Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jutros spavam lepo, ne hajem, pirki vetric napolju a ja volim taj zvuk, kad krece da se chuje neciji alarm. Sad, izvalim ja da nije od kola, posto se cuje bash onako karakteristicno, kao oni na lokalima i u kucama, nije "kolski". I svira li svira ... uspem ja da ga iskuliram a da ne ustanem iz kreveta, iskljucim ga mentalno iz glave i nastavim da spavam. Ulece posle 5 min tjale i kao

- E, svira ti alarm na kolima!

- Nije moj alarm.

- Ma jeste, odozdo se cuje bash odatle.

- Jel svetle sa cetiri migavca?

- Ne

- Pa nije moj auto.

- Daj ti meni kljuc da proverim

- Eno ti na stolu.

Odlazi, naravno alarm ne prestaje, nastavljam da spavam. 10 minuta kasnije, komsinica zove na mob

- E, izgleda da se tebi ukljucio alarm na kolima.

- Nije, cujemo se kasnije!

- Ajde cao.

Nastavljam da spavam. 15 minuta kasnije cujem ja neko se lagano, ali odluchno penje uz stepenice, rek'o mora da je baba. Ulazi baba

- Sine, svira ti automobil! Alarm izgleda!

- Nije moj auto.

- Ma jeste, odatle se cuje!

- Nije.

I onda sam na kraju ustao, pogledao kroz prozor, video da kod komsije i dalje svira alarm na kuci i sto je jos vaznije, svetli mu ona "rotacija" i rek'o, vi ljudi niste normalni.

hahahah, ovo samo lakiju moze da se desi :D

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

^a otkud ti znas da li mu je lik mozda rekao da ce da dodje do njega za 15 min, da ce da ga zove za 15 min, nego pametujes, mozgu

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Prica mi drugar sa medicine da su isli na praksu u urgentni gde je bio neki lik `85 godiste koji je imao srcani udar, dosao iz provoda kuci i bilo mu lose, ode u urgentni i ustanove mu infarkt, lol

Jos prvo nije hteo da prizna sta je uzimao, kao samo izasao sa drugarima, popio par pica, posle kad su ga pritegnuli priznao je da je uzeo kokain :)

mislio sam na koktel kokain.Zove se tako jer kad eksirash cashicu,smrcesh apsint :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mozda je mislio da ti krene na nos ? :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...