Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS Cataclysm acc

• 0 replies
    • 317 views
  2. WTS Shaman

• 0 replies
    • 317 views
  3. WTS acc

• 0 replies
    • 317 views
    • 0 replies
    • 317 views
    • 0 replies
    • 317 views
  4. WTS/t Druid

• 0 replies
    • 317 views
    • 0 replies
    • 317 views
    • 0 replies
    • 317 views
  5. WTS rouge [A]

• 0 replies
    • 316 views
    • 0 replies
    • 316 views
    • 0 replies
    • 316 views
  6. WTS acc, brzo i jeftino

• 0 replies
    • 316 views
    • 1 reply
    • 316 views
  7. WTT/WTS

• 0 replies
    • 316 views
  8. WTS acc

• 0 replies
    • 316 views
    • 0 replies
    • 316 views
    • 0 replies
    • 316 views
  9. WTS Rogue

• 0 replies
    • 316 views
  10. Menjam Retri/holy Palu

• 0 replies
    • 315 views
    • 0 replies
    • 315 views
  11. WTS Acc 1x 85 2x80 1x75

• 0 replies
    • 315 views
  12. WTS acc, brzo i jeftino

• 0 replies
    • 315 views
  13. Wts Imba Acc

• 0 replies
    • 315 views
  14. Prodajem ACC

• 0 replies
    • 315 views
    • 0 replies
    • 315 views

• Topics

• i ovaj mora da bude military brt MEJK AMERIKA GREJT AGEN
    • nema na čemu drago mi je da mogu da pomognem! jeste, šteta što je baš za ovaj broj tako kul, i ovi moji neki što redovno kupuju su odavno digli ruke čak i od čitanja, više ga kupe da kao podrže i to je to. ovaj je em na više strana em onaj retro deo ovo ono, ima neku svoju posebnu draž. a što se edukacije tiče, drugar radi na izdavanju časopisa u jednom većem izdavačkom preduzeću, situacija je (očekivano) gora nego i sa televizijom. TV u fazonu gleda 50+ populacija čak neki prosek mislim da je i 55+ pa i više, dok je "papir" otišao na 60-65+ - enigmatike, lekari i tako to su stvari koje se jedine prodaju. ne računam dnevne listove informer, kurir... sve drugo što je neki vid ili licence ili originalnog izdanja a da gađa iole mlađe propada brzinom svetlosti, posebno kod nas gde je kultura pretplate nepostojeća. kod stranaca tu i tamo još imaš i neki momenat da hoće da se pretplate pa to ove održava jer imaju sigurnu prodaju godinu dana.
    • jes to je to 😞 jbg delovalo mi je dovoljno slavic da provalim da nije iz amerike ili šta god a opet nisam se detaljno udubio da vidim dal su neka kola koja baš nema kod nas u srbiji, ali dok sam pisao post sve mi je više delovalo da može biti nešto matoro.  
    • Ovaj konkretno snimak sigurno nije od nas jer prosto ovakav auto put, tj takve podele i takve bandere, ne postoje kod nas, moja pretpostavka je da je neka srednje-azijska zemlja. A to podržava i činjenica da snimak prenosi portak koji je najčitaniji u ZDK, a kad pogledaš ZDK je Zeničko-Dobojski Kanton 🙂 I jeste Lada Granta što opet podrazumeva neke zemlje koje gravitiraju Rusiji ili možda i sama Rusija. A isti klip imaš da nađeš od srpskih preko španskih i ruskih kanala na društvenim mrežama i isto je sečen jer svi hoće da dobiju lajkove na konto "ludaka". 
    • Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo.   Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0
  • Create New...