bolkonski Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 @Ivane Nemoj tako. Oni voze pravom stranom! Istorija, istorija!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 auuuu kakvo raspadanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 @ ivan - Haha, popunjavash za britansku vizu a? :)) Ja sam se isto smej'o pre par meseci kad sam to radio. Genijalno je što tamo pod "da li ste imali problema sa policijom" spada i ukoliko si ikada imao napisanu kaznu u vožnji. Odlično. Joj art!c naje*o si, bolje beži dok se dule ne iskulira. A uz malo zbilje, kapiram da su to "kockice", kod nas su se tako zvale, ono, iscrtaš kockice, do'vatiš loptu, svako ima svoju kockicu a cilj je da ne padne dva puta u tvoje polje. Jutros fino neko vreme, bice sigurno vrucina popodne, ali će zato sutra da bude baš "prohladno". 19-20 stepeni ako sam lepo razumeo. tripujem i ja da je tako nesto, cuo sam za kockice i za kocke, al za 'na kocke' nisam:) Da to je to Laki !!! E pa jbg. tako mi ovde izgovaramo Istocna Srbija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ja cu org neki spust sredinom maja, kao i ove dine, pa ako hocesh da sachekash josh loma;) zambezi, zambezi:))) memorisano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Poz za Voodoovce! :) Tek sad sedoh za komp. Vredan sam ceo dan. Napokon je cale uspeo da me probudi u 10h, pocheo da me bukvalno izvlachi iz kreveta! :) Neshto sam pomagao calu i vozikao se sa njim po gradu. Prilichno iskorichcen dana if I may say. :) Sad da se nazderem, da svarim malo pa u teretanu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Ja u Zagrebu danas... Sutra na more... sprem te, se sprem te.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Chitam u novinama danas, kazhu da smaraju nashe turiste na hrvatskom primorju... kad im ovi trazhe Kafu,Hleb,Parche pice i to... kazhu napushavaju ih,vredjaju etc... jebo im ja pas mater... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 pa to je standardno :D mislim zavisi u kom si kaficu :Dali moras kazes negde kava kafa ne :D kruh i to :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ja sam mislio da su to urbane legende, a onda zimus ustaša na pumpi kraj zagreba nije hteo da mi proda kaFu. ja bih čak i tražio kaVu al s obzirom da sam 10 sekundi pre toga izašao iz autobusa na kome piše АУТОПРЕВОЗ ЧАЧАК slovima od pola metra, to bi bilo jako glupo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ja sam mislio da su to urbane legende, a onda zimus ustaša na pumpi kraj zagreba nije hteo da mi proda kaFu. ja bih čak i tražio kaVu al s obzirom da sam 10 sekundi pre toga izašao iz autobusa na kome piše АУТОПРЕВОЗ ЧАЧАК slovima od pola metra, to bi bilo jako glupo :) \o/ xD sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Chitam u novinama danas, kazhu da smaraju nashe turiste na hrvatskom primorju... kad im ovi trazhe Kafu,Hleb,Parche pice i to... kazhu napushavaju ih,vredjaju etc... jebo im ja pas mater... A koja je fora za parche pice? :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 parče pizze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Ja bi im reko onda:"Ne razumete srpski?Jebiga...", i pocheo bi da naruchujem na engleskom. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 PRORADIO RUR <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 UHAPSEN KARADZHITJ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 :( Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 DA DA UHAPSHEN JE BASH ONO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 nije lazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 jeste hrvati drndaju srbeNde..drugarka pre mene je trazhila vretjicu .. a ja nakon par sec kesu.. samo me je ljutito pogledala kasirica.. i rekla NEMAM! grrr .. kiseli osmeh.. mrshupm! chuh da su radovana uhapsili na vracharu.. lol ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 al sam zaglavio, pricao sa komsijom cuku ipo, lik uzo bmwa m3 majko mila, ono vredi svaki euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Ko zna ko je dobio koliku kolicinu novca za dojavu. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 mozda je dobio nesto drugo :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ma znali su oni di se on nalazi.. samo su chekali pogodan trenutak.. on mu dodje kao kec iz rukava.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 lol doso sasa u biu i eto ga radovan... ma znali su oni di se on nalazi.. samo su chekali pogodan trenutak.. on mu dodje kao kec iz rukava.. pa fala bogu, zato i nisu jos rekli de i kad su ga navatali, treba im malo vremena da smisle brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Bila je neka prica da se namesti da ga neko ocinka za neku kolicinu , i da veci deo kesa daju njegovoj porodici. Valjda su odabrali sada posto je dosao novi ministar policije ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts