Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jako sam urban lol

bucmila

gnahahahha

Daj sliku da vidim, najverovatnije sam ja u pitanju :)

EDIT: ako je ova slika u pitanju onda da, to sam ja :) A i lesko je tu sa moje leve strane u EUROVISION majici :))

sing01b.velika.jpg

brate, koji si undead :/

brucoshijada je zapravo dobar izgovor da se napijes za 500 dinara i da smuvas jako losu picku,jer dobre ni ne dolaze tamo.Ali jbg,nismo vam rekli na vreme :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

^lol?

tuborg flasica 250din...pa ti vidi da li se napijes za 500...

@cry pa brate velika guzva,nemas mesta da se pomeras,cene jako visoke,iako je bila prica da ce biti "promo"...Muzika,dok sam ja bio,isao neki house,ali dosta star house,bas bas lose...

@topic bas sam tesko ustao...ajde sto sam neispavan,nego sam polu bolestan,i sto je najgore pojacava se...tako mi i treba kad vidim da nema fervexa u kuci i mrzi me da odem da ga kupim...Moram da se zalecim do subote,dan u najavi obecava... :)

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

oteklo grlo , raspadam se , izgleda da me strefio grip/stavec ffs i to pred zadnji ispit koji treba da polazem

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Jebacu majku i Delti i Miskovicu i svima bre pizda im materina!!!!!

како је Зли Мишке смео да дира нашег Алета!?!?!?!

не јути се Аје, бице све у једу, ста су јадије зле цике? све цемо да сједимо.

[:D][:D][:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

crkavam :)

radim nekog php irc bota, blenem u kod kao zmaj, ne stizem rur da overim :\

osim toga, dotu nisam igrao preko 2 nedelje... zena mi donela neki Call of Chtulhu, kao nije losa igrica mada me malo nervira.. cenim da cu kad je predjem instalirati half life ponovo :)

gordon freeman ftw \o/

sad odo do grada da pljunem neki kesh, pa kod drugarice na posao na kafu, pa natrag kuci da ili spavam, ili nastavim rad na botu :)

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Kul je vreme skroz danas, samo da ne padne kisha, mada je neshto pomalo padalo. Onako toplo je relativno, a fino sija ovo "neonsko svetlo" :) Ja to bash gotivim :)

preselili se u sc vracar, do jaja kancelarije, adsl odma, novi kompovi, samo dok se sve to ispoveze, napolju je extra vreme

Koja firma?

^lol?

tuborg flasica 250din...pa ti vidi da li se napijes za 500...

@cry pa brate velika guzva,nemas mesta da se pomeras,cene jako visoke,iako je bila prica da ce biti "promo"...Muzika,dok sam ja bio,isao neki house,ali dosta star house,bas bas lose...

@topic bas sam tesko ustao...ajde sto sam neispavan,nego sam polu bolestan,i sto je najgore pojacava se...tako mi i treba kad vidim da nema fervexa u kuci i mrzi me da odem da ga kupim...Moram da se zalecim do subote,dan u najavi obecava... :)

e lesko lesko :D pa ne napijas se unutra nego ispred :D a ne znam ja kad sam isao na brucosijade bilo je bas dobrih riba ;D mada kako na kojoj :D na fon-u je bilo extra ekonomijada ok masinac uzas ;D

Нема  будућности без истине.

Jebacu majku i Delti i Miskovicu i svima bre pizda im materina!!!!!

Ale, vreme je da se vadi kashika...:)

Baby talk ftw...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Sinoc sam pio vino i jeo neki dobar kulen i nisam izvalio koliko sam popio i pojeo :D mora da sam bio sinoc pijan :D mada vidim da sam otvorio "dushu" i da napisao da me zanima chauchau :D lolz no more vine for me!

Inache, dolazi mi devojka iz Grchke sutra, bice veselja \o/

Got some minuses for free?

@Ivan_

I mene Drale pocinje da plasi sa takvim izjavama :D

@Miskovic i kompanija

Bio mi juce procenitelj iz osiguranja da snimi stetu na kolima i kao dobro kul sve. E sad, moracu ja da platim ucesce od 50% za nove delove jerbo mi je auto stariji od 4 godine (?!)...ja kao progutam to i kazem dobro, dajte mi spisak servisa sa kojima imate ugovor da teram auto na popravku..."A, pa nasi servisi nece da popravljaju Jugice!"... malo je falilo da ga sastavim sa zemljom...i ja kazem da to nije moj problem, da ja hocu da mi se auto popravi i osposobi za voznju, a to gde ce oni da ga popravljaju i njihovi problemi i ucesce nek naplate svom osiguraniku koji je skrivio udes...i dobijem blago-teleci osmeh i kao javicu se za koji dan kad zavrsim zapisnik, a ti nadji nekog limara slobodno pa teraj na opravku...

A, da...jos jedan punchline je da kad sam rekao da se blatobran odvalio i blokira mi tockove pa zbog toga ne mogu da vozim, dobijem odgovor "Pa sto nisi to odvalio lepo pa da mosh' da vozish!"....sta dalje reci...

@Miskovic i kompanija

Bio mi juce procenitelj iz osiguranja da snimi stetu na kolima i kao dobro kul sve. E sad, moracu ja da platim ucesce od 50% za nove delove jerbo mi je auto stariji od 4 godine (?!)...ja kao progutam to i kazem dobro, dajte mi spisak servisa sa kojima imate ugovor da teram auto na popravku..."A, pa nasi servisi nece da popravljaju Jugice!"... malo je falilo da ga sastavim sa zemljom...i ja kazem da to nije moj problem, da ja hocu da mi se auto popravi i osposobi za voznju, a to gde ce oni da ga popravljaju i njihovi problemi i ucesce nek naplate svom osiguraniku koji je skrivio udes...i dobijem blago-teleci osmeh i kao javicu se za koji dan kad zavrsim zapisnik, a ti nadji nekog limara slobodno pa teraj na opravku...

види, не знам какви су општи и појединачни услови осигурања од аутоодговорности код Ђенералија. тамо може свашта да се нађе, о чему ниси ни сањао. иако ми је сумњиво, лако је вероватно да су услови управо такви. то би морао да се распиташ код њих.

елем, ако ти је штета висока (за ситнице није вредно да се дописујеш и предркаваш), можеш писмено да им се жалиш. ако и после ниси задовољан, можеш нама да се жалиш. али, ако си потписао, и тамо пише да су ти услови такови, нема ко да те штити. муку имамо са неинформисаношћу корисника и нетранспарентношћу, мада на томе јако много радимо. људе просто боли курац. е, па јебига, није више ово СФРЈ и самоуправљање које је све штитило, сад свако мора да пази да не буде зајебан...

додуше, можеш да наступиш са ставом немојте-да-ме-зајебавате-знам-неке-људе (ЛОЛ), ако процениш да те мажу превише.

:)))))))))))))))))))))

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Nisam ja nista potpisao, jer cekam da uradi zvanicni zapisnik o proceni stete....ali mislim, jebem im mater, njihov osiguranik napravi stetu, ja prakticno nemam nista sa njima osim sto treba da mi isplate stetu...pa nek oni njemu lepo skinu bonuse i naplate moje delove sledeci put kad bude registrovao auto...on skrivio udes, a ja placam 1000 dinara kopiju zapisnika i jos plus treba da ucestvujem (!) 50% u delovima....ma nek mi sisaju karu!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...