Jump to content

pričajte

Recommended Posts

[roflmao]

КРУЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

[jupi]

Ja kod DDOR Novi Sad, ali tip koji je skrivio nesrecu (tj. nezgodu, kako su me prekorno ispravili retardi policajci) je u Delta Generali, pa sad njima otimam pare.

хммм... па колико ти је већ прошло времена од кад си пријавио?

ихихихихихихихиииии...

мљац, коначно нека пикантерија, хохохохохохо...

[}:)][}:)][}:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa tek sam dobio zapisnik jer su ovi u Dunavu (da, kod njih se dize zapisnik MUP-a, iako oni nemaju nikakve veze sa nezgodom...) retardi koji ne rade svoj posao na vreme. Danas sam bio u Delti i prijavio. A auto ne mogu da vozim jer nije u voznom stanju i mesec dana se osecam ko bez nogu :(

Tako je i moj Jugo 10 godina radio kao zmaj, a onda je sve počelo da se raspada.

Zato nemoj mnogo da se raduješ :)

Vudu brate,ne radujem se otkad sam poceo da vozim,nego sam samo aludirao na to da su to jebena skupa kola,i da imam takva kola,ne bih nijednog trenutka razmisljao o nekom kvaru,posto kazem ti,ni sa mojom zastavom ne razmisljam o tome(iako znam da gresim) :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Leshko bio sam na faxu od 10 jutros do malo pre... Je l' si siguran da si bio? Upoznao sam brdo tvojih "koleginica" :D

pa bio sam brate:)).Od 5 do nekih 6:30... MORAM DA NAUCIM DA PRAVIM BLOG :DDDD

@igi mislim da sam te pre nekih sat i po video u gradu,kod Zelenjaka,ali nisam bio siguran da si ti,pa se nisam ustrucio da pridjem da se javim :))).

2ch4bup.jpg

Ocu i ja kurve stare!

Da malo pojasnim, ovde se obracam starim kurvama (neci i kokiju) da zelim i ja da sviram u rok bendu, a ne da zelim da opstim sa matorim konkubinama

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...