Jump to content

pričajte

Recommended Posts

off 2 prebijanje od dorucka a onda ultimativni kombo ucenje + posao \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Legao u pola 7 ustao u 10,to je to

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ako sad nisam umro od smeha necu nikada...

zvali me sa faxa i pozvali me da prisustvujem nekoj konferenciji u ns-u kao jedan od najboljih studenata fakulteta, placen prevoz i hotel

DZIZUS FAKING KRAJST

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Imam brdo stvari koje treba da odradim ali sam se ustekao u stanu ko neka baba :/ Dakle ono probudio sam se jutros i skocipizdio momentalno, ne mogu da se navikem na ovu promenu nikako pogotovo zato sto za 6 dana idem na more, lolz :) Ako nista drugo bar su ovi iz telekoma sredili sranje s' moim dsl-om pa sada radi cool.

lal bila inspekcija i rekla nam da za 10 dana zavrsimo procenu rizika na radu... rofl... nismo ni pipnuli... e jbte..

Jel to ono sto vec imash reshen "test" i onda samo izdelish ljudima da oni svi to popune i potpishu se a pride im dash i "kljuch" ? :))

wat?

Ma svako malo se pojavljuju ti testovi po firmama, kao, šta u slučaju požara, pa onda zaštita na radu, pa ovo pa ono, i onda svako dobije prazan test i jedan rešen pa samo zaokruži po tom rešenom i onda se potpiše i kao to je to. Kapiram da je to standardna praksa još iz doba komunizma :)

Jel to ono sto vec imash reshen "test" i onda samo izdelish ljudima da oni svi to popune i potpishu se a pride im dash i "kljuch" ? :))

ne nije to :)

mada ima jedan slichan deo kada dash radnicima da napishu sta oni misle kakvi su problemi i rizici na poslu :)

ovde dolaze ljudi sa instituta za zastitu koji ti rade pregled i ispitivanje opreme za rad kao i uslove radne okoline (mikroklima, osvetljenje, buka, otrovi i slichno :)) a to je sve potrebno za procenu rizika na radu, a to opet rade neki drugi ljudi koji ti naravno opet uzmu pare ;) fora je da kad dodje inspekcija i ne gleda nsita od toga (jer bi morala da lista i cita i proverava oko 400 strana dokumentacije) vec za sta god da se uhvati samo ce da ti napise odredjenu primedbu ti onda kao to reshish i posle tri dana im odnesesh saopstenje da si reshio problem (koji naravno nije ni postojao nego eto inspecija mora nesto da napise da se vidi da radi) ... naravno placa se i odrzavanje koje je na godishnjem nivou oko hiljadu evra.... e drzavo drzavo...

mada kul jer i onako to sve treba da spremim za iso ... smao sto amg imam milion poslica pored svega toga...

kako mlate mapre oni koji su se dokopali sertifikata, seva im paja

odo u neki restoran da calabrcnem neku chorbu... i pivo :)

Ma svako malo se pojavljuju ti testovi po firmama, kao, šta u slučaju požara, pa onda zaštita na radu, pa ovo pa ono, i onda svako dobije prazan test i jedan rešen pa samo zaokruži po tom rešenom i onda se potpiše i kao to je to. Kapiram da je to standardna praksa još iz doba komunizma :)

ne ne, to je ovo novo... tako se testiraju radnici i za pozar i za zastitu na radu... samo momenat je takav da NIKO u drzavi ne zna tachno i precizno da ti kaze sta ti sve treba za procenu rizika pa se radi svasta i niko nije siguran da je to to...

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...