Jump to content

dare to dream !

sinister

Recommended Posts

vozim prosida, a zelja mi je civic onaj svem0rski:) zelja je nerealna jer necu moci da ga kupim sigurno jos bar pet-des godina, a tada necu hteti da ga kupim jer ce da bude bulja:) sto se tice nekih bas lol zelja, bmw z8, sve zivo iz mercedesa skuplje od pedesetak iljada i tako to:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

taj fazon,i moji isto :) makar ima gde da vozis...

a ove ferarije i porse-e bi mi bilo zao da vozim kod nas. i sa ovim trenutnim kolima imam problema sa parkingom na ivicnjake i muka mi je od sahtova i ostalih sranja na putu. ne smem da zamislim sta bi bilo sa jednim f430 scuderia da provozam bar 50 km. bilo bi mucenje :)

Bjukenon Mitch

kada imash pare za ferari 430 onda te boli kurac i da li cesh nekad da ga ogrebesh...
pa naravno da te boli kurac i da ti ga ukradu,ali onaj ko ima bar malo osecaja za kola, nece da ga arci po beogradskim ulicama preko sina i ostalo.

uopste,takva kola po meni nisu za nas grad,osecao bih se bas nekako lose,kao dodjem i parkiram se ispred ''tome'' sa sva cetiri i izadjem da jedem picu... mislim :) ali zato i necu voziti ferarija. (mozda,na stazi jednog dana,ali samo mozda [:D] )

Bjukenon Mitch

SVE PONUDE NA PM

;)

@ivan: pa dobro,land cruiser je skup,pa mozes da ga penjes po avali,pa ce ti biti i zahvalan cak :)

ali realno gledano,svaki auto kod nas sa niskoprofilnim gumama i tvrdim vesanjem nema sta da trazi. pa pogledaj sine koliko vire, i ove kratere. vise gledas na put da ne uletis u rupu,nego ispred sebe. nece da se raspadne auto od ivicnjaka,ali ta guma oce zato.

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch