Guest Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 u, ta trojka je skroz gotivna, mnogo lepe proporcije ima. šteta samo što je dizel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Trenutno : BMW E46 320d, 150HP A voleo bih : Lamborghini Gallardo Kako 150HP? Zar nema benzinac (320i) 150, a zeldi 136? Da, ova trojka je najlepsa koju su napravili, al samo ako je sa belim migavcima. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ima 150 :) http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=89485 jeste,lep skroz... ali sadasnji e90 model,ali u kupe verziji (odnosno e92) mi je mnogo mocniji. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 meni je sadašnja trojka sa četvoro vrata otprilike jedini lep bmw trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 au Ivane, a zadnji deo? :) Mislim, ne znam da li postoji ruznije nesto trenutno na trzistu :( BMW 3 kupe/M3 je meni najlepsi BMW trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 kod kupea mi je bok nekako disproporcionalan, dok je sedan skladan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ni ja ne mogu da svarim taj zadnji deo... nema nikakve logike niti veze sa drugim modelima iz game. C-klasa mi je daleko bolje resenje. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 ne znam,ni meni se ne svidja se sedan,zato sam i pominjao kupea... ali nije sad toliko ruzan,ovaj neecola bas okacio sliku sa ovim najodvratnijim felnama :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Edited February 19, 2009 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Dovljo, sta mislis o Saabu 93, tj ovom: Imam varijantu da se menjam, plus da mi covek doplati za bmv. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 17, 2009 by daki_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 trenutno se vozim: a voleo bi: Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 daki, starije saabove nije niko u srbiji umeo da popravlja. ovaj novi je opel vektra ispod, pa je valjda bolja situacija, al raspitaj se svejedno. al ja bih ostao na rwd na tvom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Dovljo, sta mislis o Saabu 93, tj ovom: Imam varijantu da se menjam, plus da mi covek doplati za bmv. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ja bih licno uvek vozio Saab-a, jer ih malo ljudi vozi a kvalitetan je auto. Ako je pod haubom 1,8 benzinjara sa 120 mislim konja, onda nemoj uzimati. A ako je bilo koji od drugih turbo-benzinjara, gledaj samo da nije mnogo presao ili da je bash redovno servisiran. Ako je zeldi, onda nema nikakvih problema. Dobar je Saab, malo dosadniji od BMW-a ali ga niko nema, dok svaka shusha vozi trojku... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Thx, zeldi je. Razmislicu jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 ja vozim reno clio 2,a da imam kesha vozio bi ne bi se zalio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 nesto mi pade na pamet da bih uzeo recimo dijabla i onda otisao negde u kastomajzirajucu radionu da mu stave one fabricke celicne felne od recimo golfa dvojke, jos da budu onako zardjale sa zapeklim srafovima end staf, a sve ostalo nabudzeno do jaja sa nekim vinilima i neonima boze sacuvaj. i onda da se vozim okolo i gledam reakcije, a poznanicima pricam da nisam imao kesa jos i za felne:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ovaj dulio ahaahaha podsetio me na pricu jednog lika ciji je san da kupi "najnovijeg mercedesa" crne boje, nabavi djubrivo od konjskih govana i prospe po haubi, i onda tako da provoza i gleda reakcije ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A jedan moj drugar je imao viziju da kupi M5 i da ugradi plin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momsy Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Trenutno vozim : Nešto ovako! Audi Q7 Samo crne boje sa zatamljenim staklima! A voleo bih ovo : Najlepši auto na svetu!!!!! Takođe, vozim i ovog macana : BMW serija 7 e66! Ide kao mačka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) moja su: Ne vozim a dream: BMW Gina :D shalim se naravno :) Edited May 8, 2009 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ima audi q7 i bmw7, a mašta o slonu. što je najgore, takvi ljudi zaista postoje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ne diraj mečku bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ne diraj mečku bre +1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 1 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts