ChemerBoy Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Lesko, moj savet ti je da sada i ako imas sansi da izgladis nesto, to ne uradis, veruj mi lakse ce ti biti da jednom vec zavrsis sa tim nego da krpis vezu 6 puta...bajke ne postoje...jos 6 milijardi zena ti je ostalo, od toga odbacis 4 milijardi ruznih :D, 2 milijarde retardiranih i kurvica, narkomanki i ostalo :D Znaci jos samo nula zenaaaa :D Ako hoces da se ubedacis mnogo evo i tu da ti pomognem gay pesmom 3 doors down - here without you :D Odo da zaspim uz ALF-a ! fixed mada ne znam gde nadje 6 milijardi zena , al ajde de ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) auuuuuu matori vrh pesma! 6 milijardi zena? marmen me iznova i iznova odusevljava Edited November 6, 2008 by daki_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Zene jednostavno imaju drugacija shvatanja i razmisljanja od nas, to ih cini toliko retardiranim u nasem svetu. I onda dlanom od dlan - priblizi im se trideseta i postanu (uglavnom) odvratne i raspale, te pocnu da zale za onim sto su propustile i prepuste se kuhinji gde inace i pripadaju. Dok mi, sa druge strane, mozemo da jebemo klinke i sa 40+. Ono kao Son Koneri, Dzordz Kluni i ostale varijante... ;) edit: samo malo sam popio, nista strasno... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 lupih broj, kako god, poenta je bitna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 [so RUR]leshko daj broj cure ako ti necesh vishe da blejkash sa njom ;))[/so RUR] U sushtini ako si 6 meseci sa njom (ili koliko si vec bio) - to chak i nije strashno toliko shto ste raskinuli :) Zamisli da si zaginuo kao jedan moj ortak sa ribom godinu i po dana i nije spavao sa njom (bio je u tom tripu "kad ti kazhesh, sreco" "sve cu ti pruzhiti" i na kraju ga je shutnula... Ako u prva 3 meseca nema nicheg, tu neshto ne valja kod nje, odmah da ti kazhem ;D Brate,ta riba ga je sutnula bas zato sto je nije karao godinu i po dana.Realno.To me podseti na jednu prichu(da li je lovachka ili ne,necemo ulaziti,ali tako mi je isprichao ortak). Bili riba i lik zajedno,i sad lik je nije jebao nekih 2-3 meseca koliko su se zabavljali i jednom njih dvoje pricaju i riba u fazonu "ajde da napisemo na papirice sta trenutno zelimo i da zamenimo papirice" i lik kaze u redu.I riba uzme papiric od lika i procita "zelim da te volim",a lik uzme papiric na kojem je pisalo "zelim da me odvalis od kurca".Poenta priche je jasna :))))) Isto tako,nisi ti dr.love pa da pricas kako nije strasno jer su "samo" 6 meseci zajedno.Neke osobe za nedelju dana mogu da ostvare sto nekima ne uspe za godinu i kusur.Tako da je to isto glupa konstatacija. E, ja sam jeo pasulj za rucak. U sobi mi je gore nego u Pancevu. Ja sam pokupio neko tobla na patikama usput,u sobi mi je gore nego put u Zharkovu. uzeo sam gramatiku koja kazhe da po zvuchnosti mozhe da se pishe sa "T" , ali ako se koristi u smislu da ti "odpevavash" pesmu dragoj npr. dok "blejkate" - u tom kontekstu se pishe sa "D". Ovo je stvarno pravilo, nemojte da me terate da sad skeniram celu stranu knjige. EDIT - @Vlada: To mu kazhem iz lichnog iskustva. Devojka mi je dala korpu posle 2 meseca. Ja sam tako isto bio sa njom dobar i sve sam joj pruzhio. Proshlo je 4 godine i opet smo se nashli - ona je pritom za to vreme bila sa sve nekim kretenima. Opet smo se smuvali i sada je sve kako ja kazhem :)))) EDIT2: Pouka priche je - popij ti korpu, ali ako si stvarno bio super i fer prema njoj onda se ona mnogo vishe tu zajebala nego on :) Brate to su neke knjige sa singidinuma,molim te prestani da odpevavash znanje sa singidinuma kad je otpevavati.kktnx bye. @topic Jebote,umro sam od smeha :))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 To su te predrasude. :* Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Sada treba da krenem na posao a bas mi se ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Jebote spavao sam samo četiri sata i potpuno sam ispavan kao da sam spavao 10 sati. U 11 se ide na faks, pa kasnije idem na razgovor za neki poslić jer mi treba love preko glave. :/ Dobro jutro svim hejterima! <3 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 HAHAHHAHAHAHHAAHHAH KOMAAAA imam predmet finansije, i sad imamo ovaj simulator akcija, bondova, futuresa i tako tih stvari i kao ulazes virtualni novac i sve kao pravo update podaci ovo ono. i ja danas bio poslednji na listi. svi dobiju po 1,000,000 i ulazu. i ja danas imao 400,000. ubedljivo poslednji. vratim se kuci kad zateknem FORMI SABIO sutra profesoru trazim A za kraj i ne dolazim na predavanja do kraja godine Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ali jebote ima lik 6 triliona vise od drugog = L O L . inace odo na posa, lego u pola 3, ne znam di teram, a treba da sljakam ceo dan, jebote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 vidi opet lep dan.. a kada treba za vikend da bude onda sigurno neceee SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Jutro svima....:) Poslednji dan Miholjskog leta...od sutra krece kisa, oblaci, guzve u prevozu, na putu, ispred wc, drveta....sta god da pomislis vec je red za to....i tako do nove godine...:((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 smeshi mi se dobar posao u struci, koji sada i nije finansijski primamljiv, ali bi to mogao biti u nekoj daljoj perspektivi kod coveka koga ne postujem profesionalno i ne mogu da smislim ideoloski It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 nemke, nisi morao da nas podsetiš... voleo bih jednom da odem prvog decembra iz beograda, i da se ne vratim do srpske. ali nije ona mene prevarila ja bih to proverio da sam na tvom mestu Fixed. :D pa ako umesto superioran kažeš inferioran, onda umesto super kažeš infer a super je trebalo da stoji u onoj rečenici u fail at failing Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Dobro jutro carevi sveta! I tako ja video da je Suffering postao besplatan i skidam ga! Kapiram da ce me brzo smoriti kao i sve igre u poslednjih par godina, ali neka, mozda se desi i neko cudo i predjem ga sa uzivanjem do kraja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Kruko already made my day. @Ivan_: Pa ja ne znam šta to znači? ;> Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ajea, smeshi mi se neko jedrenje/krstarenje/stavec sredozemnim morem, 3 nedelje :P ooo mmaamaaaaa :D sad samo lovu da skupim za sve te perverzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ovaj Dzi stvarno zivi najbolje na ruru. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ditto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 fuck you G!!! :( :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 smeshi mi se dobar posao u struci, koji sada i nije finansijski primamljiv, ali bi to mogao biti u nekoj daljoj perspektivi kod coveka koga ne postujem profesionalno i ne mogu da smislim ideoloski gradski arhitekta bobic? i meni se smeshe, tajland i zambija, samo da skupim 3.5 soma jura za tu akciju:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 gradski arhitekta bobic? jeste, ali sve je to josh daleko od sigurnog. nije da mi treba taj posao sada, ali sta znam tesko da moze bolje nesto (barem po profilu poslova koji radi njegov biro) u ovom trenutku kod nas It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ta ne mozesh bolje, on je pri vrhu gradjevinske mafije:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 pa moze, mogu da budem neki funkcioner u gradskoj vladi. ne moram nista da crtam, samo potpisujem gradjevinske dozvole i guram pare sebi u dzep It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 brete pretera ga sad, pa nisi ti bogdanovicev sin. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts