Kal1mero Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 U PRAVI SI DULLIOILIO :D ne sad sam malo razmislio :D i stvarno je tako :D ja sam osecao uvek kada se neko lozi na mene :D tako da i one znaju samo se prave blesave :D a postujes kao zena u menopuazi :D mnogo si razdrazljiv :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 laki: valjda ti je jasno da se ne nerviram zato sto neko misli drugacije, nerviram se iskljucivo zbog tona i argumentacije. e sad, mozda delujem kretenski, ali niko nije savrsen:) ja sam jednostavno a-l-e-r-g-i-c-a-n na te fazone i stoga se trudim da to i kod sebe iskorenim i kad vidim da hocu da izreagujem na taj nacin, ja se lepo ponabadam i ne uradim to, ako izreagujem, spreman sam da kazem da sam debil. i kad ja mogu da se kontrolisem i da trosim energiju na to, jel mnogo sto ja trazim da se drugi tako ophode prema meni? ja sam ovde dosao na zajble, nisam dosao na kanter forum da se headshotujemo okolo:) kalimero: brate, musko sa hangoverom >>> zena u menopauzi:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 E, Doolio? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ja sam osecao uvek kada se neko lozi na mene :D Pa nije teshko osetiti kada ti neko svrshi po faci... (izvini, ali morao sam) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Vidish dule kako je kruko lepo odgovorio i nije se iznervirao! :) A ako se i dalje nerviraš, kad vidiš takav post, nemoj odma' da odgovoriš, nego malo iskuliraj, čitaj nešto drugo, i onda odgovori hladne glave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 popij 8 piva pa dodji na forum! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ali kolima :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ne, ja sam odgovorio onim prvim delom posta, a tek kad sam se ohladio sam skontao u stvari to za ton i ostalo, tako da sam ovo zivciranje ubacio posle pet sati:) pa vi vidite, izgleda da sam nenormalniji nego sto ste mislili:) vulfi: e, vulfi? kruko, dule: pa da, ja sam sa osam piva odgovorio, onda sam posle pet sati ustao hladne glave i editovao post u zivciranje, eto, jedino da sam non-stop pijan, to bi bilo resenje:) a sad stvarno, evo citam, jesam burnije reagovao, ali moram da se opravdam - jednostavno ne podnosim takav nacin diskutovanja, besmislen je, bezobrazan i sluzi iskljucivo za provociranje sagovornika, a to mi je gadno i jadno. a to laki sto kazes, ako me ne poznaje, ne moze da me povredjuje, brate, nisam ja povredjen, ja samo mahinalno reagujem na takve tripove, ponekad cak i kad nije meni receno nego nekom drugom, jebiga, takav sam, zato me pola ljudi ovde ne gotivi sto idem okolo i glumim zen... ali kolima :D Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 u al smo iskljucivi. mozda lik ne prima dovoljno signala, riba je odbojna na neki nacin, pa nema muda, itd. dule iskuliraj, sta se zivciras :* Brate realno posle 4-5 solo (znaci samo ona i ja) izlazaka preostaje samo da je vodim kod matichara ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 tako je brate osim sexa nishta drugo ne postoji Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 finansijski neodrziv, nazalost Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 mozehs kao rusi da probash da piejsh shampon:) sad vishe ne znam do koje granice mogu da idem sa dulijom u zajebanciju, tj u kom momentu ce biti you went too far:( Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 brate, u zajebanciji mozes i kevu da mi spominjes, necu se iscimati niti sam se ikad iscimao na forumu za zajebanciju mark maj vrds, a u nezajebanciji opet mozes da me karas onako fino, al tebe poznajem, pa je odnos je li, prisniji Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 vulfi: e, vulfi? Sisaj ga bre, pajvane blebetavi. ^__^ Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 no komprendo fazon, for ril Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ah, pa ima nas svakakvih, nemoj biti subjektivan. Ima ljudi koji izlaze po par meseci. Nedostatak muda sa obe strane vidim kao jedino logicno objasnjenje. LOL LEZBO11 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Mohi prca pre prvog izlaska! Dule, ako oćeš ja mogu svako veče da ti stavim suspenziju postovanja do 8 ujutru, samo javi na PM :) Vidim da si mnogo zajeban noću :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 hvala na ponudi, ali netacno:) ja sam onaj post napisao fino i normalno i to je bilo u pola sest ujutru, a epski iznervirani edit sam napravio u podne:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 jebem mu mater u picku da mu jebem, serite vi meni kolko ocete da sam agresivan, nijednom nisam bio agresivan prvi, jebem ti rur u kurac kad se ovakve stvari desavaju svaki drugi dan, barem nisam bezobrazan, jesmo mi na forumu i postujemo u topicima lalala, al brate ne znamo se da mu jebem mater, ako ja imam osnovno postovanje prema vama, imajte i vi prema meni, barem pretpostavite da ga zasluzujem jer je to osnovna pretpostavka u komunikaciji. a posle se vidite sa drugarima ispred zgrade pa se prozivajte brate mili do sabajle. ja znam da je sad jako moderno da se 'ostro' diskutuje, ali ovo nema veze s tim, ovo je argumentum ad hominem, a pritom doticnog ne poznajes eeej!?!?!?! ajmo se uozbiljiti, apelujem, mislim, na kraju cu stvarno da zapalim s ovog foruma zbog gluposti, a ne zelim u principu. to je to, apaluz :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 tako je brate osim sexa nishta drugo ne postoji Ko je pominjao seks? Ovde pricamo o tome da se neko posle 5 dejtova nije smuvao. Sta je onda to kad se posle 5 dejtova od po recimo 4 sata manje vise, ko zna kolko poruka i telefonskih razgovora dvoje ne smuvaju? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 to je udaranje ceznje !!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Ma to je retardizam...ili oboje vole umetnicko klizanje..:) Edited September 2, 2008 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 da bi mu konacno skapirao wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 OMG MENI RIBE UVEK PRICAJU DA MNOGO PRICAM, OMG, ALA CU SAD DA PRCAM!!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Pa ti brate stvarno mnogo pričaš. Drugi put kad otvoriš razgovor pričom od kulina bana i kako žena i deca, ima da ti spustim slušalicu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts