LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ali se obavezno uloguj na forum da nam kazes kako kasnis! hehe,pa da :)). i kad kasnim,za rur uvek ima vremena :). enivej,fudbal bio dobar,imali smo dobru ekipicu,a ne ceo zivot da imam nekog idiota kog mrzi da se pokrene... sad ce ortak da dodje kod mene na rucak,i mozda gledamo neki film,neka blejica... A SUTRA SE VRACA DEVOJCICA SA EKSKURZIJEEEEE \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 i onda opet tvojih 20 postova na pričajte kako hoćeš da se rokneš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 i onda opet tvojih 20 postova na pričajte kako hoćeš da se rokneš ko zna,ko zna... :) matoriiii al ce pisha da izblejka u njenoj vaginaji aaa? otkud ti znas? Ja se radujem sto cu da je vodim na sladoled i u bioskop,nista vise... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 veceras moram u klub jedan na neku zurku, ali nemam 21 godinu :'( 20 godina i 11 meseci. OMGGG idem u konzulat da mi izdaju da sam rodjen 14/10/1987 umesto 14/11 kad su mogli miladinu mogu i meni Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 veceras moram u klub jedan na neku zurku, ali nemam 21 godinu :'( 20 godina i 11 meseci. OMGGG idem u konzulat da mi izdaju da sam rodjen 14/10/1987 umesto 14/11 kad su mogli miladinu mogu i meni a taman i ovima iz Vrbasa treba plej :)) da zavrshim sa sljakom, pa, najverovatnije, palim za bg, da se odmorim malo od ovog sela :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Vratio se iz Urgentnog, decko je u kranje zeznutoj situaciji. Koliko sam ja povatao iz price sestre, njemu samo srce radi. U shok sobi je, u komi. Sad je sve na njemu. :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Hihihi kako volim Dirka Kuyta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 forum se istripovao ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Ceka se ekskurzija, u budimpestu ... 4 days left !!! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 izvalio sam da su krofne vid vestacke inteligencije - od 20 komada, svaka mi je razlicito ispala Oo napravi uštipke pregršt oblika i masti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 aha dobro je za masu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 U predelu bubrega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 novi sad je mega, ja volim novi sad :) a sad pravac party sa nekim bajkerima :D ovo josh nisam probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ajdeee ajdeee -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ako neko ima neku dobru ideju gde da se izadje veceras,neka postuje do nekih 23h,pls...posle toga sam vec van kuce,i ne znaci mi nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Kristal, otvaranje Ander, kinetic vibe, ulaz free do pola 1, posle 150 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 idi u plastik :D najbolje da moze da uleti na otvaranje :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 \o/ party on polako spremanje pa na neki party :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 idi u plastik :D najbolje da moze da uleti na otvaranje :D pa sto je najcrnje mogu,jer taj jedan idiot sto ide sa nama,bio je promoter tamo,pa moze da sredi ako treba...samo sto ja nesto i nisam za to... ovo za ander mi zvuci super,pa ako budem uspeo da nateram debile,extra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Onesvestio se veceras. U kolima, koja sam vozio. Pa svratio malo do urgentnog. Haos... usro sam se. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 auf gadan trip dovla :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 pa dobro, ja se svaki vikend onesvestim u kolima, uglavnom tudjim...sta ti bilo? :) Valjda od umora, sta ga znam... Inace sam hipertenzican, malo mi je poveci pritisak. Na semaforu, rece mi neki taksista da sam se kolima naslonio na njegova pa je on izasao, polio me nekom vodom.. znam samo da sam bio mokar. Malo tu iskulirao i odvezao se do urgentnog, jbmli ga vise iz straha, sad mi je okej osim glavobolje. Nisam radio nikakvu drogu. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 pa to, secam se price da je tako neko sleteo kolima sa mosta...ne bih da smaram dovla, al ipak idi da te pregledaju, dopler arterija vrata ti odrade za deset minuta, a kosta hiljadu-dve kod privatnika...mislim, verovatno nije nista, al bolje da budes siguran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Nista od cure koja mi se svidela,avaj ocigledno treba da se oshisam na shabanku i da lupam flashe ljudima od glavu u najzhescem klubu u gradu da bi se ona nalozila ko ja,sad me realno boli tuki za nju... sve cure su krave koje bi se jebale sa tifusnim ciganom ako je dovoljno popularan i zajeban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 pa to, secam se price da je tako neko sleteo kolima sa mosta...ne bih da smaram dovla, al ipak idi da te pregledaju, dopler arterija vrata ti odrade za deset minuta, a kosta hiljadu-dve kod privatnika...mislim, verovatno nije nista, al bolje da budes siguran... Hocu naravno, ima cale nekog dobrog kardiologa pa ce on da me uputi sta da radim. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts