iguana Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 koliko ja znam, cak i u bataji su 90te bile gotove pre 8 godina. mislim, zivimo i dalje u govnima ali nije ipak ovo jesen 93ce i ne bijemo se za hleb Sava It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ja sam 2 puta u zivotu bio na moru i oba puta u cigan gori :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ima i onaj momenat da neke ljude prosto smara da idu na more. mada, ne verujem da vudu spada u tu grupu, a i da spada ne bi znao jer nije bio 11 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Najgore je kada joj roditelji zabrane da te vidja samo zato sto si Srbin.Znaci OMG racism na najvisem nivou ! Edited August 12, 2008 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ima i onaj momenat da neke ljude prosto smara da idu na more. mada, ne verujem da vudu spada u tu grupu, a i da spada ne bi znao jer nije bio 11 godina. realno, mene uvek smara da idem na more, ali ako uspem da se iscimam, onda mi je kul kad stignem. kad bi neko smislio teleport, isao bih svake godine na more. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Najgore je kada joj roditelji zabrane da te vidja samo zato sto si Srbin.Znaci OMG racism na najvisem nivou ! wait, wat? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 wait, wat? wat wat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 @ voodoo u graphic whore :) znam u koju sam godinu dosao, al ako se uzme u obzir da sam od neke 2001 furao gf4, sad sam iskreno srecan sto imam finu graficku. @ thread odspavao popodne, megaslog... lesko, jebiga... daj joj fore tih par dana, mozda i nije tako kako se cini.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 jbg na more si mogao ici gotovo uvek ako si stavio to kao prioritet... dok nisam radio uvek sam stekao kintu preko godine pa malo ulete matorci malo baba i deda i to je to za klinca od 18 godina i ne treba vishe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 i opet ne kuntam, koji sam ja mamlaz :] ima ona stara, ne pushtati devojku na more samu osim ako ne zhelish da se ovo desi. ima i izuzetaka, ako ste vas dvoje bash TAJ match, i ne znam koliko ste se dobro skapirali nakon n vremena zajedno, pa taj odlazak solo negde ne vuche posledice. ali to bi trebalo da znash pred more, a ne ovaj rulet da igrash :[ mogao si bar neki © da stavish :] btw jel se javila bucika ;) Sto sad nisam tinejdzer, uzivao bih samo tako i probao bih drogu! nikad nije kasno da se ljubi strasno :] true, true, zato cu ja sacekati 22gi da predjem reku rubikon haha seri seri moj golube beli .. vi ste kao zajedno lol Devedesetih zaista nije bilo para za ništa preko hrane i osnovnih troškova života, a posle toga me je već boleo kurac. Mislim postoji tu i dublja priča koja obuhvata i komplekse, al me ovaj Stijović već dovoljno zajebava. neko ide na more, a neko ima novu grafichku :] kapiram da si taj fazon, ako nisi onda si budala .. jer realno ne znam nikoga ko zhivi u tvojoj zgradi (a znam ih jedno 5-6) da tako seru ko ti. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 kek od jutros oko 9 do sad preko 4 strane ovog topica nafilovano, sto je oko duplo vishe od uobichajene brzine postovanja da sam pomislio da se pojavilo "novo zhensko na forumu" pa da je zato =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 E, da samo znas kako izgleda kad ti rodjena zena to isto kaze...:( Ma, bre, ima mnogo ribe u moru.....lepo dodjes sad na basket, malo se oznojis i sutra, ili prekosutra, za 6 meseci najdalje, si kao nov :) Al tvoja mriža je skroz bušna barba! Ima neki momak sa bradicom i tankim 'oćalama što ti stalno buši tu mrižu! mada realno i treba ti bušiti mrežu!! Čim nadješ ribu biće zbogom OM NOM NOM NOM :)))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 true, true, zato cu ja sacekati 22gi da predjem reku rubikon que? zar nije ona vetj otishla, ili idesh sa njom 22-og, ili kako? :] shule ima brkove! i magnum! ovaj ivan sve zna, i svima mora da nam to kazhe na suptilno kul nachin... 'de si ivke :* i opet ne kuntam, koji sam ja mamlaz :] mogao si bar neki © da stavish :] btw jel se javila bucika ;) pa nisi mamlaz ako vetj ne planirash neshto za kasnije ;p nije se javila, al sam video da je na fejsu napisala neshto shto mi govori da je i dalje na moru. i evo, ono za pushtanje ribe na more je rekao tjile pre 2 dana! jebo vas kopirajt, josh jedan legacy rur izdrkavanja! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 videla sam kalimera danas u knezu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 znachi koja scena. vracamo se nemke i ja kuci sa ovog okupljanja. i stoji onako red parkiranih kola i naravno ulica pored. i kako idemo nemke i ja, vidimo auto krenuo u nazad sa trotoara kao da se isparkirava. a autobus i nekoliko kola se vec krecu ulicom. i kad smo malo bolje pogledali nema vozaca. znachi o.O. lik nije povukao rucnu. potrcali i poceli da guramo auto sa ulice na trotoar, gleju nas ljudi ko idiote... ali trenutak kad smo videli da nema vozaca u automobilu a kola -- ono totalno normalno idu u rikverc. :| Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 neko ide na more, a neko ima novu grafichku :] Pretty much, yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 'Ocesh ti ukljuchiti taj Msn ili ne?!? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Večeras ne, večeras je vreme za ghayming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Pretty much, yes. ne valja ti ta rabota vudu, nisi josh tu, al videtjesh da tje ti stitji naplata toga u zdravlju :] ja sam se samo jednom u poslednjih 8 godina zajebao i nisam otishao na more. malo je retji da sam te godine bio najraspadnutiji ikada. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Pa ja brate svake godine imam rekreaciju na selu, de ćeš bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 dobro mozhe i to, sobzirom da ne pushish, al kako je zagadjenje krenulo kod nas chak i ovi shto ne divane mi kashlju po ceo dan. nothing beats chishtjenje disajnih puteva, sinusa i pratetje opreme kao morska voda :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ok, militju, ima morski vazduh dosta joda, jednostavno cistiji je od gradskog logichnog, i so u vodi itd...ali nije da sada ta voda u sebi sadrzi antibiotike, analgetike, itd... Na more treba otici barem zbog pshiloskog efekta promene sredine, onog osecaja kada se probudish prvog jutra u hotelskoj sobi kada prvim pogledom vidish nepoznati plafon i kada prvim udahom osetish vazduh koji umesto na gumu, beton i benzin mirishe na kamen, chemprese i morsku so. Taj psiholoski efekat razbijanja kolotechine lechi SIDU. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 dobro, suvishe sam ogranichio spomenuvshi samo vodu, ima neshto i tom alkoholu koji pijesh na moru lol • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 da, ako pijesh dovoljno, svakog jutra ce ti se plafon i vazduh chiniti novim jer se necesh secati prethodnog dana. Na zalost necesh zaboraviti bas sve stvari koje si radio....jel tako? :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 odoh na pivo :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts