Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. Prodajem ACC jeftino :)

• 0 replies
    • 413 views
  2. wts acc 3x80

• 1 reply
    • 380 views
  3. WTS Mage [H]

• 0 replies
    • 275 views
  4. WTT/S imba x2 accounta

• 1 reply
    • 605 views
  5. WTS Imba account

• 1 reply
    • 444 views
    • 0 replies
    • 397 views
  6. WTS Acc Jeftino!

• 0 replies
    • 454 views
  7. Prodajem account 6x80

• 0 replies
    • 335 views
    • 11 replies
    • 1.4k views
  8. WTB Kupujem sve vrste acc

• 0 replies
    • 328 views
  9. Orc Rogue (70e)

• 1 reply
    • 584 views
  10. WTS

• 0 replies
    • 505 views
  11. WTT ACCOUNT

• 0 replies
    • 455 views
  12. Mage 6050 gs za sitnis..

• 0 replies
    • 394 views
  13. Ingame gold za game card

• 5 replies
    • 958 views
  14. WTS

• 0 replies
    • 241 views
    • 0 replies
    • 537 views
  15. WTS Warrior,Paladin

• 5 replies
    • 660 views
    • 0 replies
    • 479 views
  16. WTS

• 1 reply
    • 391 views
  17. WTS human paladin

• 2 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 294 views
  18. WTS ACC HITNO! JEFTINO!

• 0 replies
    • 384 views
  19. WT-KUPUJEM

• 1 reply
    • 430 views
    • 0 replies
    • 544 views

• Topics

• ovo me malo podsetilo na onaj slučaj teretnog aviona od pre X godina gde mu kargo nisu dobro pritegli unutra (podsetilo na temu "majstora" koji je došao mamuran u smenu) pa je pri poletanju proklizao i "povukao" avion na dole.
    • negde sam uhvatio u prolazu da je ova kao striktno protiv tih stvari, što me malo začudilo imajući u vidu sve oko holivuda, ali ajde, ostaje da se vidi!
    • Black Phone 2 - https://www.imdb.com/title/tt29644189 Dosta loš nastavak. Nije ni po knjizi kao prvi već originalni scenario za film, a pati i od toga što angažuješ decu/tinejdžere da glume, oni su simpatični i kao nešto znaju, međutim onda porastu, ti ih angažuješ za nastavak i skapiraš koliko pojma nemaju :))  Radnja je u potpunosti ukradena strava u ulici brestova, gde se the grabber vraća u snove glavnih junaka da ih ubije, a sve što im radi u snovima ostavlja na njih posledice u realnom svetu - već oprobani recept. Čak i glavna junakinja u jednom trenutku filma shvati da može da kontroliše svoje snove, baš kako je i ova u Elm Streetu uspela tamo u četvrtom ili petom delu, ne sećam se više. Opet glumi Itan Hok ali sam ja sve vreme mislio da to nije on :)) Koncept je takođe vrlo tanak oko toga kako se the grabber uopšte pronašao tu gde se pronašao i sam način na koji su razrešili problem sa njim takođe, ali to je možda najmanje loše u celoj postavci tako da što se mene tiče, za preskočiti!  
    • Ahaha...dal je reLano da nisu bolji način smislili lol
    • Kakav bre Fold, jel se drogiras:D Honor 7 pro sam isto gledao, ali se lomim da ne uzmem Kineze 😄 Inace procedura za esim kod prepaid kartica ovde: rekli mi u poslovnici da ne mogu oni, nego da zovem call centar...zvao, oni mi salju pismo sa QR kodom, pa onda moram da ih zovem opet kad mi stigne pismo, ali sa drugog broja, da kazem da mi deaktiviraju fizicku sim karticu, pa tek onda sa novim telefonom skeniram QR kod i aktiviram esim...serem se i njima u usta
  • Create New...