Jump to content

Crvena zvezda

manager

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

A Drulica, kako bez njega? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=338309

Na prvoj prozivci trenera Čedomira Janevskog našli su se i igrači koji bi na početku prelaznog roka, 12. januara, trebalo da potpišu ugovore sa Crvenom zvezdom - Brazilci Džeferson da Silva i Fereira Rosa, Kamerunac Abubakar Oumauru, Aval Isah iz Gane, kao i Ivan Gvozdenović, Ognjen Vranješ i Đorđe Tutorić. Izostali su Ibrahim Gaj, koji je zakasnio na avion u Parizu i bek Gžegož Bronovicki, o kome rukovodstvo Crvene zvezde nema nikakve informacije.

[roflmao]

jbt..

Bring It

ZVEZDO VOLIM TEEEEE

Bio na utakmici, malopre dosho, smorio sam se ko svaki navijach. Mislim da je notjas bilo najvishe navijacha u poslednje 3 godine...

Sad kad nas najvishe nisu mogli da izdrze :/ Prvo poluvreme savrsheno, drugo chim je pochelo na brzinu nam napravili seriju 11:0 i sve sjebano.. Loshe smo shutali u 2. delu. Kad smo u drugom poluvremenu dali 26 poena, a u 1/4 - 30 poena.. ma.. tuga.. Ali navijanje, havarija

ZVEZDO VOLIM TEEEE:D

ZVEZDO VOLIM TEEEEE

Bio na utakmici, malopre dosho, smorio sam se ko svaki navijach. Mislim da je notjas bilo najvishe navijacha u poslednje 3 godine...

Sad kad nas najvishe nisu mogli da izdrze :/ Prvo poluvreme savrsheno, drugo chim je pochelo na brzinu nam napravili seriju 11:0 i sve sjebano.. Loshe smo shutali u 2. delu. Kad smo u drugom poluvremenu dali 26 poena, a u 1/4 - 30 poena.. ma.. tuga.. Ali navijanje, havarija

sutali=hrvatski

sutirali=srpski

ZVEZDO VOLIM TEEEEE

ludnica bas a?

:((

2ch4bup.jpg

ma nije bilo navijanja :D tj organizovanog navijanja :D tako da to i nije navijanje ;d i naravno seljaci su bacali upaljace na teren i na kraju tekme pogodili decka pored mene stolicom u glavu i rascepali ga a sediste od njega malo dete :D pa sto nije policija usla i svima nam slomila noge

Нема  будућности без истине.

Shta podrazumevash pod organizovano ? Kad dodje vodja i on zapochne svaku pesmu ?

Inache izgubismo i od Pamese. Ista pricha kao i protiv Cibone. Vodimo 15 razlike i u zavrshnici izgubimo igru i lako nas savladaju. Opet pun bio Pionir. Navijanje bilo i bolje nego sa Cibonom :))

ako hoces da uradis bilo sta...ne smes pamesi da dozvolis da te nabije 15:0 na sred pionira za par minuta i ispustis ceo mec...

@navijanje

brate jel ti stvarno mislis da je jedina uloga vodje i jos par ljudi oko njega da zapocnu pesmu?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Shta podrazumevash pod organizovano ? Kad dodje vodja i on zapochne svaku pesmu ?

Inache izgubismo i od Pamese. Ista pricha kao i protiv Cibone. Vodimo 15 razlike i u zavrshnici izgubimo igru i lako nas savladaju. Opet pun bio Pionir. Navijanje bilo i bolje nego sa Cibonom :))

pa jbg cemu onda predsednik drzave ako svako zna sta njemu treba ?!:D

svejedno navijanje je jadno idi na grobare pa vidi koja je razlika izmedju organizovanog navijanaj i tog zvezdinog :D

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...