Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

odoh na kunt,ceo jucerasnji dan smor gn.

Gaming Is Not A Crime!!!

Hey Bon Jovi ko si ti

Hey Bon Jovi druze moj,

Ti si Bon Jovi iz Amerike ,

Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace,

Tebe voli omladina mlade zene,

Mene voli omladina mlade zene,

Ti si nekad bio faca, faca,

A onda sam dosao JA!

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lol probudio sam se danas oko 6,i svatio da imam sranja za dz.

Izasho u dvorishte, gledao sunce kako izlazi i iskulirao buksnu...Kako je meni ovo lepo jutro bilo, vi niste svesni :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nešto sam bezveze spavao sinoć, nije da se nisam naspavao, ali sam se nekako mnogo puta budio, beveze skroz. Naravno, ovo vreme godišnjih odmora je strava, nema nigde gužve, za 10 minuta sam gde god treba da se stigne, strava fora.

кИДд Cavalera™ (li) says:

juche ownujem

ribe

pored tesle

u parkicu

xD

Satan says:

ribe pored tesle?

Satan says:

GHAAGAAGAGAGAGAhaHAAHaHAHAha

Svenevideći

lol vudu, ja sam tako hteo pre godinu dana, pa sam uzeo neka sranja sa vuferom, jednostavno nema tih 2.0 kod nas, a prilicno kul 'vataze' su dosta jeftini i drveni i tako te fore:(

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ako je tako, ja bih ceko do sledeceg meseca.

@

lol sutra produkcija, treba pevati clean sa upalom grla, nista od toga ahahah

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ako je tako, ja bih ceko do sledeceg meseca.

@

lol sutra produkcija, treba pevati clean sa upalom grla, nista od toga ahahah

ja sam isto jurio neki 2.0 sistem onda se smorih i uzeh z2300.... i ono super je jaki su ali brate minli ne mogu po kvlaitetu da se porede sa linijom 10 godina matorom (LOL NISTA NE MOZE DA SE POREDI SADA I PRE 10 GODINA VIVA LA FALLOUT!!!1

fallout_table.gif

ja sam isto jurio neki 2.0 sistem onda se smorih i uzeh z2300.... i ono super je jaki su ali brate minli ne mogu po kvlaitetu da se porede sa linijom 10 godina matorom (LOL NISTA NE MOZE DA SE POREDI SADA I PRE 10 GODINA VIVA LA FALLOUT!!!1

Predpostavicu da si ih nakachio na integrisanu zvuchnu? ;)

Ovo je za neku prokletu komediju ...

odlucim da upalim klimu posle ovih leedenih dana , i naravno mi ispadne daljinski , otvori se zadnji deo i ispadne SAMO jedna baterija i zavuce se ko zna gde :((((

ali zahvaljujuci tome setih se vica kog nisam pricao duze vreme :D

Dobije lik sedmicu i trci kuci zeni da javi kad ono svekrva sedi u fotelji sva namrgodjena i prilazi joj lik i kaze "Necete verovati ali dobio sam sedmicu na loto-u!!!"

Svekrva kad je cula nije ni oka trenula , cak se ni ne pomera uopste...

pridje joj lik , opipa joj puls da vidi da li je ziva , kad svekrva pade na pod mrtva.

U tom momentu lik se nasmeje i kaze :"E kad te hoce onda te hoce!"

Sad malo da se zezam sa klavijaturama a posle najverovatnije da pokusam da nadjem poganu bateriju

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Valjda tashta?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

je je tasta kakovec , ne razumem se u te porodicne veze xD

Au ala me hoce sreca ... taman sam planirao za 2-3 nedelje da zapalim u tursku kada na vestima prica o bombasima samoubicama u turskoj :((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Lol probudio sam se danas oko 6,i svatio da imam sranja za dz.

Izasho u dvorishte, gledao sunce kako izlazi i iskulirao buksnu...Kako je meni ovo lepo jutro bilo, vi niste svesni :)

Jel to znači da si duvao? Čisto da vidim jesam li još fanki.

BTW novi put bgd-ns -> pa ajde nekako

Stari put bgd-ns -> "cesta traktora, prasica i krezavih ljudi svestranacki opredeljenih u svojim uzasnim kamikaza autima iz kojih izbija zadah smrti"

Zasto sam omasio skretanje, o manitua mi :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

fala bogu, isto kao sto kola od 40 dina mos i sad da vozis, a kola od sedam se raspadaju:)

Jel to znači da si duvao? Čisto da vidim jesam li još fanki.

Fanki si ko fanki haus bend!

BTW novi put bgd-ns -> pa ajde nekako

Stari put bgd-ns -> "cesta traktora, prasica i krezavih ljudi svestranacki opredeljenih u svojim uzasnim kamikaza autima iz kojih izbija zadah smrti"

Zasto sam omasio skretanje, o manitua mi :(

Jest vala, ovi Batajničani su sve sami radikali.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...