Jump to content

deathjester

The X
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About deathjester

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam 25k na Emeriss- Horde serveru, dajem njih za 20k na Sylvanas - Alliance. Kontakt na skajp andrej.stojsin ( sa slikom profil )
  2. Naslov sve kaze, na prodaju nov nalog aktiviran pre par dana. Sve expanzije sem Mists of Pandaria, 3 low lvl lika na Sylvanasu nista specijalno. Imam sve podatke za account jer je licno moj, dobicete sken licne karte i ostalo. Zemlja stanovanja je Grcka. Acc je na moje ime, sa mojom licnom kartom mozete promeniti na Srbiju. Cena 10 evra. Kontakt telefon > 0605858175 ili na pm.
  3. Nalog je prodat, molim moderatora da obrise post.
  4. Na prodaju Diablo III,u pitanju je fizička kopija kupljena u Games-u u Novom Sadu. Nalog sadrži lvl 60 monka, lvl 60 Wizarda, lvl 47 Demon Huntera i jos gomilu likova nižih nivoa, preko 2 miliona golda, ceo unapređen stash, skroz unapređeni artisani,pređen Inferno.Disk naravno dobijate uz kupovinu naloga. Trgovinu možemo obaviti lično u Novom Sadu ( nisam iz NS, ali sam par puta nedeljno tamo ) ili uplatom na tekući račun nakon čega ja vama dajem sve podatke sa naloga. Za sva pitanja sam dostupan na pm. Cena je 3500 dinara.
  5. Prodajem gold na serveru Grim Batol, alliance strana. Ukupno imam 90.000 na prodaju. Cena za 10.000 je 650 din. Kontakt na telefon 0605858175 ili na pm.
  6. Kad se uzme classic WoW nalog kod tebe jer se dobije onih 30 dana gametime sto se inace dobija kad se kupi redovna kopija igre ?
  7. Zna li se kolika ce biti cena character transfera u goldu i kada ce ta opcija biti dostupna ?
  8. E javi se kad budes onda imao vremena da mi odradis game time, trebace mi 2 meseca. Pozz.
  9. Smrdljivi bump. Jos jedna napomena, account se ne prodaje. Naslov je takav jer nisam hteo praviti novu temu, vec sam samo edit postojecu koja je imala drugu svrhu i otud "pogresan" naziv. Bleeee...
  10. I jos jedan bump,sada je prikazana i orijentaciona cena likova i jos neke sitnice dodate. Obecavam da necu vise bumpovati, tetke mi :-P
  11. Bump zbog izmena,da ne pravim novu temu.
  12. Hej,ja sam vam poslao nekoliko poruka na mail, ali me vec 3 dana kulirate pa me zanima gde je ispao problem? Takodje sam pokusao poslati PM ali je to nemoguce iz nekog razloga. Pise da ne mozete primati vise privatnih poruka x)
×
×
  • Create New...