Katsu Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Drago mi je sto piratizujem igre. Haha :) Znaci nema potrebe da skidam. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ma jok, skini i odigraj. Samo nemoj da platis. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Krenuh opet pa me zanima jel neko skupio dovoljno para od svih kvestova da kupi sve skupe iteme od merchanta, oruzja i drangulije od 80 do 150 golda? Jel uopste moguce skupiti toliko para? Razmisljam da iskoristim gold exploit... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti Misterija Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Tesko da ce neko to uspeti da skupi, narocito zato sto koliko sam uspeo da vidim po screenovima po zavrsetku igre ti tokom igre otprilike maksimalno mozes da zaradis 500-600 zlatnika. Btw. da li je nekom zabagovao quest za Rogekom i (pre)prodajom lirijuma. Uzeo sam od njega lirijum, otisao u zamak Redklif, prodao ga i kad sam se vratio Rogeka vise nije bilo tamo gde sam ga prvi put nasao, niti na bilo kojoj drugoj lokaciji u Orzamaru. Vracao sam se i tamo a i u zamak mali milion puta ali quest mi je i dalje otvoren i ja nikako ne mogu da ga zavrsim. Neki savet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Zavrsio sam igru konacno i mogu da kazem da sam se razocarao u kraj i kako su odradili zadnjeg bossa i ceo scenario pre njga. Kao sto neko rece, ubijanje ziliona level 0 kripova mi nije zanimljivoi i tokom bitke sa archdemonom uopste nisam imao taj epski osecaj (za razliku recimo od flemetha). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 juce bacio pogled na sajtu bioware i bice nastavak :D i to veoma uskoro jeeee Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 jeee nabacace jos milion easter egg-ova od actually dobrih igara uz prosecan gameplay i losu pricu i jupiiiiii super igra! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 jeee nabacace jos milion easter egg-ova od actually dobrih igara uz prosecan gameplay i losu pricu i jupiiiiii super igra! oladi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) Shta je vama ljudi, da nema DAO i Witchera ne bi imali shta da igramo u proshloj godini. Sve ostalo je bilo uzasno loshe. Edited January 14, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) Sve ostalo je bilo uzasno loshe. Zato se kupi PS2 i gaze mocne igre Edited January 14, 2010 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Jupppiiiii jos hejtera koji misle da bi oni bolje uradili juuhuu Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Bas sam pricao sa drugom o igri, dosli smo do zakljucka da bi igra bila zaista uber zanimljiva da ima multiplayer, tj da zajedno sa nekim prelazis igru, nebitno sto bi samo jedan igrac bio warden. Tu bi ukradeni elementi iz wow-a dosli do punog izrazaja, jer bi mogo s ortacima da pravis setape ko ce sta da bude. edit: Sting, nadam se da ce ti bog oprostiti sto si DAO i Witcher stavio jedno pored drugog :) Edited January 15, 2010 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ali ... ali svako pominjanje WoW-a u BILO KOJEM kontekstu sa nekom igrom tako srozava bilo koje predjasnje argumente koje je ta osoba iznela. Stvarno ovaj WoW cudo zivo, sve ukrali iz njega. Dodje mi da upadnem u Telekom i SBB i odradim IP zabranu ka WoW serverima na mesec dana, samo da vidim sta ce da se desi. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Sto ne znaci da wow nije komplet tvorevina ukradenih stvari. Masio si poentu. Barem po meni, svaki singleplayer frp bi po difultu morao da bude dublji, zanimljiviji i kvalitetniji od bilo kojeg mmorpg-a, a DAO to nije...Dodje mi da ga poredim sa wowom svaki put, jer su kvestovi slicno plitki kao i prica, a trash mobovi i bossovi najmanje duplo nezanimljiviji nego u wowu. Onda stavim prst na chelo i zapitam se sta trash mobovi traze u suposedly odlicnom singleplayer frpu? Zar je ok da suposedly dobar frp ima dungeon crawl poput diabla i ruins of myth dranor? Ajd da i progutamo sate i sate besumucnog ubijanja tresha, onda bi barem igra trebalo da nas nagradi sa zanimljivim boss fajtom. I onda dodje high dragon (meni najzanimljiviji boss u igri) i krene da skakuce levo desno. /facepalm i shakom i tabanom. Sure, ubacili su da odradi ocasional wing buffet i aoe dragon's breath ali i na najtmer se borba ne odvija drugacije, samo su vece cifre u pitanju. I sve sto ja kao igrac treba da uradim je da pazim da charovi popiju poultrice kad im padne helt. Nisam ni u jednom momentu hteo da koristim Wynne jer onda igra gubi bas svaki smisao. Ne znam jel sam pojasnio zasto sam igru poredio sa wowom? Nit su isli u pravcu kvalitetnog hardcore frpa(poput baldursa) nit u pravcu kvalitetnog dungeon crawla/grinda poput wowa, nego neka brlja izmedju. Valjda sam najvise popizdeo jer sam se ponadao poput sirocheta za roditeljima da je igra zaista duhovni naslednik baldursa i onda razocarao. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Would you like some cheese with your whine? Shalu na stranu, najverovatnije je problem u tome shto si napisao u poslednjoj recenici. Nazalost takvih igara nece vishe biti, jer je njihovo vreme proshlo. Takvo je tada bilo raspolozenje, i tako je mogla da se napravi igra. Sada je drugacije, i pored svega shto si rekao, i shto je uglavnom tacno: DAO je i dalje jedna od boljih igara koje sam odigrao, a definitivno jedna od najboljih 2009te godine! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 lol wat? Jel probao neko ovu opciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Aha, to je Slap Morrigan mod, u odredjenim situacijama kad ti je u grupi a ti radis neku dobru stvar *neces da uzmes pare, uzimas novog kompanjona ili dajes pare* ona se buni i obicno dobijes minus na affection. Mnogima se nije svidelo sto nemaju mnogo opcija u tim trenucima osim da smanje koliko ces da izgubis affection-a preko persuasion statistike pa se neko od modera setio da napravi mod gde joj lupis samar. Cak mislim da postoji uslov gde ti ona samar i vrati ako je mnogo isamaras :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Igram assassin/duelista pa se dvoumim izmedju 2 daggera il da vejstujem poene na snagu za sikiricu(150g) od Bodhana. Jel neko probao vec ovo i sta je bolje? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ja nisam al ako već sa degerima imaš backstab i kritikale itd, onda jebo sekiru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ta sekira daje 5% na backstab chance i 10% na backstab damage + drugi bonusi i 3 soketa. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Samo daggeri. Ima nekoliko strana iza zasto. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ok. Hvala! Btw, kad sa zenskim charom odes u Pearl i kazes "surprise me" probudis se pored ogromnog 2handed cekica u obliku kite hihihih Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ovo sta si napisao u spojleru je koliko sam ja igrajuci skapirao random, odnosno ima vise slucajeva. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Jel zna neko sta se nalazi iza zakljucanih vrata u enchanters quarters u circle of magi i kako se ta vrata otkljucavaju? Da ne bude zabune, ne pricam o basement-u. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Postoje jedna vrata, ne znam da li su to ta, koja se otvaraju samo ako igras maga, tu je pocetna misija da ubejes neke pauke, tako da nema nikakav znacaj za onog ko nije mag. Ako nije ta, onda se ne secam. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts