Jump to content

Champions League 2008/2009

manager

Recommended Posts

Komo, torimaks, sigurno niko ovde ne mrzi manchester toliko koliko ti smaras konstantno, ides na kurac svima i pravis budalu od sebe nepotrebno. Trenutak providjenja stize u Arilje: dakle, problem je u tebi, ne u Manchesteru. Iskuliraj malo, 'leba ti.

I los ti je avatar, ne mozes da se pravis da si Brus Vejn, on nije prljavi mali fenboj-trol.

:-)

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ima neki stream prenos vecheras?

Idi sa drugarima na pivo!

Mislim da ce i u najfensijem kaficu veceras biti prenosa, a kamo li bir birtijama.

e ja kad u arilje izadjem u grad u dobrom opranom autu jos ga namirisem iznutra sve picke misle da je burs vejn iskocio iz filma!!

Jebeni si car :D Ja gotivim Komu jer ima dojaja trol na koji se vecina prima. Haha way-to-go!

Edited by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm

Pa i nije Dakice isto. Vidis, tvoj trol npr. (da zanemarimo ostale cinjenice, tipa da se ne zna ciji su trolovi, od tebe ili Kome, veca uvreda za inteligenciju i Stivena Sigala - ne vaditi se na laga, lag je otac za vas dvoje i tesko da njegov trol smeta ikom, buduci da je smesan, dokazano empirijski) se lagano ignorise, stoga vecinu ljudi boli penis za tebe. Komin ne, jer ja a priori dodjem na topik posle neke tekme eksitovan raznim emocijama, da bi naleteo na neki idiotski CAPSLOCKFUCKYEAHIRULEMAAAN trol, koji ima potencijal da, pri takvim pocetnim uslovima, izazove reakciju i sjebe raspolozenje u nekoj maloj, ali efektivnoj, meri.

Tako da, za razliku od tvog, prostog, glupog i lakog za ignorisanje trola, njegov trol predstavlja svojevrstan abuse. Ja pokusah to da mu nagovestim al' sam dobio karu po celu (sto sam verovatno i trebao da ocekujem :/)

Kapiram ja zasto ti volis Komu, jer ste oboje retardi, al' eto, cisto da primetis i ovu distinkciju izmedju vasih trolova.

:-)

odlichno shto je go dat rano, ima da se grize celu tekmu.

barsa konkretnija od man u prvom poluvremenu.

voditelj malo navija za man ili dizhe pozitivnu tenziju, ne mogu da prosudim josh :)

idemo dalje :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater