Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ ivan - Haha, popunjavash za britansku vizu a? :)) Ja sam se isto smej'o pre par meseci kad sam to radio. Genijalno je što tamo pod "da li ste imali problema sa policijom" spada i ukoliko si ikada imao napisanu kaznu u vožnji. Odlično.

Joj art!c naje*o si, bolje beži dok se dule ne iskulira.

A uz malo zbilje, kapiram da su to "kockice", kod nas su se tako zvale, ono, iscrtaš kockice, do'vatiš loptu, svako ima svoju kockicu a cilj je da ne padne dva puta u tvoje polje.

Jutros fino neko vreme, bice sigurno vrucina popodne, ali će zato sutra da bude baš "prohladno". 19-20 stepeni ako sam lepo razumeo.

tripujem i ja da je tako nesto, cuo sam za kockice i za kocke, al za 'na kocke' nisam:)

Da to je to Laki !!!

E pa jbg. tako mi ovde izgovaramo Istocna Srbija :D

Poz za Voodoovce! :)

Tek sad sedoh za komp. Vredan sam ceo dan. Napokon je cale uspeo da me probudi u 10h, pocheo da me bukvalno izvlachi iz kreveta! :)

Neshto sam pomagao calu i vozikao se sa njim po gradu. Prilichno iskorichcen dana if I may say. :) Sad da se nazderem, da svarim malo pa u teretanu.

.

Chitam u novinama danas, kazhu da smaraju nashe turiste na hrvatskom primorju... kad im ovi trazhe Kafu,Hleb,Parche pice i to... kazhu napushavaju ih,vredjaju etc... jebo im ja pas mater...

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

ja sam mislio da su to urbane legende, a onda zimus ustaša na pumpi kraj zagreba nije hteo da mi proda kaFu. ja bih čak i tražio kaVu al s obzirom da sam 10 sekundi pre toga izašao iz autobusa na kome piše АУТОПРЕВОЗ ЧАЧАК slovima od pola metra, to bi bilo jako glupo :)

ja sam mislio da su to urbane legende, a onda zimus ustaša na pumpi kraj zagreba nije hteo da mi proda kaFu. ja bih čak i tražio kaVu al s obzirom da sam 10 sekundi pre toga izašao iz autobusa na kome piše АУТОПРЕВОЗ ЧАЧАК slovima od pola metra, to bi bilo jako glupo :)

\o/

xD

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Chitam u novinama danas, kazhu da smaraju nashe turiste na hrvatskom primorju... kad im ovi trazhe Kafu,Hleb,Parche pice i to... kazhu napushavaju ih,vredjaju etc... jebo im ja pas mater...

A koja je fora za parche pice? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja bi im reko onda:"Ne razumete srpski?Jebiga...", i pocheo bi da naruchujem na engleskom.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jeste hrvati drndaju srbeNde..drugarka pre mene je trazhila vretjicu .. a ja nakon par sec kesu.. samo me je ljutito pogledala kasirica.. i rekla NEMAM! grrr .. kiseli osmeh.. mrshupm!

chuh da su radovana uhapsili na vracharu.. lol

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

ma znali su oni di se on nalazi.. samo su chekali pogodan trenutak.. on mu dodje kao kec iz rukava..

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

lol doso sasa u biu i eto ga radovan...

ma znali su oni di se on nalazi.. samo su chekali pogodan trenutak.. on mu dodje kao kec iz rukava..

pa fala bogu, zato i nisu jos rekli de i kad su ga navatali, treba im malo vremena da smisle

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Bila je neka prica da se namesti da ga neko ocinka za neku kolicinu , i da veci deo kesa daju njegovoj porodici. Valjda su odabrali sada posto je dosao novi ministar policije ?

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...