će se naši drugari boriti sutra za 3. mesto, gde im takođe želimo puno sreće.

BeastyQT je, posle sigurnog starta bez poraza u grupi, nažalost izgubio u 1/4 rezultatom 2-0 od sjajnog predstavnika Kine, koji će danas igrati u finalu StarCraft 2 šampionata. Ne znamo da li je Beasty razočaran ovime, ali nema potrebe za time, jer je u grupi pokazao da je i dalje jedan od boljih StarCraft 2 igrača na evropskoj sceni.

Nažalost, nismo 100% sigurni za satnice sutrašnjih mečeva, ali smo poprilično sigurni da se igraju noćas po našem vremenu, a sve mečeve možete gledati na zvaničnom Twitch kanalu http://www.twitch.tv/iesf_tv , pa se nadamo da ćemo “ubosti” kad budu igrali naši u borbi za medalje.

(foto: srpska e-sport federacija)

LoL Srbija IeSF Miloš Perović Perović HS

The post Miloš Perović u finalu Hearthstone IeSF svetskog prvenstva! appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte na sajtu![/url]

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...