Jump to content

Champions League 2008/2009

manager

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jao jao!

kako KAKO je liverpul OBJASNIO kako se igra fudbal!

ovo je prosto neverovatno, totalno su me odusevili presingom, brzom i tecnom igrom, tacnim pasovima, ma svaka im cast! ponizili su real, ali ponizili!

bajern za ne komentarisati :D ja se ne bi bavio vise profesionalno fudbalom, da sam na mesto sportingovih igraca :)))

juve celzi totalno neocekivano mnogo golova, mislio sam neko mrtvilo tekma 0-0, eventualno 0-1, ali...

ko zna sta bi bilo da djordjo nije dobio crveni...

isto tako mi je neocekivana pobeda viljareala, mislio sam da ce nalozeni grci uraditi nesto vise, ali ipak je doslo iskustvo i jaca liga do izrazaja :)

ali nije sto je bajern jak.Nego sto je sporting toliko jadan.Neverovatno kako ih je usrala grupa.Bajernu ne dajem prolaz,bas zato sto su igrali protiv ovakvih jadnika.Ko je gledao tekmu ili pregled,konta i sam.A tuzni real,za 180 minuta,nije uputio shut na gol liverpula,kako su samo jadni,onaj Ramos bolje da ode kuci,da mu zhena iskoka kokice i da kupi frutelu i da sedi i da se pita zasto mu Van der Vart igra pola sata dvomecha,zasto pravi igrache od Gaga,Iguaina i Drentea..kako ih je jebote odvalio liverpul,onaj jadni Kasiljas odbrani 7 zicera,a primi 4 gola:)))Toliko je dobro igrao liverpul(ili real loshe,kako god) da je Babel prvi put odigrao dobro otkad je dosao u Liverpul :))) Svaka im cast.Krivo mi zbog stare torinske,bas je egal dvomech bio.A sto se tiche Grka,jbg,morala je da im se okrene sreca,pa nije mogao Karagunis doveka da daje evrogolove.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

volim real, ceo zivot, i majke mi mi je tesko ono kad vidim kako ne mogu nista da urade...grujo, iguaina ne stavljaj u tu grupu, igra decko ok tokom sezone...ali ove....ne znam...nikako da dodje jedna trenercina i da ga ostave godinu dana...dolaze shuster i kompanija...bolje da su ostavili kapela iskreno...jedino hiddink sad moze da spasi sranje :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

i ja bih dao toliko golova ko Iguain ove sezone da igram za Real.Jos jedan od lazhnih igracha.Dao je on dosta golova ove sezone,ali ne moze da me ubedi da je dobar igrach.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

realno najveci uspeh veceras je ostvario manuel pelegrini..

Hosebu Ljorentea ne bi zvao na fudbal na adi, a kamoli da mi igra u ligi shampiona..da ne pominjem `godina` `fuentesa` i slicne individue koje je majstor uklopio u ekipu koja igra stvarno sjajno..i lepo za oko..nadam se da ce i oni i porto daleko dogurati..

zao mi mutinja, gotivim ga kao igraca..a danas je morao istrpeti kenjanje po faci..bajern pada od bilo koga ozbiljnijeg..nedaj boze nekog engleza da izvuku..

real necu ni da komentarisem..mislim da je vise psv pokazao na enfildu..

sve u svemu opet se priblizava standardna slika - 4 engleza, 2 shpanca i po jedan iz ostalih liga..u ovom slucaju portugalska i nemacka..nadam se da ce inter sutra malo da uzdrma monotoniju:) pa da bude 3 engleza i 1 italijan..

Mali offtopic:

Englezi definitivno dominiraju u LS zadnjih godina bez obzira shto je nisu osvojili toliko puno puta. Mora da su jako ponosni na svoju ligu i klubove. Lakshe mi je kada znam da bi svoja muda pojeli kad mi to mogli da zamene za reprezentativni uspeh [:D]. Tu sisaju majmunska dupeta! [:D]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Babel sabio, i zato je pul dobio toliko dominantno. Treba Rafa češće da se kocka sa njim od prvog minuta, možda ga više usere

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ali nije sto je bajern jak.Nego sto je sporting toliko jadan.Neverovatno kako ih je usrala grupa.Bajernu ne dajem prolaz,bas zato sto su igrali protiv ovakvih jadnika.Ko je gledao tekmu ili pregled,konta i sam.A tuzni real,za 180 minuta,nije uputio shut na gol liverpula,kako su samo jadni,onaj Ramos bolje da ode kuci,da mu zhena iskoka kokice i da kupi frutelu i da sedi i da se pita zasto mu Van der Vart igra pola sata dvomecha,zasto pravi igrache od Gaga,Iguaina i Drentea..kako ih je jebote odvalio liverpul,onaj jadni Kasiljas odbrani 7 zicera,a primi 4 gola:)))Toliko je dobro igrao liverpul(ili real loshe,kako god) da je Babel prvi put odigrao dobro otkad je dosao u Liverpul :))) Svaka im cast.Krivo mi zbog stare torinske,bas je egal dvomech bio.A sto se tiche Grka,jbg,morala je da im se okrene sreca,pa nije mogao Karagunis doveka da daje evrogolove.

[roflmao][roflmao]

znaci citam i kada sam stigao do boldovanog dela umro sam od smeha, trebalo mi je par minuta da se saberem ponovo i da procitam post do kraja :))

eh taj futoshki smisao za humor

:)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

roma 1 : 0

kmeee

▲

▲ ▲