rusici Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Znaci sve sto se nadje za pocetak film pa dalje,sve ce polako uskoro da krene sve ovde stavljate,,, i kada budemo vezbali a do tada polako pozdrav od SENKE I IVKETA Undercover Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Znaci evo kako izgleda, relase kod nas polovinom novembra , Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Moćno izgleda, šta je sa oštećenjima na kolima ? Jesu li i dalje neuništiva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Ostecenja bi trebalo da budu slicna kao i u Pro street-u Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 zadnji nfs koji sam igrao je fazon dvojka, tako da mi to ništa ne znači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 (edited) Predpostavljam da pricas o Unergound 2, evo ovako: U Need for speed Pro street-u je bilo moguce totalno ili delimicno ostetiti auto, udaris u bankinu ili cosak ono pukne far, otpadne branik, direkno udaris i slupas ceo auto, ovaj deo ce biti nesto izmedju Underground 2 i popularnog Most Wanted dela, otprilike mesavina ta dva dela, vozice se gradska voznja, bice jurnjave sa pandurima i igra ce imati pricu od pocetka do kraja. Evo ti jedan film da vidis kako to izgleda Edited October 23, 2008 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 nesto mi se i ne svidja preterano :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 Pa dobro mozda ce ti se dopasti kada ga budes igrao, mi smo igrali sve serijale od pocetka do kraja pa eto dopada nam se, ali to ne znaci da i ti malo ne probas pa da nam onda kazes utiske, ipak je rano jos pozz Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Po ovim slikama lici na most wanted Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Po ovim slikama lici na most wanted Shto je po mom mishljenju najbolji nfs do sada... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Pa dobro mozda ce ti se dopasti kada ga budes igrao, mi smo igrali sve serijale od pocetka do kraja pa eto dopada nam se, ali to ne znaci da i ti malo ne probas pa da nam onda kazes utiske, ipak je rano jos pozz pa da..... samo sam rekao da mi se ovaj snimak ne dopada :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Shto je po mom mishljenju najbolji nfs do sada... Po cemu je most wanted najbolji? Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Ja sam posle Hot Pursuit 2 prestao da pratim NFS... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Po cemu je most wanted najbolji? Grafichki gledano nije,ali meni je najbolji gameplay od svih predhodnih... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Meni je Porsche Unleashed bio vrhunac jer je skrenuo od shablona arkadne vozhnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Meni je nekako u najboljem secanju ostao NFS2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Porsche Unleashed i Most Wanted su dva najbolja NFS-a! Porsche zato shto je bio vishe simulacija nego arkada, a Most Wanted zato shto je bio veoma igrabilan i zabavan. Pro Street mi se nije svideo iz nekoliko razloga - prvi zato shto je upravljanje kolima postalo debilno i kola jako loshe skrecu, drugi - nema vishe free roaminga po gradu shto je mega minus... Nadam se da ce Undercover da bude neshto kao Most Wanted i da ce malo lichiti na Pro Street inache ce biti smor... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Meni su najdobri 3 i 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Meni je nekako u najboljem secanju ostao NFS2 :) Eto to ti je NFS2 i MW u jednom, [:D] Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 meni kec i trojka najbolji, mada je trojka vec pocela sa izdrkavanjima, ali priznajem da sam je igrao dosta. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Hot Pursuit ftw Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 Naslov topica je ocigledan pokusavamo da prezentiramo novi NFS u sto boljem svetlu, bez ljutnje ali ako imate neke pametne komentare vezane za novi NFS onda ok ostali serijali ovde su nepotrebni i suvisni HVALA Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 A ko radi Undecover (tj. koji studio ga pravi)? Nadam se da nisu ovi koji su radili Pro Street, jer mi se uopshte ne svidja ni grafika ni voznja... Posle Race Driver Grid, ukljuchish Pro Street i kao da si se vretio u devedesete :( Za sada raduje to shto je karta grada zaista ogromna u odnosu na Carbon i Most Wanted (trejler Tri City): http://kotaku.com/5068519/need-for-speed-u...ity-bay-trailer Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 meni kec i trojka najbolji, mada je trojka vec pocela sa izdrkavanjima, ali priznajem da sam je igrao dosta. Ma daj, kec ima gore upravljanje nego Pro Street... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 brate, nema, a i poredis igre sa razmakom vecim od decenije, stavi se malo u kontekst. sto se tice ovog undercovera, nemam pojma, mrzim kad u ovakav zanr ubacuju pricu, ocu sandbox... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts