Jump to content

dare to dream !

sinister

Recommended Posts

• 4 weeks later...

daki, starije saabove nije niko u srbiji umeo da popravlja. ovaj novi je opel vektra ispod, pa je valjda bolja situacija, al raspitaj se svejedno. al ja bih ostao na rwd na tvom mestu.

Dovljo, sta mislis o Saabu 93, tj ovom:

Imam varijantu da se menjam, plus da mi covek doplati za bmv.

Saab%209-3%20Aero%202006.jpg

Ja bih licno uvek vozio Saab-a, jer ih malo ljudi vozi a kvalitetan je auto.

Ako je pod haubom 1,8 benzinjara sa 120 mislim konja, onda nemoj uzimati. A ako je bilo koji od drugih turbo-benzinjara, gledaj samo da nije mnogo presao ili da je bash redovno servisiran. Ako je zeldi, onda nema nikakvih problema. Dobar je Saab, malo dosadniji od BMW-a ali ga niko nema, dok svaka shusha vozi trojku...

facebook.com/speed.rs

• 1 month later...

nesto mi pade na pamet da bih uzeo recimo dijabla i onda otisao negde u kastomajzirajucu radionu da mu stave one fabricke celicne felne od recimo golfa dvojke, jos da budu onako zardjale sa zapeklim srafovima end staf, a sve ostalo nabudzeno do jaja sa nekim vinilima i neonima boze sacuvaj. i onda da se vozim okolo i gledam reakcije, a poznanicima pricam da nisam imao kesa jos i za felne:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 2 weeks later...