Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Fast forward na prekosutra:

- rekla ti je da si sladak ali trenutno nije spremna za veze, a onda pohitala ka stolu drugog lika koji izgleda kao jebač

- ti si kukao 2 dana na ruru kako je život kurva

- napravio si plejlistu čemernih pesama artičkih majmuna i vrteo si je na ripit

- otišao si na salaš i ponovo se uslikao taze rastrežnjen ispred neomalterisane kuće. fucking life goes on

:(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sijaju zvezde kao oci konobarice. sta ce ti konobarica u zivotu :)) raspadam se pred kompom otkad sam ustao, a imam brda posla. smor. veceras opet neko tezgarenje, a ne cima mi see...citam o sajentologiji, i placem sta im je lik prodao.

DE SI KRUKO!

i ako te zanimju knjige o sajentologiji imam pack procurelih informacija, još veće plakanje.

Najbolji mi je deo, gde su podeljeni na nivoe, i ko dođe do zadnjeg može da čita misli [roflmao]

lol svratio sam do sajma, i kupio 5-6 knjiga na brzaka... koja je ono seljanija i koja guzvara... srecom pa smo proleteli za nekih sat vremena i uzeli ono sto smo planirali...

kamo srece da mogu radnim danom da se tome posvetim...

anyway na povratku smo svracali na svaku pumpu i sabijali pivo na eks, sad tushirung pa zuraja celu noc, lol i to jim beam zurka u domacoj raziji :D

YAY

!

fallout_table.gif

fin basket veceras, uprkos obilnom hasu u Cacaninu.

danas pravili novi raspored u radnji i ubacivali novu robu, tako da ako radite nesto vezano za kupatilo u kuci - DODZITE!!11 ;)

a vece... sam sa sobom... memories... ah.

edit: gledam malo sad ove zvezde granda, ucestvuje ona neka starija gospodja, mozda ste culi... majko mila, kako peva! massive respect.

facebook.com/speed.rs

DE TJESH ARKTICHKA MAJMUNCHINO!!!

JEL IDES U NEKU SHTETU!!!!

edeste, ja ono, kao, igram neki sng kerpo, razmisljam o zivotu i pricam sa vitjom na mircu...

dobar decko, moram priznati, za razliku od ostale bagre sa rura ...

ae pa se mozda vidimo/cujemo kasnije ... ako se ovoje NEKE PARE NA POKERU!!! :))))

e da, moram vam reci da sam poceo redovno da trcim!!!! CISTO DA SE POHVALIM!

jao jao upravo na hrtu (усташком) odgleah jednog od najboljih jamesa (samim tim i jedan od najboljih filmova uopste jelde) i uzivao :)

I jos vise se ucvrstio u stavu da svet treba da propadne.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...