markotod91 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Tuborg limun piju samo pederchici. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ili jesi ili nisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Tuborg limun piju samo pederchici. lol fora... Edited August 23, 2008 by DJ blOOdhead Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Tuborg limun piju samo pederchici. skuter voze samo male sisice olol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Tuborg limun piju samo pederchici. qft Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 probao sam danas ginis (po prvi put u zivotu tbh) i ono, ne vidim zasto se svi toliko primaju. meni je jebeni jelen bolji od one kashe, al dobro, nisam neki poznavalac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ^^ ok cena, pivo je zaista vrhunsko Tuborg limun piju samo pederchici. . pivo sa ukusom limuna je za zhene, kao i ono borovnica pivo... tuga jebena... bio i veceras, nista specijalno, nekako mi se cini da je najveca prasicina bila veceras, al evo sad pre nego sto cu da krenem krenuo neki vetar da duva, tako da je i bilo podnosljivo .... e vudi vudi, za malo da te iscimam kod lav shtanda, bio si na nekoliko metara od mene, ali me mrzelo da se dernjam, samo si onako prosao :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 jel bilo ono takmicenje u ispijanju piva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Večeras sam malo šetao po štandovima, koje je to razblaživanje sa vodom, a o ukusu nekih piva da ne govorim.2 dana, dosta za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Meni je bilo dobro Cheshko tocheno...Holsten(koji sam ga kurac i uzimao)mi je imao ukus fornetija sa piletinom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 (edited) uf ja se opasno smorio. jes da se cugalo i sve, al me onaj acim psihicki sjebao :/ i sta je koji kurac krmak pustao pre gudinga. zurio sma bio na voz, i kontao da ce englez prvi pustati.gudinga sam slusao do red fejsa. kakav je bio posle? HIGHLIGHTS: 1.PSIDZA@LUNA PARK OLOLOLOLOLOL 2.KOKAINA KOOOOOOOOOKAIN 3.MOMCI BEZ MAJICA, ZNACI.. NIKAD IH VISE NISAM VIDEO NA JEDNOM MESTU!!1 Edited August 24, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 kako sam se raspala od glupe prasine, ne mogu da pricam uopste, samo krkljam, pluca me razvaljuju... plus nisam spavala uopste dva dana. kad sam zaspala na trenutak probudi me tjiletova poruka gde pise nesto mata, statistika... (ili sam se istripovala). ajde posalji mi pm sta si poslao leba ti, slucajno sam odmah izbrisala inace, niksicko tamno je bilo ok. ali sam cela bila ispolivana istim :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tako mi svega treba za sledeci BF da se zasadi neka trava tamo ili sa onom zemljom da se nesto uradi ona prasina je omg malo nisam riknuo juce :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Bah, odem da gledam Sanšajn i vidim sve osim Sanšajna :| Nagutao sam se prašine ko nikad, taman je lepo bilo oko Keltsa i posle se društvo pogubilo, ja se rastreznio i onda jbg, party is over, idemo kući... e vudi vudi, za malo da te iscimam kod lav shtanda, bio si na nekoliko metara od mene, ali me mrzelo da se dernjam, samo si onako prosao :))) Tu sam tražio neke ljude unezveren a mts nije radio jedno 10 minuta ("network busy"), nisam ništa video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 dosho na darkvud i sanshajn,i da nije bilo one prashine bilo bi ok. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 bila na keltsima i darkvudu, posle blejala sa strane, peku me oci od prasine... videla sam i aleta sa nekim ribama, ali nisam stigla da mu se javim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 otishao sa ortakinjom bukvalno na 2h chuke, chuo sanshajn, raspao se i zapalio :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ja bio tamo od Keltsa pa sve do negde 5 sati ujutru, nije bilo lose, ali prasine i po meni i u meni, patike su od belih postale sive. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 U koliko čuke je počeo da pušta Gooding ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ja znam samo da sam bio ali se nicheg ne secam. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 kad se drogirash ;[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Video sam te grujane, nisi znao gde biješ, vatao si piše drugarima pa nisam hteo da priđem da se pozdravimo :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 . pivo sa ukusom limuna je za zhene, kao i ono borovnica pivo... tuga jebena... Kad god oces mozemo da merimo pishe. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts