dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ako nisi cuo za to onda na skali nisi 9 nego osam, sorry :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 http://blic.co.yu/hronika.php?id=61360 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Jujuju jebem ti sve... Cenim da che bar lako da ih pronadju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Pre nego procitah sta ste ovde sve napisali, bio sam na b92 sajtu, citao komentare ljudi. Apsolutni ocaj na sve strane. Poskupljenje gasa, poskupljenje telefona, poskupljenje komunalija, poskupljenje hrane. I to na toliko bezobrazan i omalovazavajuci nacin. Pogledao sam, od mnostva vesti da li ima bar neka pozitivna, nista (necemo da racunamo onu lepu pobedu u fudbalu juce, hleba i igara). Sad procitam za ovog decka sta mu se desilo. Odrastao sam na Dorcolu u najgore vreme, tuce, skidanja patika, strah i uzas. Shvatio sam brzo posle 5. oktobra da nece biti mnogo bolje, ali ovo... Ko moze nek pali odavde, jos nije kasno... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Danas mi pricha ovaj ortak iz Portugala da nigde po Evropi nije drugachije.Kazi u Lisabonu posle deset ne smesh ni da shetash sam nigde van uzeg centra grada jer je grad pun geto crnaca koji ce da ti se na jebu majke. Ista je stvar i sa vecim gradovima. Jedino(bi trebalo) da je okej u svernom delu Evrope. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Savke, ako ti je trebao portugalac da to zakljuchish, onda jebiga ... Sad je inache kul i urbano da se upashesh, kupish MAXARE, bildujesh, idesh u teretanu,i sva ta sranja. I u pravu je daki, po celom gradu odzvanjaju bit strit, dvestanasat i te fore. Uzhas jebeni. Nadam se da tje taj lik da se izvuche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ako nisi cuo za to onda na skali nisi 9 nego osam, sorry :(( Nece da te nosa, dzabe si se trudio :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Savke, ako ti je trebao portugalac da to zakljuchish, onda jebiga ... Sad je inache kul i urbano da se upashesh, kupish MAXARE, bildujesh, idesh u teretanu,i sva ta sranja. I u pravu je daki, po celom gradu odzvanjaju bit strit, dvestanasat i te fore. Uzhas jebeni. Nadam se da tje taj lik da se izvuche. Nije da sam se nagledao Evrope,a ovde nam prichaju o medu i mleku :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Sutra idemo do urgentnog da vidimo sta se desava, inace su vesti da je dobio 3 metka u vrat, da su promasili kicmu i da je bio u komi. I da su ga 20 minuta reanimirali. Usrali smo se zivi, bio je na ivici smrti. Jebiga, sto puta smo mu govorili da ne pravi sranja, ako mu ovo nije nauk, ja ne znam sta bi moglo... ok je sve to, ali, sta se to sve desavalo da je doslo do pistolja...koliko je taj decko sto je najebao tu cist :/ Fazon je sto je drugar, onako koliko je mnogo dobar, bukvalno se postavio izmedju. Prica je da je taj lik sto je pucao trebao da bije nekog malog, i da je mali izvadio laznjak pistolj, i u tom trenutku ovaj vadi pravi i puca. On je inace stvarno dusa od coveka, ali vidis, to ga je zamalo kostalo zivota... Edited October 17, 2008 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Savke pa zar ne gledash filmove ? Olol ;) Ali lazhnjak pishtolj omg. Shta je mislio do kakvih tje to posledica da dovede ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Ja kad sam bio prvi gimnazije tukli me pistoljem po glavi i skinuli patike,reebok (to je bilo krajem 92`e)...:( Nije valjda da je opet pocelo!:( Jebo nas i 5 oktobar i ministar policije i pokojni premijer i vojvoda zardjala kashika...:(((( Sto rece Nikola Pasic "spasa nam nema, propasti necemo"....uvek sranje kod nas, ali nikad da izumremo...:(((( :((( svi prodali na rhh, btw....:(((( osim statora, koji je prodao prodaju, pa je dosao....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 uzas :D jebale vas demokrate :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Hm dusa od lika koji je bio u grupi koja se makljala :S nesto mi to ne pije vodu dobro tacno je da ne znam detalje ali ovo sto je b92 izlozio (a verovati nasim novinarskim agencijama je retardirano) predstavili su da je lik nastradao u obracunu jer je BIO u grupi koja se tukla sa drugima Ontopic ajde zdravo ljudi , odo da odmaram mozak , treba biti fresh za sutrasnje smaranje Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Sutra idemo do urgentnog da vidimo sta se desava, inace su vesti da je dobio 3 metka u vrat, da su promasili kicmu i da je bio u komi. I da su ga 20 minuta reanimirali. Usrali smo se zivi, bio je na ivici smrti. Jebiga, sto puta smo mu govorili da ne pravi sranja, ako mu ovo nije nauk, ja ne znam sta bi moglo... Fazon je sto je drugar, onako koliko je mnogo dobar, bukvalno se postavio izmedju. Prica je da je taj lik sto je pucao trebao da bije nekog malog, i da je mali izvadio laznjak pistolj, i u tom trenutku ovaj vadi pravi i puca. On je inace stvarno dusa od coveka, ali vidis, to ga je zamalo kostalo zivota... Ne pratim. Jel bio problematican ili dusa od coveka? Ja kad sam bio prvi gimnazije tukli me pistoljem po glavi i skinuli patike,reebok (to je bilo krajem 92`e)...:( Jebote em su te hapsili, em su te mlatili pistoljem, em si se razveo (!) em te kojot redovno seksa, em mu handlujes mider! Pa crni Nemanja sutra cu da ti skidam vradzbine You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 vouou jeijea ako želiš biću ja vouou jeijea program tvog kompjutera igore video sam ti ženu u basu jebote kakvo veče, ucirlakis mo se megadobro i gledali turbo dens spotove na jutjbutu vrh vrh‚ sve vas vpli vaša uprava vodovoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 jbt vodo pijan :D epik strana :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 EDESTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 vouou jeijea ako želiš biću ja vouou jeijea program tvog kompjutera igore video sam ti ženu u basu jebote kakvo veče, ucirlakis mo se megadobro i gledali turbo dens spotove na jutjbutu vrh vrh‚ sve vas vpli vaša uprava vodovoda ode sve uz kurac.. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 uopste ne zelim da ulazim u ovu pricu sa pucanjem,glupo je skroz...zao mi je samo zbog kreatora,jer je,eto,igrom slucaja,bas to tvoj ortak. @topic bio na poslu,moram da kazem da mi je mozda cak i prijalo...zaradio 20e,raduckao,izblejao malo sa tim ljudima,i sve kul :)). odoh da spavam,sutra nikakvi planovi jos,valjda ce se naci nesto zanimljivo... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Na krovu se softver pusiiiii, na tavanu hardver susiiii, ja sam robot, u srcu i dusiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 svi smo greshnici bicemo leshnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 KOJI SAM JEBAC NAJBOLJI JOJ JOJ JOJ JOJ JOJ! 'JUTRO RURE! :* *: :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Dobro jutro (meni sigurno nije) sveze probudjen iritirajucim alarmom , razbudjujem se pa palim :(( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 not in venice :( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) Ahh kako je lepo spavati kada se nakljukas wiskijem bromazepamom i kafetinom, mmmmm, ne secas se ni kad si legao a ka moli kad si spavao! odoh kod cika zube, samo da namestim frizuru :D Edited October 18, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts