Doolio Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ahahaha koja 'potencijal za potpis' izjava:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Neko pustio buvu da dele besplatne krofne Nisu krofne nego dele besplatne patike a bogami i sve ostalo i to je samo na "ciglu u izlog" daleko Satane aj da pricas kako je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 brate sta je to sa onim vukajlijom? otiso sam posle sto godina i skontam da moj 'taj rad' ima 6 za i 0 protiv glasova, a bio je tako gotivan, medju top8 sigurno:( onda reko da se nije resetovalo nesto, al kurac, moja baba ima 200 komada. takodje, moje druge definicije se nisu resetovale. ono sto je zanimljivo je to sto za taj rad stoji samo moja definicija, o ljudi su posle sigurno nabacili jos 5-6. me sad panda:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Jedna firma je raspisala konkurs za posao i oko 200 ljudi je doslo na razgovor. Dodje lik i kaze: "Svi oni koji su zavrsili singidunum, megatrend, bk, fon i ostala sranja, mogu odmah da idu kuci!" Koji car, umrla sam od smeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 HEHEAHEAHEAHEAHEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 kvalitetna firma :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Jedna firma je raspisala konkurs za posao i oko 200 ljudi je doslo na razgovor. Dodje lik i kaze: "Svi oni koji su zavrsili singidunum, megatrend, bk, fon i ostala sranja, mogu odmah da idu kuci!" Koji car, umrla sam od smeha hahaha odlicno ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Eh, pa što onda ti ljudi dadoše tolke pare na škole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 wow wow wow klopa slagalica wow wow wow ;o) edit MALI OGLAS: profesionalno se ljutim na igrache slagalice tokom igre "Skochko", cijena sitnica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 7mi razred i vetj je na krstarici.. chat ovo ono.. e zhivote.. pogledam shta pishe.. zjuuu.. ova danashnja omladina zaista nema respekta prema starijima.. jes da mi je sisterka.. al odmah zaposela moj laptop.. ja perem sudove od ruchka.. a ona trazhi shifru.. joooj.. i kako da kazhem ne .. kad mi dolazi jednom godishnje.. posetjivala neke sajtove sas igricama.. kliktala na neshto ko luda.. ko zna shta mi se zapatilo na mom chedu.. i tako.. chekam da moji dodju iz koshutnjaka pa da izvedem "malenu" na minipizzu tu u komshiql.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 dosho s'mora. eh to svakovecernje napijanje i izlazhenje... i meduze preko dana. sad konacno na neku pravu 'ranu. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 jebem, jebem pa promenim ruku. totalno sam lud danas. ne znam shta mi je. Tjira svakog dana jebe drugu! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 dosho s'mora. eh to svakovecernje napijanje i izlazhenje... i meduze preko dana. sad konacno na neku pravu 'ranu. :) Sprco? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ^^ samo je bilo pitanje ko ce prvi ;) Jedna firma je raspisala konkurs za posao i oko 200 ljudi je doslo na razgovor. Dodje lik i kaze: "Svi oni koji su zavrsili singidunum, megatrend, bk, fon i ostala sranja, mogu odmah da idu kuci!" Koji car, umrla sam od smeha A koja je firma u pitanju, cisto me ovako zanima? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Uff danas se trchalo dosta :) mislim dosta s'obzirom da trchim tek 7 dana... 5km-a... :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 @marinica.. aj za ove privatne pa i razumem.. al fon? *btw.. shta bi sas plazzom? ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Što se bre mrcvarite tim trčanjem, bolje radite ruke i ramena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 daj progress shot, vudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Još je rano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Vidi ga vudu shto je postao ozbiljan. Teretana chini svoje :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Teretana će tek da krene, mora ovo da se intenzivira i da se uozbilji ishrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 omg vudu,daj tips&tricks!1 vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 vudi, vudi, vudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Što se bre mrcvarite tim trčanjem, bolje radite ruke i ramena! Polako,bice i toga :))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Izgleda da sam se razboleo i ti 2 dana pre nego sto sam planirao kampovanje... jeeeee... zivote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts