Malatrolapunakontrolora Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 off 2 prebijanje od dorucka a onda ultimativni kombo ucenje + posao \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 deste Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Legao u pola 7 ustao u 10,to je to У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Bolje i to nego da ne spavash uopshte... -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Gde je dobar zenba za plivanje? Dakle da moze da se pliva, da nije voda sirce i da nema alge. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 ololo ocesh u pinkiju posle kuglanja da se skvasish? =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 pa sto ne pijes onda apatinsko :D sto je mnogo mnogo je :P lal bila inspekcija i rekla nam da za 10 dana zavrsimo procenu rizika na radu... rofl... nismo ni pipnuli... e jbte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 kreno sam ponovo aktivno sa treninzima,ako nista bar cu mrtav umoran zaspat u normalno vreme ko ostali narod :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Gde je dobar zenba za plivanje? Dakle da moze da se pliva, da nije voda sirce i da nema alge. banjica ftw... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 ako sad nisam umro od smeha necu nikada... zvali me sa faxa i pozvali me da prisustvujem nekoj konferenciji u ns-u kao jedan od najboljih studenata fakulteta, placen prevoz i hotel DZIZUS FAKING KRAJST If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Imam brdo stvari koje treba da odradim ali sam se ustekao u stanu ko neka baba :/ Dakle ono probudio sam se jutros i skocipizdio momentalno, ne mogu da se navikem na ovu promenu nikako pogotovo zato sto za 6 dana idem na more, lolz :) Ako nista drugo bar su ovi iz telekoma sredili sranje s' moim dsl-om pa sada radi cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 vetj drugi dan me drma temperatura.. :| ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 ako mislis na zene kao na promenu, i njih sam batalio (samo nece one mene) IDEM SAD DA TI NAPISEM "DESI MACANE" NA FEJSBUKU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 lal bila inspekcija i rekla nam da za 10 dana zavrsimo procenu rizika na radu... rofl... nismo ni pipnuli... e jbte.. Jel to ono sto vec imash reshen "test" i onda samo izdelish ljudima da oni svi to popune i potpishu se a pride im dash i "kljuch" ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 prd prd prd Nego kad ces bre crni sine da krenesh da producirash opet ??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Canetom? E znao sam da je preduzeće za refil tonera samo paravan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 pa radim non stop, sad ce netrec003 i 004, i valjda ono sa suboticem.. A KAD CU JA DA IZDAM NEKU STVAR ZA TVOJ LEJBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 daj kruko neku Metal obradu, ali samo old skul talMe ili bar onda neki grozni, kao Nile ili tako nesto :P brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 KURKO BRATE JA CU DA IGRAM TECKTONIK U TVOM SPOTU,ZHEMOX? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 4 dana me nije bilo :))) riba otishla kuci :)) sad imam josh 2 dana da uchim i da spremim ispit... pola sam zaboravio shto sam pre shtrebao... i tako... smor ova kisha... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 EVO KO PRCA OVDE !! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 wat? Ma svako malo se pojavljuju ti testovi po firmama, kao, šta u slučaju požara, pa onda zaštita na radu, pa ovo pa ono, i onda svako dobije prazan test i jedan rešen pa samo zaokruži po tom rešenom i onda se potpiše i kao to je to. Kapiram da je to standardna praksa još iz doba komunizma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Jel to ono sto vec imash reshen "test" i onda samo izdelish ljudima da oni svi to popune i potpishu se a pride im dash i "kljuch" ? :)) ne nije to :) mada ima jedan slichan deo kada dash radnicima da napishu sta oni misle kakvi su problemi i rizici na poslu :) ovde dolaze ljudi sa instituta za zastitu koji ti rade pregled i ispitivanje opreme za rad kao i uslove radne okoline (mikroklima, osvetljenje, buka, otrovi i slichno :)) a to je sve potrebno za procenu rizika na radu, a to opet rade neki drugi ljudi koji ti naravno opet uzmu pare ;) fora je da kad dodje inspekcija i ne gleda nsita od toga (jer bi morala da lista i cita i proverava oko 400 strana dokumentacije) vec za sta god da se uhvati samo ce da ti napise odredjenu primedbu ti onda kao to reshish i posle tri dana im odnesesh saopstenje da si reshio problem (koji naravno nije ni postojao nego eto inspecija mora nesto da napise da se vidi da radi) ... naravno placa se i odrzavanje koje je na godishnjem nivou oko hiljadu evra.... e drzavo drzavo... mada kul jer i onako to sve treba da spremim za iso ... smao sto amg imam milion poslica pored svega toga... kako mlate mapre oni koji su se dokopali sertifikata, seva im paja odo u neki restoran da calabrcnem neku chorbu... i pivo :) Ma svako malo se pojavljuju ti testovi po firmama, kao, šta u slučaju požara, pa onda zaštita na radu, pa ovo pa ono, i onda svako dobije prazan test i jedan rešen pa samo zaokruži po tom rešenom i onda se potpiše i kao to je to. Kapiram da je to standardna praksa još iz doba komunizma :) ne ne, to je ovo novo... tako se testiraju radnici i za pozar i za zastitu na radu... samo momenat je takav da NIKO u drzavi ne zna tachno i precizno da ti kaze sta ti sve treba za procenu rizika pa se radi svasta i niko nije siguran da je to to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 banjica ftw... Banjica je dobra dok te ne isteraju iz olimpijskog zbog Partizana :P Tash definitivno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 trebalo bi da se sredi pinki do univerzijade koliko sam razumeo, to bi bilo fino, tako da mozesh da odesh koliko vec sledece godine:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts