Johnn1e Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Zovem fax da pitam kad je jebeni ispit (poshto na sajtu jeli nema nishta vezano za fax), jer nisam u Bg-u: Ja: "Dobar dan dali mogu da saznam kada je potvrdjivanje ispita, nisam iz beograda?" Sekretarica: "Obaveshtenje se nalazi na oglasnoj tabli univerziteta :clap:" Ne razumem kako mozhe da joj bude lakshe da mi kazhe takvu glupost nego nego samo da mi kazhe datum... NAJRETARDIRANIJIJEBENIFAXNASVETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) Sve je tamo skupo, mislim jedino nisu skupe odeca i obuca, ovako, pazi kad flasa vode od litar i po kosta 60 kruna (2.5e) :( E da, bar smo naucili nekog beskucnika da ispred spomenika kod skupstine dere "Jebem se, jebem se, jebem se" i "Srbija, Srbija, Srbija". Da li mu dve cigare, radi sta oces. edit: @Starbak: e jeste, u British Pabu mislim da toceno kosta 35 kruna (~1.5e), al nisam tamo bio, bio u Irish. Edited October 1, 2008 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 nije to skupo :) beherovka je mnogo dobar liker, obradovao sam se kad sam video da ima i u našem merkatoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 ићи у Чешку и пити Хајнекен... па немам речи... ми смо, пре годину дана, плаћали точено пиво од пола литра 20-30 круна по чаши у пивницама. чешко пиво је сам врх врхова. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Bekerovka je vrh pitje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) ићи у Чешку и пити Хајнекен... па немам речи... ми смо, пре годину дана, плаћали точено пиво од пола литра 20-30 круна по чаши у пивницама. чешко пиво је сам врх врхова. Ne ne, to samo jedan dan u Irish Pabu, inace smo ovako cepali Kozel i Pilsner Urquel. Jel pio neko Absinth ? Edited October 1, 2008 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 beherovka. nema veze sa bekamom! i gledaj sad ovo, prvo nam dj vudu objašnjava da je gotivno kad riba guta, a sad će vudu jr. da priča kako je absint do jaja. A SVE SE VRTI OKO NADIMKA VUDU. ADMINI, REAGUJTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Meh, ja sam kontao da se ch chita k na cheshkom. Soz. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Zar nije bolje da samo turisticki posetis, vidis i odes, umesto da iznajmis :S shvatices jedanput mislim da ti ne bi dozvolili da prcaš, tibore :)) sve ima svoju cenu, kapiram da imaju i ativiraj neprozirno staklo dugme, ali netje da objave na netu : ) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 beherovka. nema veze sa bekamom! i gledaj sad ovo, prvo nam dj vudu objašnjava da je gotivno kad riba guta, a sad će vudu jr. da priča kako je absint do jaja. A SVE SE VRTI OKO NADIMKA VUDU. ADMINI, REAGUJTE! Umm, da li sam ja mozda spomenuo da sam pio Absent ? Citaj pazljivo sledeci put Ivane moj... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 posto vopi po birtijama, nameravam da im ofarbam grad u crveno uskoro Javi kad budes isao, da ti dam smernice gde da pijes, gde da menjas evre isl. Drugo ovo sto kreator prica nema veze sa mozgom, ali ajde ipak su bili na eskuriziji boli ih kurac da se cimaju.Krigla pravog ceskog bilo gde do 200m od Vaclavskih Namesti jeste 1,1.5e.Ili udjes u Tesco i kupis 1.5l normalne vode za tipa 50din a pivo u limenci skoro dzabe.Ubijes se za 10e ko svinja odes na karlov most i spopadas britanke ili ganjas jezeve po Hradcanima.Jeste bilo super ocu i ja ponovo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 нема ваљаног абсинта у Европи у продаји, бар век... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 i gledaj sad ovo, prvo nam dj vudu objašnjava da je gotivno kad riba guta, a sad će vudu jr. da priča kako je absint do jaja. A SVE SE VRTI OKO NADIMKA VUDU. ADMINI, REAGUJTE! Opet ja najebem, a nit sam pio nit sam metao nekoj u usta :( Nepravda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Opet ja najebem, a nit sam pio nit sam metao nekoj u usta :( Nepravda. ma nećeš ništa najebati, samo reci junioru da se ne ljuti, šalimo se ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 meni se dešava da tražim nešto u stanu, i pomislim skroz ozbiljno "ček, sad ću ctrl+f" hehe, imao sam ja slične tripove pre par godina, zajebano :)) btw sad se setih da je neko piskarao kako je ozbiljno razmišljao koji će gif da stavi na majicu dok se nije osvestio šta mu je palo na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Ja stalno hocu da c/p kad prepisujem nesto na papir :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Ja sam jednom mislio kako bi bilo dobro da se respawnujem, samo na drugom delu mape i kao drugi karakter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 preselili se u sc vracar, do jaja kancelarije, adsl odma, novi kompovi, samo dok se sve to ispoveze, napolju je extra vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 ja sam jednom podrignuo i malo mi se hrane vratilo, tj ona kiselina, ako znate na sta mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 ja sam jednom podrignuo i malo mi se hrane vratilo, tj ona kiselina, ako znate na sta mislim. i meni se slichno desilo jednom sam pio koka kolu i chuo sam neshto smeshno i zagrcnuo sam se i onda mi se koka kola vratila na nos nije bash prijatan osecaj,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 gladan sam :| hm da li naruciti picu i potrositi zadnji dinar pitanje je sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Uplati bolje wow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 kupi jedan paket i zovi me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 ja sam jednom podrignuo i malo mi se hrane vratilo, tj ona kiselina, ako znate na sta mislim. To aludiras na Recycle Bin > Restore opciju? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 ni ne mogu da narucim picu jer ne mogu da platim sa evrima ... glupa zivotna pravila PARE SU PARE :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts