Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rofl :)

blejim gajbuljici, jedem smokiuljicu, pijem pivuljicu i motam cigaretuljicu, a sutra ujtru posluljica, samo se brinem mamurlukuljice

reci aaa reci :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jbg, ne gledam ja vishe mtv toliko kao vi mladi:)

a i raspolozenje ti se vidim popravilo, pa hajde kao da zajebavamo ove matorce, dobro, dobro... ;)

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

jedna dota pre nego sto legnem.....vracam se u formu, ucio sam 15minuta.....ha!...sutra ce biti 20 i tako cu da pwnujem gimnaziju na hardu

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Došao sa posla ... Strešen. Na poslu frka, dolaze svi francuski ministri na večeru, i naravno ceo teret maltretiranja sa "običnim" klijentima je pao meni na leđa ... Mrtav sam umoran, hteo sam nekog fegeta holanđanina da iznabadam, oterao sam jednog španskog vodiča u kurac, i kapiram da je gazda bio tu - dobio bih otkaz bez blama. Sad sam pojeo sendvič i sve je kul.

blejim gajbuljici, jedem smokiuljicu, pijem pivuljicu i motam cigaretuljicu, a sutra ujtru posluljica, samo se brinem mamurlukuljice

reci aaa reci :)

nije zanimljivo.Samo je cigaretuljica bila zanimljiva :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

verovatno sam paranoican, ali da li je moguce mozda da su postavili panduri neko slikanje u jurija gagarina, ne na semaforu, nego izmedju, tipa izmedju kineza i piramide, upravo sam prosao sa tipa 80-90 i nesto mi bljesnulo, pa se tripujem, znaci ako su nesto istripovali, onda su stvarno haj tek lol, al bas bi se smorio da me zbog 80kmh u dva ujutru smore...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

dobro, utesio si me, al samo donekle:) mislim, ja idem i samo fles paf i ja kao neee nije valjda, mislim, ni sad ne znam sta je to bljesnulo, jedino UFO:), tako da nadam se da si u pravu:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...