Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://blic.co.yu/hronika.php?id=61360

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pre nego procitah sta ste ovde sve napisali, bio sam na b92 sajtu, citao komentare ljudi. Apsolutni ocaj na sve strane. Poskupljenje gasa, poskupljenje telefona, poskupljenje komunalija, poskupljenje hrane. I to na toliko bezobrazan i omalovazavajuci nacin.

Pogledao sam, od mnostva vesti da li ima bar neka pozitivna, nista (necemo da racunamo onu lepu pobedu u fudbalu juce, hleba i igara).

Sad procitam za ovog decka sta mu se desilo. Odrastao sam na Dorcolu u najgore vreme, tuce, skidanja patika, strah i uzas. Shvatio sam brzo posle 5. oktobra da nece biti mnogo bolje, ali ovo...

Ko moze nek pali odavde, jos nije kasno...

Life is gistro...

Danas mi pricha ovaj ortak iz Portugala da nigde po Evropi nije drugachije.Kazi u Lisabonu posle deset ne smesh ni da shetash sam nigde van uzeg centra grada jer je grad pun geto crnaca koji ce da ti se na jebu majke.

Ista je stvar i sa vecim gradovima.

Jedino(bi trebalo) da je okej u svernom delu Evrope.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Savke, ako ti je trebao portugalac da to zakljuchish, onda jebiga ...

Sad je inache kul i urbano da se upashesh, kupish MAXARE, bildujesh, idesh u teretanu,i sva ta sranja.

I u pravu je daki, po celom gradu odzvanjaju bit strit, dvestanasat i te fore.

Uzhas jebeni. Nadam se da tje taj lik da se izvuche.

Savke, ako ti je trebao portugalac da to zakljuchish, onda jebiga ...

Sad je inache kul i urbano da se upashesh, kupish MAXARE, bildujesh, idesh u teretanu,i sva ta sranja.

I u pravu je daki, po celom gradu odzvanjaju bit strit, dvestanasat i te fore.

Uzhas jebeni. Nadam se da tje taj lik da se izvuche.

Nije da sam se nagledao Evrope,a ovde nam prichaju o medu i mleku :)

Sutra idemo do urgentnog da vidimo sta se desava, inace su vesti da je dobio 3 metka u vrat, da su promasili kicmu i da je bio u komi. I da su ga 20 minuta reanimirali. Usrali smo se zivi, bio je na ivici smrti. Jebiga, sto puta smo mu govorili da ne pravi sranja, ako mu ovo nije nauk, ja ne znam sta bi moglo...

ok je sve to, ali, sta se to sve desavalo da je doslo do pistolja...koliko je taj decko sto je najebao tu cist :/

Fazon je sto je drugar, onako koliko je mnogo dobar, bukvalno se postavio izmedju. Prica je da je taj lik sto je pucao trebao da bije nekog malog, i da je mali izvadio laznjak pistolj, i u tom trenutku ovaj vadi pravi i puca. On je inace stvarno dusa od coveka, ali vidis, to ga je zamalo kostalo zivota...

Edited by kreator_

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Ja kad sam bio prvi gimnazije tukli me pistoljem po glavi i skinuli patike,reebok (to je bilo krajem 92`e)...:(

Nije valjda da je opet pocelo!:(

Jebo nas i 5 oktobar i ministar policije i pokojni premijer i vojvoda zardjala kashika...:((((

Sto rece Nikola Pasic "spasa nam nema, propasti necemo"....uvek sranje kod nas, ali nikad da izumremo...:((((

:(((

svi prodali na rhh, btw....:(((( osim statora, koji je prodao prodaju, pa je dosao....:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Hm dusa od lika koji je bio u grupi koja se makljala :S

nesto mi to ne pije vodu

dobro tacno je da ne znam detalje ali ovo sto je b92 izlozio (a verovati nasim novinarskim agencijama je retardirano) predstavili su da je lik nastradao u obracunu jer je BIO u grupi koja se tukla sa drugima

Ontopic

ajde zdravo ljudi , odo da odmaram mozak , treba biti fresh za sutrasnje smaranje

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Sutra idemo do urgentnog da vidimo sta se desava, inace su vesti da je dobio 3 metka u vrat, da su promasili kicmu i da je bio u komi. I da su ga 20 minuta reanimirali. Usrali smo se zivi, bio je na ivici smrti. Jebiga, sto puta smo mu govorili da ne pravi sranja, ako mu ovo nije nauk, ja ne znam sta bi moglo...

Fazon je sto je drugar, onako koliko je mnogo dobar, bukvalno se postavio izmedju. Prica je da je taj lik sto je pucao trebao da bije nekog malog, i da je mali izvadio laznjak pistolj, i u tom trenutku ovaj vadi pravi i puca. On je inace stvarno dusa od coveka, ali vidis, to ga je zamalo kostalo zivota...

Ne pratim. Jel bio problematican ili dusa od coveka?

Ja kad sam bio prvi gimnazije tukli me pistoljem po glavi i skinuli patike,reebok (to je bilo krajem 92`e)...:(

Jebote em su te hapsili, em su te mlatili pistoljem, em si se razveo (!) em te kojot redovno seksa, em mu handlujes mider!

Pa crni Nemanja sutra cu da ti skidam vradzbine

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

vouou jeijea

ako želiš biću ja

vouou jeijea

program tvog kompjutera

igore video sam ti ženu u basu

jebote kakvo veče, ucirlakis mo se megadobro i gledali turbo dens spotove na jutjbutu

vrh vrh‚

sve vas vpli vaša uprava vodovoda

ode sve uz kurac.. :)

facebook.com/speed.rs

uopste ne zelim da ulazim u ovu pricu sa pucanjem,glupo je skroz...zao mi je samo zbog kreatora,jer je,eto,igrom slucaja,bas to tvoj ortak.

@topic bio na poslu,moram da kazem da mi je mozda cak i prijalo...zaradio 20e,raduckao,izblejao malo sa tim ljudima,i sve kul :)).

odoh da spavam,sutra nikakvi planovi jos,valjda ce se naci nesto zanimljivo... :)))

2ch4bup.jpg

Dobro jutro (meni sigurno nije)

sveze probudjen iritirajucim alarmom , razbudjujem se pa palim :((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Ahh kako je lepo spavati kada se nakljukas wiskijem bromazepamom i kafetinom, mmmmm, ne secas se ni kad si legao a ka moli kad si spavao!

odoh kod cika zube, samo da namestim frizuru :D

Edited by Nikita

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...